Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sneijder onderhandelt en lijkt op weg naar Major League Soccer’

Laatste update:

Wesley Sneijder gaat mogelijk aan de slag in de Major League Soccer. Zaakwaarnemer Guido Albers praat volgens het Algemeen Dagblad deze week met een afvaardiging van Los Angeles FC, dat getraind wordt door Bob Bradley en in het nieuwe kalenderjaar debuteert op het hoogste niveau.

“Aan Sneijder zelf zal het niet snel liggen. De voetballer en zijn vrouw Yolanthe hebben er nooit een geheim van gemaakt graag nog eens in Amerika te gaan wonen, werken en voetballen”, zo meldt het dagblad. De 33-jarige Sneijder heeft bij OGC Nice nog een contract tot het einde van het seizoen, maar dat huwelijk is tot op heden uitgelopen op een sof. Sneijder speelde pas acht wedstrijden, met een totaal van 645 speelminuten.

Als de 133-voudig international van het Nederlands elftal aan de slag gaat in de Verenigde Staten, dan wordt dat het zesde land waarin hij in zijn carrière komt te voetballen. Eerder speelde de strateeg voor Ajax, Real Madrid, Internazionale, Galatasaray en nu dus voor OGC Nice. Afgelopen zomer leek Sneijder overigens al op weg te zijn naar Los Angeles FC.

ESPN meldde eind juni dat Sneijder dicht bij een akkoord was met de in oktober 2014 opgerichte club. Hij kon naar verluidt een tweejarig contract tekenen tegenover een salaris van drie miljoen euro per seizoen. Sneijder liet zijn contract bij Galatasaray uiteindelijk ontbinden en tekende niet in Californië, maar in Nice.

Denk jij dat Wesley Sneijder in januari bij OGC Nice vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Lekker toch. Komt momenteel veel te kort om op (Europees) niveau te excelleren. Gewoon laatste jaren nog even cashen en wonen in het mooie LA. Ik zou het wel weten als ik Wesley was.

28 november 2017 om 09:48

@ Fave,

ik heb laatst wat MLS wedstrijden gezien en daar lopen veel jongens met veel kracht. Ben bang dat Sneijder daar totaal overlopen wordt.
Het is gewoon jammer dat die jongen er mijn inziens niet echt voor geleefd heeft.

Dat zou voor hem een heel elegante oplossing zijn. Wesley, het is je gegund!

Het doet zoveel pijn om hem te zien spelen in een ander shirt dan het Rood Gele van Galatasaray... Waar je ook speelt Wes, de supporters zullen je nooit vergeten! On; Gewoon 2/3 jaartjes doorgaan in de MLS en dan moet het wel genoeg zijn voor Sneijder. Een pas opgerichte club in een mooie stad waar die mooi zijn cariere kan afsluiten..

Lijkt me een logische een goede beslissing. Heerlijke plek om te wonen en nog even de zakken te vullen voordat je er een punt achter zet. Als je mag kiezen tussen dit en terugkeren naar de Eredivisie, lijkt me die keuze snel gemaakt...

Begrijpelijke keuze mocht dit doorgaan. Bij Nice is het project compleet mislukt en daarom lijkt me een winters vertrek de beste optie voor alle partijen.

Juiste keuze voor Wesley. Hoef je ook niet meer te bikkelen op een hoog niveau. Hij had daar toch moeite mee. Bij Nice komt hij ook maar moeilijk aan de bak. En hij kan het zeker nog, maar de wil om conditioneel en fysiek alles uit de kast te halen is toch een beetje verdwenen zo lijkt het. Vdv had daar ook moeite mee (wat eerder zelfs) en dan gaat het gewoon lastig worden om op een hoog niveau te blijven presteren. Des te meer je eigenlijk respect krijgt voor toppers als Zlatan en Buffon (alhoewel het een keeper is).

Maar ik zou het wel weten als ik Wesley was. Heerlijk in LA voetballen, goed cashen, wat moet je nog meer willen.

Ik denk dat het beter is dat hij vertrekt. Deze speler is duidelijk over zijn toppen heen. Naar Amerika gaan en lekker cashen en na 2 jaar een punt achter zetten en genieten van het leven.

Kondigt hij dan ook meteen zijn afscheid aan? Ik neem aan dat Oranje hem niet meer nodig heeft.

Lekker, gewoon doen.. Voor bijna 6 miljoen dollar heb je al een stulpje aan de Oak Avenue, golfbaantje en countryclub bijna om de hoek. Er zijn mindere plaatsen te verzinnen waar je je laatste jaren als voetballer kunt slijten. Hij is 33 en heeft fantastische dingen gedaan, ik zou het hem niet kwalijk nemen.

Geluksvogel!
Echt, wat hebben sommige voetballers toch een mazzel.
Lekker in Zuid-California gaan wonen met een salaris van 3 miljoen per jaar (!) en een beetje trainen en een potje voetballen.
Man, ik ben echt jaloers..😁

Prima vervolgstap, wat eigenlijk in de zomer ook al speelde. Europees lijkt hij het dan ook steeds zwaarder te krijgen. De MLS zal meer aan het tempo voldoen wat hij kan belopen, en nog even flink wat geld binnen kan harken voor hij zijn carriere af sluit.

Een fantastisch land, waar vrouwtje lief natuurlijk ook nog eens uit de voeten kan.

Gewoon doen. Hoewel ik denk dat er nog niemand is bij Oranje met zijn kwaliteiten, is hij niet meer in staat om het te belopen. Mocht hij het doen dan is het duidelijk afbouwen en is Oranje ook echt voorbij.

Some guys got all the luck.
Maar het is je gegund. 🤜🤛

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren