Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder: ‘Hij kwam bij mij als lastige jongen, nu uitblinker in Eredivisie’

Laatste update:

Wesley Sneijder is blij om te zien dat Tijjani Noslin het goed doet bij Fortuna Sittard. De Oranje-recordinternational nam de 24-jarige aanvaller in het seizoen 2020/21 een jaar lang onder zijn hoede bij amateurclub DHSC. "Als je in zo'n korte tijd van de amateurs naar de profs gaat en dan bij Ajax gisteren iedereen voorbijloopt, dan verdient dat alleen maar lof", zegt Sneijder in Veronica Offside.

Pierre van Hooijdonk was zondag in Studio Voetbal al positief over Noslin, die in zijn ogen 'een plaag' was voor Ajax (0-0). De oud-spits denkt echter dat Noslin weinig gaat scoren in zijn carrière. "Hij heeft ook weinig gescoord, maar hij heeft wel veel dreiging", reageert Sneijder. "Ik vond hem tegen Ajax geweldig, los van die gemiste penalty. Dit is gewoon een regel in de voetballerij: als je wordt neergelegd, neem je hem niet."

Sneijder kent Noslin goed. "Hij heeft een jaar bij mij bij DHSC gespeeld. Hij kwam binnen en werd bestempeld als een hele moeilijke jongen. Ik ben een jaar met hem aan de slag gegaan, want ik zag echt wel wat in hem. Hij beheerst alles. Hij kan koppen, hij heeft een voorzet, een actie, een goede dribbel, hij is snel. Die jongen had alles om het betaald voetbal te halen. Dat lastige heb ik er in de eerste week uitgehaald bij hem. Hij kwam in het begin te laat en daarna nooit meer."

"Toen is hij aan de slag gegaan, met als gevolg dat hij bij Fortuna kwam." Dat was in 2021. "Toen heb ik ook gezegd: 'Geef hem een jaar de tijd. Hij moet wennen aan het betaald voetbal, elke dag trainen. En daarna staat hij er voor je.' Ze lopen nu met hem weg." Noslin had zelfs een transfer naar het buitenland kunnen maken, onthult Sneijder. "Op de laatste dag is nog een transfer afgeketst naar Millwall. Op de laatste dag wilden ze aan de eisen van Fortuna voldoen, maar Fortuna vond het niet meer nodig om hem te verkopen. Er wordt zeker wel op hem gelet, ook in het buitenland."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar waarom moest die nou die penal nemen..

Bedankt Wes voor je inzet bij het redden en kneden van deze jongen, je bent een topper. Je was helemaal een held geweest als je hem ook had leren penalties nemen. Maar het is je vergeven. Fijn altijd die mensen op tv die zichzelf ongegeneerd veren in hun reet steken...

4 september 2023 om 22:30

Nou kom op zeg... Dit is gewoon echt wel een mooie prestatie van Wesley.

Wat een verfrissing zeg, zo'n bescheiden analist.

ontopic: goede speler qua acties, maar het scoren van goals is toch nog niet helemaal z'n ding. Als die dat ook nog kan leren van Sneijder, is het echt een goede speler.

Diamanten Oog die Sneijder. Eigenlijk maf dat ie daar nergens mee aan de bak komt.

Zoals Alexander de Grote ooit in de leer was bij Aristoteles, zo verging het Noslin bij de grote Sneijder. Goud, mirre en wierook voor Sneijder!

Had Sneijder hem ook niet kunnen leren om minder egoïstisch te zijn? Als je 3min "geblesseerd" op de grond ligt en dan wel de pingel wil nemen... ben geen waarzegger maar voorspelde wel dat ie mis ging.

Verder wel een leuke speler. Hopelijk kan Buijs hem een beetje kneden.

Toevallig heb ik hem via via een paar keer ontmoet voordat hij prof was. Vond het verre van een moeilijke jongen en eigenlijk heel erg aardig met oprechte interesse in een ander. Ben natuurlijk niet elke dag met hem geweest maar zeker geen type boos op de wereld jongen

4 september 2023 om 22:25

Allemaal de verdienste van Sneijder denk ik

4 september 2023 om 23:20

Dit is duidelijk de 'post-Wesley' Noslin inderdaad!

Gaat het eindelijk eens over een Fortuna speler na de wedstrijd tegen Ajax, is er gelukkig nog Sneijder om de aandacht op zichzelf te vestigen.

Brrr wat een naar stukje tekst. Zo schaamteloos pronken met andermans succes(je)
Echt Sneijder, toen je in het Nederlands elftal speelde was je fantastisch! Enorm genoten van je passie, inzet en prestaties!
Maar de laatste jaren is het echt om te janken met je. Van vreemgaan, auto”s slopen, je geprovoceer met je filmpje over Utrecht en alles ertussen. Om nog maar te zwijgen over je luie diva gedrag met betrekking trainersdiploma en je geroddel in de media over Ajax.
Of ga de uitdaging aan, haal een trainersdiploma bij de knvb en laat het zien of ga met Arjen Robben een marathon rennen weet ik wat maar stop met deze bullshitshow.
Zo dat is er ook uit🫣

Wat een onzin, ik vond Noslin helemaal niet uitblinken. Iedereen loopt weer te roeptoeteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren