Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Sneijder gaat niet mee in optimisme: ‘Zeg niet dat hij de grootste ooit is’

Laatste update:

In tegenstelling tot vele anderen denkt Wesley Sneijder dat niet Manchester City, maar Internazionale de Champions League-finale gaat winnen zaterdag. De oud-middenvelder, FedEx-ambassadeur tijdens de Champions League-finale, denkt dat de Italianen na strafschoppen aan het langste eind trekken. Dat vertelt de oud-middenvelder in gesprek met Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters.

"Iedereen denkt aan City en zien hen als de favoriet", opent Sneijder. "Niet omdat ik een Inter-man ben, maar ik denk echt dat Inter stand kan houden tegen dit City. Dat hebben ze dit seizoen laten zien in Europa, dus ik denk dat het penalty's gaat worden en dat Inter gaat winnen." Inter overleefde de groepsfase door onder meer Barcelona achter zich te laten. In de knock-outfase volgden de Portugese grootmachten FC Porto en Benfica, waarna stadgenoot AC Milan in de halve finale ook aan de kant werd gezet. "De kracht van Inter is het team", weet Sneijder. "Weten dat je vaak de underdog bent, dat is de kracht van dit Inter. Weten hoe je met elkaar compact moet staan."

FedEx onthult 4 sculpturen van iconische CL-momenten als opmaat voor finale

FedEx, een van de officiële sponsors van de Champions League, heeft vier enorme kartonnen sculpturen onthuld.Lees artikel

"Verdedigen begint voorin met de aanvallers die heel veel werk verrichten", vervolgt Sneijder. "Niet alleen in aanvallend opzicht, maar juist ook in verdedigend opzicht. Ik denk dat dat wel de grootste kwaliteit van Inter is. Ze wachten op de mogelijkheden die ze krijgen en die krijgen ze elke wedstrijd. Dan moet je een beetje het geluk hebben, wat een winnaar van de Champions League vaak heeft." Sneijder stond in 2010 met een assist op het openingsdoelpunt van Diego Milito aan de basis van de winst van het miljardenbal. Trainer van i Nerazzurri toentertijd was José Mourinho. De Portugees won dat jaar met zijn team de treble, iets wat City-trainer Josep Guardiola ook zal bereiken als de Engelsen de finale winnen.

Sneijder krijgt de vraag of Guardiola bij het winnen van de treble kan worden bestempeld als de beste trainer aller tijden. "Dat wil ik niet zeggen, maar hij is dan wel de grootste trainer van het jaar. Maar ik wil niet zeggen dat hij de grootste aller tijden is. Hij is een van de grootste trainers aller tijden, maar we zouden anderen tekort doen als we hem echt als grootste trainer zien." Wie Sneijder wél ziet als de grootste trainer aller tijden, weet hij niet. "Ik moet met iemand gewerkt hebben om te weten hoe iemand is, wat nou echt zijn kwaliteiten zijn. Ik kan Mourinho noemen omdat ik met hem heb gewerkt. Kijkend naar Guardiola zie ik dat hij een toptrainer is, omdat hij alles naar zijn hand heeft gezet. Maar ja, wie is er nou beter? Dat vind ik ook niet zo belangrijk."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je verwacht het niet, de ex Inter Milaan speler die verwacht dat zijn voormalig club gaat winnen.

9 juni 2023 om 09:45

Is toch niets mis mee.

Tuurlijk spreekt zijn Inter hart dat hij - tegen beter weten in - hoopt dat Inter wint. Heeft zijn grootste succes daar bereikt. Werd daar in dat seizoen beste speler van het jaar (prijs had toen naar hem of Iniesta moeten gaan ipv Messi). Was echt bizar goed toen met Inter en Oranje.

9 juni 2023 om 09:56

Beweer ik ook niet toch? Ik vind het enkel in de lijn der verwachting liggen. En volledig met je eens dat hij de beste speler van het jaar had moeten winnen toen!

9 juni 2023 om 10:11

Ik denk en hoop ik dat Inter wint. Toch heb ik gevoelsmatig meer met de clubs uit Turijn, dan die uit Milaan.

Als je van voetbal houdt, dan ben je voor City is het meest gehoorde argument. Maar als je een elftal samenstelt door fairplay regels te omzeilen en misschien wel illegaal af te kopen (geen enkel elftal verdient in die paar jaar dat Pep daar zit een miljard euro om de uitgaven van meer dan een miljard euro te compenseren), wat is dan mooier dat het maar niet lukt om de CL te winnen.

9 juni 2023 om 10:20

@Redondo De begrotingen van topclubs liggen tussen de 500-700m. Chelsea en United hebben over de laatste 10 jaar netto evenveel tot zelfs meer uitgegeven. Het is dus zeker mogelijk om zoveel geld te verdienen en uit te geven aan transfers. En anders leent een club geld van een bank om te investeren in spelers

9 juni 2023 om 12:13

Ik ben dit keer wel voor city. Dat is 1 vanwege het voetbal dat men speelt, maar dat Feyenoord bij winst in pot 1 komt telt ook zeker mee

9 juni 2023 om 13:37

Tegen beter weten in klinkt alsof jij het al weet. Pep en City proberen het al een aantal jaar en het wil maar niet lukken dus ik moet het nog maar zien.
Hij onderbouwt zijn mening prima en ik kan me er ook wel in vinden. Dat City de beter aanvallende en voetballende ploeg is daar is iedereen het wel over eens maar meer ook niet wat mij betreft

Sneijder de vriend van Mourinho en ex Inter speler. Lekker objectieve kerel om al die vragen over Guardiola aan hem te stellen.

9 juni 2023 om 12:00

Ik ben geen fan van Sneijder, maar met zijn antwoord en onderbouwing is helemaal niks mis.

Guardiola maakt spelers echt beter en kan zowel spelers als teams laten ontploffen. Het Barcelona tussen 2009 en 2012 is voor mij bijvoorbeeld het allerbeste elftal ooit. Wel is het zo dat zijn spelfilosofie geent is op balbezit en aanvallend voetbal. Bij een middenmoter of een kleiner team zou dat leuk kunnen uitpakken, maar hij zou denk ik onmogelijk kunnen doen wat Mourinho, Klopp en Simeone gedaan hebben.

9 juni 2023 om 09:54

Ja en nee, we moeten niet vergeten dat Guardiola bij barcalona, Bayern München en City heeft getraind en nog traind.

Allemaal Clubs waar er geld zat is en zeker bij die laatste club.. Heel veel trainers beginnen maar bij lage clubs of middenmoters. Ben wel reuze benieuwd of hij dat soort clubs ook beter laat voetballen.

9 juni 2023 om 10:05

Inderdaad Dutfos. Daarbij ook meegenomen dat hij de spelers had om het spelletje te spelen wat hij wilde, en als de spelers het niet goed konden, hij geld kreeg om dat soort spelers aan te trekken. Ja, hij laat zijn team ontzettend goed spelen, maar het wordt hem redelijk makkelijk gemaakt met de spelers die hij tot zijn beschikking heeft.

9 juni 2023 om 10:08

Dat is toch precies de strekking van Suarez 7 zijn verhaal?

9 juni 2023 om 10:10

Ik vind dit altijd een heel gek argument. Guardialo is een van de beste trainers ooit, als je ziet hoe hij zijn teams kan laten spelen dan is dat fenomenaal te noemen. Moet hij echt nu met Agovv kampioen van de eredivisie worden om te laten zien dat het een toptrainer is? Messi en Ronaldo hebben ook alleen maar bij top 3 clubs gespeeld in hun respectievelijke competities, maakt dat hen mindere voetballers omdat Ronaldo in plaats van crosses van Ted van de Pavert, crosses van Marcelo kreeg, die natuurlijk makkelijker zijn om af te maken? Natuurlijk niet. Guardialo is wereldtop als coach dus hij zal alleen maar wereldtopclubs gaan trainen en dat kan hij echt bijna als geen ander.

9 juni 2023 om 10:14

Maar kan hij ook spelers beter maken, of koop je gewoon de beste spelers bij elkaar die passen in jouw filosofie als coach.

9 juni 2023 om 10:23

@Dutfos Guardiola kan een elftal naar zijn hand zetten en spelers beter maken. Dat deed hij ook met Barca B waar hij na een slecht jaar de jonkies een fantastisch jaar liet draaien. Daar hoor ik nooit iemand over

9 juni 2023 om 10:27

Of hij spelers beter maakt dan kan je bijvoorbeeld kijken naar een zinchenko. Bij PSV een volledig grijze muis die af en toe mocht invallen bij jong PSV en hij heeft hem gevormd tot een complete linksback die uiteindelijk een transfer naar Arsenal verdiende. Of kijk naar phil foden, die heeft ook ongelooflijke stappen gemaakt onder Guardiola.

9 juni 2023 om 10:43

Of kijk naar een Rodri, Akanji, Aké of Sane. Die laatste deed het bij City een stuk beter dan hoe hij het nu bij Bayern doet.

9 juni 2023 om 10:45

@4fRedondo Ik mag hopen dat je zelf ondertussen ook weet dat Guardiola spelers en elftallen beter maakt. Als dat ondertussen niet al duidelijk is geworden dan volg je niet. Guardiola haalt niet alleen nieuwe spelers, maar heeft een duidelijke impact op spelers die er al zaten. Hieronder wordt Zinchenko genoemd, maar deze lijst is bij City alleen al aan te vullen met Delph, Fernandinho, De Bruyne, Sterling, Bernardo, Rodri, Cancelo, Walker, Stones, Otamendi, Foden, Mahrez, Gundogan. De spelers geven in interviews zelf ook aan dat Pep een enorm aandeel heeft in hun groei

9 juni 2023 om 11:28

Stones, dat vind ik echt ongelooflijk. Hoe die nu staat te spelen en ook grotendeels op het middenveld, bizar!

Kijk dat Guardiola de beste teams heeft getraind is een feit. Dat hij bij City enorm veel heeft uitgegeven is een feit. Dat beide zaken de kans op succes groter maken dan bij andere clubs is natuurlijk logisch.

Maarrrr, dat er getwijfeld wordt of hij spelers ook echt beter maakt, daar kan ik echt met mijn hoofd niet bij. De lijst met spelers die een enorme groei onder hem hebben doorgemaakt is echt groot. En dan gaat het niet om de enorme talenten als de Haalands of De Bruyne's van deze wereld, maar inderdaad om de Walkers en Stones. Of wat te denken van Philip Lahm die hij omturnde van RB naar DM

9 juni 2023 om 16:34

Guardiola heeft bij Barca gewerkt met Messi in prime. Dat hij daarmee van alles wint is logisch. Zou vrijwel iedere coach doen. Bij Bayern stelde hij gewoon teleur, geen CL winst. En ja dat hij kampioen werd in Duitsland is logisch, dat wordt letterlijk iedereen. En dan hebben we nog City. Muv het idiote beleid van Chelsea dit jaar, heeft City veel en veel meer uitgegeven ieder seizoen weer dan de rest. Niemand zegt dat hij het eens mag laten zien bij Agovv. Maar mark my words. Zijn volgende club wordt PSG en wint ie weer alles, wederom door gebrek aan concurrentie. Is hij echt de beste? Laat zien dat je Atletico kampioen kan maken. Win de eredivisie met AZ, ga naar Tottenham, Leipzig of Lazio. Laat maar eens zien dat clubs boven hun niveau uit kunnen stijgen. Daar zit ook het verschil met bijv. Jose Mourinho die met Porto de CL heeft gewonnen, met Internazionale, kampioen werd van Engeland met Chelsea toen United met Barca de beste club ter wereld was. Europees succes met AS Roma. Mourinho laat zien dat hij niet perse een volle portemonnee en de beste elftal nodig hebt te presteren. En zo zijn er in de geschiedenis meer grote verhalen te vertellen. Pep lijkt een one trick pony. Ik wil het wel zien of hij bij Spurs een meesterplan heeft om een City te verslaan. Want wat je nu vaak in Europa ziet is dat Pep zijn elftallen altijd door dezelfde ploegen verslagen wordt. Een ploeg hoeft maar een stabiele verdediging te hebben en het verslaat City. Denk aan de vele Barca-Chelsea, de finale Chelsea-City, de duels met PSG waar het niet langs Thiago Silva kwam etc. onetrickpony in mijn optiek.

9 juni 2023 om 18:31

Dat klopt niet wat je zegt. City heeft helemaal niet veel en veel meer uitgegeven dan de rest. Zeker de laatste jaren niet.

9 juni 2023 om 19:38

@Strandje United gaf netto zelfs meer uit over de afgelopen 10 jaar en met Liverpool heeft City concurrentie gehad tussen 2017-2022 van absolute klasse. Pep kan een team naar zijn hand zetten n spelers beter maken. Bij Barca was het niet alleen Messi, dat is sentimenteel gelul. De discussie wie de beste coach is is subjectief en ik denk niet dat het eerlijk is om uberhaupt iemand e beste te noemen. Er zijn te veel factoren. Ik heb geen idee wat je bedoeld met niet langs Thiago Silva kwam met PSG. City heeft PSG beide keren in de knockouts uitgeschakeld

10 juni 2023 om 10:50

Het gaat niet om wel of niet uitschakelen, het gaat om het algemene plaatje dat op repeat staat. Is er een beetje weerstand, gaat het mis. En natuurlijk is een beste ter wereld subjectief. Maar we hebben het gezien met Messi, dat het buiten zijn veilige basis toch allemaal ingewikkelder is. Daarom zeg ik, laat Pep het eens doen bij een club die niet de rijkste is en/of al ver boven de rest stond. Pep kan blijkbaar heel goed motiveren, want zijn ploegen draaien altijd. Maar kan hij ook teams boven kunnen laten spelen? Dat is een vraag dat alleen beantwoord kan worden wanneer hij niet de favoriet is.

9 juni 2023 om 13:42

Hij maakt ze niet beter hij mag van zijn clubs de beste op hun plek kopen.
Het spel wat Guardiola speelt is idd heel aanvallend en leuk vaak om te kijken, maar in verdedigend opzicht komt hij tekort denk ik. Dat wat hij met Barca heeft gepresteerd gaat hem waarschijnlijk nooit meer lukken om de simpele reden dat ene Xavi , Iniesta en Messi nooit meer samen zullen spelen.

9 juni 2023 om 14:44

@Zola Guardiola heeft goede spelers mogen coachen, maar ook genoeg spelers die individueel helemaal niet zo indrukwekkend zijn. Bij City wel vanwege het collectief en hun invididuele rol waarin Pep ze laat uitblinken. City is juist defensief ook stabiel en krijgt al een paar seizoenen relatief weinig tegengoals ondanks dat ze met bijna iedereen op de helft van de tegenstander spelen. Er was een periode toen City defensief wel een stuk kwetsbaarder was op de counter

Wesley stond volgens mij laatst nog te juichen tussen de harde kern van Inter, nogal wiedes dat hij dit zegt. Denk 'gewoon ' City met 3-1.

Wedstrijd is natuurlijk op neutraal terrein. Volgens mij heeft City alleen uit bij Sevilla gewonnnen. Bij Kopenhagen, Dortmund, Leipzig, Bayern en Real werd er uit niet gewonnen dit jaar in de CL. Het verschil met thuis en uitwedstrijden van City is best groot. Ik geef Inter best kans. Wordt ook nog eens in Istanbul gehouden, wat voor Inter gezien de temperatuur ook een voordeel zal zijn. Inter heeft veel ervaring in de ploeg, een sterke defensie, topkeeper en ook voorin paar spelers die het verschil kunnen maken. Bovendien is de volledige druk bij City. Zij moeten de CL winnen namelijk.

9 juni 2023 om 10:07

Wel heel zwart wit om alleen te kijken naar uitwedstrijden. Eerste wedstrijd wint City met 3-0 van Bayern. Waarom zou je dan vol op de aanval gaan om de uitwedstrijd te winnen?

Eerste wedstrijd uit bij real, waarom zou je vol voor de winst gaan? Dat is ja veel te veel risico. Gelijkspel is dan de beste uitkomst want je geeft niets weg en kunt het thuis afmaken. Precies zoals ze deden.

9 juni 2023 om 10:24

Het contrast in uitslagen is gewoon enorm groot. Bayern was de eerste wedstrijd thuis, meteen een succesvol resultaat. Real en Leipzig waren eerste wedstrijden uit en minder succesvol resultaat. Ook bij een Kopenhagen uit of Dortmund uit werd er niet gewonnen. Het zal me niks verbazen als Inter op een neutraal terrein resultaat haalt.

9 juni 2023 om 10:28

Je kunt het ook anders brengen natuurlijk. Ze zijn uit voorzichtiger geworden en zorgen dan voor een gunstig resultaat (kleine nederlaag of gelijkspel) en halen thuis dan volle bak uit.

In principe lijkt mij dat juist goed van ze. Dan betekend dat ze dus geleerd hebben van afgelopen jaren.

9 juni 2023 om 10:47

Context Kaiser. Tegen Dortmund uit waren ze al door en hoefte er niet gewonnen te worden. Leipzig uit hoefte er alleen niet verloren te worden. Tegen Bayern uit was het de opdracht om de voorsprong vast te houden terwijl Bayern moest. Tegen Real heeft City geen risico genomen en wilde het vooral niet verliezen

9 juni 2023 om 11:36

Als nog is het verschil in contrast toch groot? 7-0, 3-0 en 4-0 ten opzichte van alleen maar gelijke spelen. Snap het probleem niet zo goed. Ik vind City uit veel minder overtuigend dan thuis. Finale wordt niet in Manchester gespeeld, dus dit is voor Inter waarschijnlijk een groot voordeel. We gaan het zien morgen. Of City rolt Inter op, of Inter gaat verrassen.

9 juni 2023 om 15:08

Ik verwacht dat City er niet bovenop zal knallen zoals ze tegen Real thuis deden. De eerste helft zal toch een beetje zoals de FA cup finale tegen United zijn. Als City achterkomt gaan ze wel meteen naar de 6e versnelling. City is alleen veel minder gevaarlijk als ze niet in de hoogste versnelling spelen en Inter kan dan rustig terugzakken. Als het 0-0 staat bij rust zie ik City wel gas bijgeven en kan Inter het verschil op de counter gaan maken. Ik verwacht weinig goals en veel spanning

Inter heeft 3 kwart van het seizoen ondermaats gepresteerd. De laatste weken zijn ze weer in vorm. Een Inter in goede doen versla je niet zomaar

9 juni 2023 om 09:48

Denk heel eerlijk gezegd dat het taai voor City wordt. Ik gun het onze broertjes ook, dan een City. Dat zal ook een enorme boost geven voor de hele Seria A

9 juni 2023 om 10:26

Liever Inter dan city voor mij ook. En idd voor de serie a ook mooi om weer een Cl winnaar te hebben.

9 juni 2023 om 10:50

Ik moet er echt niet aan denken dat Inter de CL wint. Wat een dreun voor het voetbal zou dat zijn (in mijn ogen dan he). Kan echt niet kijken naar die manier van voetballen.

De Serie A staat er overigens wel weer goed op, dus daarvoor is het niet perse nodig dat een Italiaanse club wint. Ja, Napoli was fantastisch geweest, maar als Inter wint denk ik zelfs dat men blijft denken dat de Serie A alleen maar cattenaccio is, terwijl dat natuurlijk niet meer zo is. Inter is wat mij betreft echter altijd trouw gebleven aan die manier van voetballen, sterker nog, ze zijn de uitvinders ervan (dacht ik?).

Denk wel dat het een taaie pot gaat worden en City echt niet makkelijk over Inter heen weet te lopen. Ik hoop op een redelijk snel doelpunt van City, zodat Inter de 2e helft wat uit de schulp moet kruipen. Denk dat het uiteindelijk 3-0 gaat worden voor City en Inter met 10 man de wedstrijd gaat eindigen.

9 juni 2023 om 11:15

Ik gun het City niet echt, maar Inter ook niet echt gezien de loting die ze hebben gehad.
City tegen Leipzig, Bayern en Real. Inter tegen Porto, Benfica en Milan... Tja. Waarschijnlijk 1 van de 'makkelijkste' routes naar de finale die ik ooit heb gezien

9 juni 2023 om 11:25

Inter als een Catenaccio elftal omschrijven gaat ook wel echt een stap of 15 te ver hoor.

9 juni 2023 om 15:09

@Lierse Inter is dat inderdaad niet in de Serie A waarin ze veel goals scoren en toch aardig wat goals tegenkrijgen. Tegen City gaan ze denk ik wel bussen

Er is ook niet één allerbeste speler / coach. Kan me vaak niet vinden in Sneijder zijn beweringen, maar dat hij alleen over mensen wil oordelen waar hij mee gewerkt heeft kan ik snappen

Ironisch dat hij beweert dat Inter van alles heeft laten zien dit jaar, terwijl in al die wedstrijden niks van dat bleek.. Het niveau van de Italiaanse halve finale was zo absurd laag en gênant. Echt geen schijn van kans tegen City. Die vegen echt de vloer aan met dit Inter.
Als verdedigen voorin begint is City ook zoveel beter, die zetten echt verschrikkelijk goed druk. Maar vooral voortborduren en analyseren op basis van wat stereotypes over het Italiaanse voetbal. Gênant, echt gênant

9 juni 2023 om 09:56

Ik snap die negatieve tendens rondom die halve finale niet zo (of Inter in zijn algemeenheid). Ik vond namelijk echt dat Inter bij vlagen AC Milan wegspeelde. Dat doen ze inderdaad gefarceerd en anders dan bijv. een City. Dat is enerzijds kwaliteit, anderzijds manier van spelen.Inter is het hele seizoen, door nog geen één tegenstander weggespeeld dit seizoen. Ook niet door Bayern (al wonnen die wel 2 keer natuurlijk), Barcelona (kampioen van Spanje), Benfica (door velen hier samen met Napoli gezien als outsider voor de CL overwinning) of door Napoli. Natuurlijk is City de torenhoge favoriet en hebben ze op basis van het vertoonde spel het meeste ‘recht’ op de eindoverwinning. Ik vind worden als gênant echt wel een beetje ver gaan voor een finalist. Weet je wat gênant was? De twee wedstrijden van Ajax tegen Napoli…

9 juni 2023 om 10:28

We zullen het zien, je onderschat Inter echt heel erg. City is al jaren zo fantastisch maar hebben Europees niks gewonnen

9 juni 2023 om 13:46

Lees je bericht morgen nog eens terug en oordeel dan wat er meer gênant is, jouw uitspraak of Inter

Wij van WC eend adviseren WC eend...
Vrij logisch natuurlijk dat Sneijder dit antwoord geeft als hem deze vraag gesteld wordt. Maar over het algemeen zijn italiaanse clubs wel "smerige" toernooivoetballers die het verdedigen en killen van een wedstrijd, en het gekmaken van een tegenstander goed onder de knie hebben. Inter is zeker een team wat city van hun eerste CL winst af kunnen houden. Maar mocht city voor komen. Dan denk ik dat het een verloren zaak is voor inter. In ieder geval een interessante finale met 2 teams die je niet heel vaak in de finale ziet. Ik kijk er naar uit. Qua voetbal hoop ik dat city wint, maar als pure romanticus zou ik een overwinning van Inter ook wel mooi vinden. Daarentegen heb ik vrij weinig met het italiaanse voetbal, op napoli na dit jaar. Maar het concept van het letterlijk kopen van een CL waar city en psg mee bezig zijn en wat een chelsea bv al gelukt is staat mij ook wel een beetje tegen. Nouja, moge de gelukkigste winnen, als het maar een mooie, of een vreselijk spannende finale met penalties worden. Voor elke winnaar is wel iets te zeggen!

9 juni 2023 om 10:58

Is United en was Barca niet bezig met het kopen van succes? Zitten in dezelfde league qua uitgaven als de genoemde clubs. Daarnaast zou bijna elke club zoveel geld zouden uitgeven als ze het beschikbaar zouden hebben

9 juni 2023 om 11:15

Bij mij speelt ook zeker een vorm van nostalgie mee, dat ga ik ook zeker niet ontkennen. Ik vind dat barcelona de afgelopen seizoenen ook schandalig bezig is en ik vind het daarom ook een schande dat ze begin dit seizoen zoveel hebben kunnen uitgeven en kampioen hebben kunnen worden. UTD heeft zich als club toch opgebouwd, waar ook veel jeugd bij kwam kijken. Tuurlijk moet er worden bijgekocht om het niveau hoog te houden. Het is in mijn opinie alleen nooit zo'n heftige overname geweest als er bij city gebeurd is. Bij city is het gewoon oprecht zo van:"we slingeren er elk jaar 200 miljoen tegenaan en dan komt die CL vanzelf wel". Ik ben gewoon niet zo'n groot fan van clubs die dmv bv een oliesjeik binnen 1 jaar van flop naar wereldtop gaan, om er vervolgens elk jaar maar zoveel mogelijk in te pompen totdat alles goed valt. Daar komt gewoon vrij weinig beleid bij kijken en dat heeft in mijn opinie gewoon veel minder charme. Neemt niet weg dat city het absoluur verdient dit seizoen. Maar ik had het david silva en aguero een aantal jaren geleden meer gegund. die waren echt bezig hun "legacy" op te bouwen bij city.

9 juni 2023 om 14:51

Dat beeld klopt al jaren niet meer. City heeft een periode gehad, zeker in het begin, waarin er een blik spelers werd opengetrokken en er geen visie was. Pellegrini was al een flinke verbetering met aankopen die gerichter waren, maar af en toe ook aankopen die bedoemd waren te mislukken. Guardiola is serieus aan de slag gegaan met de juiste spelers en de meeste aankopen tot dustoe zijn allemaal spelers die veel minuten hebben gemaakt en in het systeem passen. In dezelfde tijd heeft United al een paar coaches versleten, en hebben ze redelijk was miskopen gedaan. En laten e niet vergeten, United gaf over de laatste 10 jaar netto evenveel geld uit als City en Chelsea. Ik kan mii voorstellen dat het idee van een rijke eigenaar niet bij iedereen op sympathie kan rekenen, maar City is wel degelijk al jaren gerichte en goede aankopen aan het doen

“Dat hebben ze dit seizoen laten zien in Europa”. Tja tegen wie? Milan, Benfica en porto?

City speelde oa tegen Bayern en real en die hebben ze bij tijd en wijle echt compleet weggespeeld. Ik zie City dit wel winnen.

9 juni 2023 om 10:31

Barcelona hebben ze ook gewoon uitgeschakeld. Die zijn kampioen van Spanje geworden. Thuis tegen Bayern waren ze ook de betere ploeg

9 juni 2023 om 10:40

Ja United heeft ze ook uitgeschakeld. Beter spelen zegt niets als je gewoon verliest. Ik ben niet onder de indruk

9 juni 2023 om 10:53

@friestho

Als Pol van Boekel de penalty op Ansu Fati fluit lag Inter er misschien al uit in de eerste ronde. Dit zeg ik niet om Inter's prestatie naar beneden te halen want ze behalen ook volledig terecht een punt in Camp Nou.

Echter had je in San Siro minstens een punt moeten pakken.

9 juni 2023 om 12:19

Mee eens hoor dat Barca meer verdiend had, maar ik vind het vooral gek dat er wordt gedaan alsof Inter helemaal geen enkele kans heeft. Het is in staat om goede ploegen het enorm lastig te maken, dus ze hebben gewoon een goeie kans.

Tsja mooi verhaal Sneijder ik denk alleen dat dit City voor iedereen te sterk is. Ik gun het Inter wel meer! Puur en alleen omdat het de underdog in deze partij is.

Ik geef Inter zeker een goeie kans, verdedigend zijn ze super sterk en kunnen goed counteren via de backs. Daarnaast speelt Inter 5-3-2 waardoor City misschien niet hun eigen spel helemaal kan spelen of juist weer wat gaat omzetten. Maar als City zo in vorm is als tegen Real thuis dan heeft geen 1 team ook maar 1% kans tegen die machine.
Als het gaat om de trainers is Pep natuurlijk zoveel malen beter dan Mourinho, knap hoor om je team altijd zo op scherp te zetten in eindfases van toernooien maar Pep laat zijn team altijd aanvallen, druk zetten en zo waanzinnig voetballen, ja hij geeft veel geld uit maar dat doet Chelsea of Man utd ook en dat is niet om aan te gluren.

9 juni 2023 om 10:56

Ciy moet wel met meer urgentie spelen dan tegen United. Ze spelen heel erg opbveilig nu. Dat moet tegen Inter niet anders wordt het penalties

9 juni 2023 om 11:27

Ik vond dat heel opvallend inderdaad. Na de voorsprong geen enkele drang om een tweede te maken leek het wel. Zo hou je de tegenstander gewoon in de match natuurlijk.

Nerazurri!!!

Amala mijn Utrechtse vriend!

De bal is rond 😂

Let op hoe city gaat winnen!

2 Italiaanse ploegen hebben al een Europese finale verloren en morgen komt daar de 3e bij. Sneijdertje dacht ook dat Real van City ging winnen....(niet omdat ie een Real man is haha). Natuurlijk zegt ie dit omdat ie een Inter man is. Pep verdient het ondertussen wel een keertje!

mijn gevoel zegt ook dat man city niet zomaar die beker komt ophalen... heb echt het gevoel dat het een klote wedstrijd wordt qua spel, en dat inter op de 1 of andere manier de winst over de streep trekt...

kan natuurlijk gewoon een eenzijdige vertoning worden met een oppermachtig city haha

lekker gissen joh, is altijd leuk.

Weten dat je vaak de underdog bent, dat is de kracht van dit Inter zegt Sneijder. Inter schakelde Porto, Benfica en Milan uit, dat is waarschijnlijk de makkelijkste weg naar een CL finale ooit.

Maar toch, als Inter stand kan houden de eerste helft, da denk ik ook dat City het heel lastig gaat krijgen

Inter is zeker niet kansloos. City verknalt het haast altijd als het er om gaat in Europese duels. Chelsea versloeg ze ook en bleef toch vrij eenvoudig op de been in die wedstrijd.

Het ligt eraan wat Pep gaat doen en hoe hij het team gaat laten spelen. Normaal gesproken kunnen ze Inter de wil op leggen omdat ze op iedere positie sterker zijn. Maar als ze meegaan in het theater, vertragen en defensieve spel dat Inter zeer waarschijnlijk gaat spelen dan zie ik ze er maar zo met die beker vandoor gaan. Als het op strafschoppen aankomt geef ik Inter meer kans omdat zij hier ongetwijfeld voor gaan spelen.

9 juni 2023 om 18:35

City had wel heel veel moeite met Chelsea dat seizoen. Ze speelde vlak voor de finale al 2x tegen elkaar, en volgens mij won Chelsea allebei de wedstrijden. Verdedigend stond het echt ijzer sterk.

Volgens mij heeft Wesley een bacotje te veel op

Oud Chinees gezegde luidt: de wens is de vader van de gedachte.
Kan ook Japans zijn trouwens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren