Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Smaakmaker vertrekt bij Heracles: 'In Italië zie ik mijzelf niet spelen'

Laatste update:

Willie Overtoom is niet van plan zijn aflopende verbintenis met Heracles Almelo te verlengen. "Het is bekend dat mijn contract aan het einde van het seizoen afloopt en ik wil dan graag vertrekken. Ik ben dan ook nooit met de club in onderhandeling geweest", verklaart de middenvelder aan Novum.

/

Overtoom sluit een vroegtijdig vertrek tijdens de winterstop niet uit. "Dat hangt van de club af en of ze nog iets aan mij willen verdienen.", erkent de 26-jarige ex-jeugdspeler van AZ. "Daarbij moet ook de juiste club er tussen zitten." Een buitenlands avontuur in Spanje, Duitsland of Engeland behoort volgens Overtoom zeker tot de mogelijkheden. "In Italië zie ik mijzelf niet spelen", benadrukt hij.

Overtoom, goed voor twee interlands met Kameroen, richt zich vooralsnog op Heracles. "Ik voetbal hier met plezier en wil graag proberen Europees voetbal te halen met de club." Heracles staat momenteel achtste. Overtoom speelt sinds de zomer van 2008 bij Heracles en was eerder bij onder meer AZ in beeld.

Willie Overtoom speelt vanaf januari of volgend jaar zomer voor AZ

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige speler, AZ mag zichzelf gelukkig prijzen als ze hem kunnen contracteren.

Zijn statistieken zijn zo ongelofelijk goed, hij heeft al weer 5 goals gescoord (waarvan sommige penalty's maar die moet je ook maken) en heeft de meeste assists in de Eredivisie gegeven, negen.

Dit is een absolute aanwinst voor elke club in de Eredivisie, en ik ben van mening ook voor clubs van het niveau Werder en Everton.

21 november 2012 om 07:41

De meeste assists staan op naam van Mertens en Tadic, beiden 8.

Overtoom heeft er 6 op zijn naam staan.

Bron: http://www.vi.nl/competities/competitie.htm?statid...

21 november 2012 om 07:45

Staat op VI maar ze zijn twee assists tegen Zwolle vergeten.

Dat zou dus 8 zijn op Twitter staat zelfs negen wat betekend dat ik er een over het hoofd heb gezien.

21 november 2012 om 09:11

Nou Mertens heeft er ook nog minimaal 1(volgens mij 2) gegeven tegen Ado weet niet of die er ook is bijgerekend?

21 november 2012 om 09:57

Wat een nutteloze reacties op Elsantamionetes over het precieze aantal assists....slim proberen te doen

de kern van zn verhaal is gewoon dat overtoom een erg belangrijke speler is met fantastische statistieken en dat ie een niveau hoger of zelfs 2 makkelijk aankan. OP dat punt ben ik het volledig met m eens. Ik weet ook niet waarom er voor spelers als duarte, of armenteros na 3 wedstrijden al belangstelling is, maar voor de echte klasbak van heracles na 3 jaar top prestatties nog niemand concreet.

21 november 2012 om 23:44

Ik denk dat de interesse in Duarte ook meer dan terecht is.
Hij heeft vorig seizoen vrij constant en erg goed gepresteerd. Begin van dit seizoen een dipje gehad, maar hij heeft zijn vorm weer teruggevonden. Aan Overtoom gaan we niet meer veel verdienen, hoop aan Duarte wel...

Rare manier van polls genereren. IK ben de eerste die stemt, klik op "dat denk ik niet" en vervolgens staat er 1 stem bij "dat denk ik wel".

21 november 2012 om 07:33

Dan moet hij nog verwerken, en ik denk dan dat ik wat eerder heb gestemd dan jou

Overtoom, het is je namens heel de achterban van Heracles gegund, dat weet ik zeker!

21 november 2012 om 07:40

Totaal niet,

Willie Overtoom heeft een heel slechte relatie met de supporters uit Almelo. Heel veel mensen hebben kritiek op hem ge-uit omdat hij teveel op twitter zat en omdat hij vorig seizoen niet goed presteerde (wat zijn ze toch verwend, hij scoorde vorig seizoen 9 goals en gaf iets van 8 assists maarja) Overtoom heeft hier duidelijk op gereageerd op Twitter en draaide er ook niet om heen. Hij vond het erg hypocriet dat hij volgens een aantal Heracles fans geen ambities mocht uitspreken, hij is immers al 26.

Sinds een klein jaartje is Overtoom niet meer zo'n populaire speler in Almelo.

21 november 2012 om 08:21

Overtoom mag toch zijn ambities hebben? En het kan toch ook zo zijn dat hij wel eens wat minder speelt? Dat zegt genoeg over de supporters van Heracles als zij dat niet snappen.

21 november 2012 om 08:41

Honderd procent vind ik ook, maar volgens die supporters zijn Bruns en Vejinovic veel en veel beter dan Overtoom, ook iets wat ik niet snap.

21 november 2012 om 10:48

Bruns en Vejinovic zijn in potentie minstens net zo goed als Overtoom, we moeten niet doen alsof Heracles alleen goed presteert door Overtoom. Overigens neemt niemand hem kwalijk dat hij gratis wegloopt, dat is zijn goed recht. Als hij echt zo goed was als iedereen zegt, was er trouwens allang een club geweest die hem goedkoop had kunnen kopen.

21 november 2012 om 11:23

Dat zegt vele malen meer over de supporters dan over de persoon Willie Overtoom. Zeer correcte vent, en voor Heracles een geweldige voetballer. Dat hij erg veel voor Heracles heeft betekend mag duidelijk zijn, en een net afscheid zou Heracles sieren!

P.s. FCT misschien moeten jullie eens contact opnemen met jullie broertje en zorgen dat 3 partijen hier beter van worden in de winterstop!

21 november 2012 om 19:20

Dat valt echt wel mee hoor. Ken geen fan die een hekel aan hem heeft. Het schalt nog regelmatig 'willie, willie, willie', door het stadion als hij een corner neemt of mooie actie maakt.
Overtoom is gewoon een goede speler en bijzonder sportief en vol voetbalplezier.
Ik zou het bijzonder betreuren als hij weg gaat, maar laat hem dan in de winterstop vertrekken, zodat Heracles ook nog een zakcentje aan hem verdient.
Overigens heeft hij veel te danken aan GJ Verbeek, die de gok aannam om na het vertrek van Ricky vd Bergh hem op 10 te zetten, wat bijzonder goed uitpakte.

Mooie en soliede opvlger voor Strootman met een geweldige ervaring. Philips kan hem gratis oppikken.

21 november 2012 om 07:49

Strootman Opvolgen? Willy is een stylist strootman een vervelende betweter die om alles loopt te janken. Dat noemen sommige winnaars mentaliteit. Bij hem noem ik dat zielig en vervelend.

21 november 2012 om 08:12

Beetje jaloers dat wij wel zo'n type speler hebben?

21 november 2012 om 08:07

@El Ave
Hierbij dus de bevestiging dag Bazoer de juiste keus heeft gemaakt.

21 november 2012 om 08:12

Ja klopt helemaal

21 november 2012 om 08:13

Kopen kopen kopen

Overtoom doet het heel erg goed bij Heracles in Almelo, maar ik denk dat hij tekort komt voor clubs die in het linker rijtje spelen in Duitsland, Spanje of Engeland. Ik denk ook niet zozeer dat hij zich sportief zal kunnen gaan verbeteren want hij speelt nu elke week en is een belangerijke speler bij Heracles. Wel denk ik dat hij zich financieel mega kan gaan verbeteren. Jan Smit staat er om bekend dat hij niet zo graag geld uitgeeft dus zal Overtoom geen wereldsalaris ontvangen.

Misschien zou een tussenstap naar een club uit de top 5 van Nederland een veel betere stap voor hem zijn. Dan kan hij zich sportief verder gaan ontwikkelen. Ook dan zal hij zich financieel gaan verbeteren en kan hij later een stap maken naar een club in het buitenland die wel in het linkerrijtje speelt.

Willy zou zonder moeite bij elke topclub in Nederland mee kunnen. Je ziet t ook bij Schöne, die in precies dezelfde situatie zat.

Ik zie Willy wel naar Twente gaan, want ze hebben daar naast Gutierez geen creatieve middenvelders. Alleen maar lopers en box-to-box spelers als Willem Janssen, Brama en Fer.

21 november 2012 om 08:48

Vind Overtoom alleen nog een tikkie beter dan Schöne, jammer dat Ajax al genoeg middenvelders heeft, is namelijk een echte Ajax voetballer, die Overtoom.

Laat hem maar komen bij Heerenveen voor Djuricic.
De kans is te verwaarlozen dat dit gebeurt maar dromen mag altijd!

21 november 2012 om 08:34

net of heerenveen een stap vooruit is? Hij gaat of naar de top 3 in Nederland of naar het buitenland. Denk het laatste

Overtoom is echt een prima speler. Benieuwd welke club een poging gaat wagen hem transfervrij op te pikken. Bij het woord transfervrij denk ik natuurlijk wel meteen aan Feyenoord, maar die hebben Immers al voor die positie, hoewel ik Overtoom een stuk beter vind. Voor Twente zou het ook een welkome versterking zijn.

Zonde voor Heracles. Een aantal van hun spelers gaat waarschijnlijk transfervrij vertrekken onder wie ook Armenteros en Overtoom dus, waar je toch nog wel een leuk transferbedrag voor zou kunnen krijgen als ze langer onder contract hadden gestaan.

Dit zou een leuke jongen zijn voor Feyenoord, natuurlijk is hij voor elke topclub in Nederland geschikt, maar ik zie hem bij Feyenoord wel spelen. Anders naar Duitsland, iets als HSV is niet verkeerd voor deze jongen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren