Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot wantrouwt Roma dag voor duel met Feyenoord: ‘Het zou bijna naïef zijn...’

Laatste update:

Arne Slot heeft er bewust voor gekozen om woensdag met Feyenoord niet in Rome, maar in Rotterdam te trainen. De oefenmeester verklaart op de persconferentie dat daar meerdere redenen voor zijn. Eén van die redenen is dat hij Roma simpelweg niet volledig vertrouwt. "Het zou bijna naïef zijn om te denken dat zij niet ergens een camera hebben staan of niet ergens iets filmen."

Het is alweer de vierde keer in zeventien maanden tijd dat Feyenoord op bezoek komt in Stadio Olimpico. Na ontmoetingen met zowel Roma als Lazio (tweemaal) volgt er donderdagavond een nieuwe ontmoeting in korte tijd in het iconische stadion. ESPN-verslaggever Sinclair Bischop stelt dat Slot 'elke grasspriet nu wel kent' en vraagt of dat de reden is dat Feyenoord woensdag in Nederland trainde en niet in Olimpico.

"Dat is een deel van de reden", antwoordt Slot. "We kennen het stadion hier allemaal heel goed en de jongens hebben hier jongstleden nog gespeeld. Dat is soms een reden om wel in een stadion te trainen, als je er nooit eerder geweest bent. De andere reden is dat als je in Nederland traint, je ook nog dingen aan kan geven."

"As je dat hier in het stadion doet, zou het bijna naïef zijn om te denken dat zij niet ergens een camera hebben staan of niet ergens iets filmen, want dat gebeurde in het verleden bij clubs waar ik werkzaam was ook. Ik weet niet of ze dat hier doen, maar daar hou je altijd wel rekening mee."

"Dan wordt het hier (in Olimpico, red.) zo'n algemene training. We hadden nog een extra dag om ons voor te bereiden en we gaan vanavond (woensdagavond, red.) ook nog een elf tegen elf doen, dat kan bij ons ook niet altijd. Dus hebben we ervoor gekozen om vandaag in Nederland te trainen."

Slot weet dat Feyenoord een hoog niveau moet halen om verder te bekeren. "Ik vind dat het in alle vier de wedstrijden heel dicht bij elkaar ligt", doelt Slot op de eerdere ontmoetingen met Roma. In de zomer van 2022 won Roma de Conference League-finale met 1-0. Een jaar later won Feyenoord het heenduel in de kwartfinale van de Europa League met 1-0, om vervolgens na verlenging met 4-1 te verliezen in Rome. Vorige week besloten Roma en Feyenoord op 1-1, waardoor alles nog openligt.

"Ik hoop dat het morgen ook weer het geval is", doelt Slot op het gelijkwaardige niveau van beide ploegen. "Want dat we tegen een hele sterke tegenstander moeten, heb ik vorige week ook ervaren. En nu hebben zij het thuisvoordeel, dus ja. Dan zullen wij heel goed moeten zijn om er een gelijkwaardige wedstrijd van te maken."

Jahanbakhsh


Bij Feyenoord gaat Alireza Jahanbakhsh niet aan de aftrap verschijnen. De Iraniër was er de afgelopen wedstrijden niet bij wegens een blessure en heeft sinds zijn herstel pas één à twee keer meegetraind. "Dat is wel heel weinig", vindt Slot. "Ik heb niet heel veel aanleiding om dingen anders te doen. Als je mij de afgelopen 2,5 jaar hebt gevolgd bij Feyenoord, doe ik dat überhaupt niet zo veel."

In het heenduel kopte Igor Paixão de Rotterdammers op voorsprong, waarna Romelu Lukaku in de tweede helft voor de 1-1 eindstand zorgde. Het duel in Stadio Olimpico begint donderdag om 21:00 uur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou zo fijn zijn als we ze nou eens kunnen verslaan, maar ik kan me niet voorstellen dat we uut daar gaan winnen. PenaltIes halen zou al geweldig zijn. Al zou verliezen met penalties weer een gigantische domper zijn.

Hoop eigenlijk wel op Ivanusec en Paixao en niet weer Minteh maar goed, zal wel niet.

21 februari 2024 om 20:44

Leuke foto ook, die heeft nog een achtergelaten pilletje van karsdorp gevonden😂

21 februari 2024 om 20:47

Hahaha zie het nu pas.

21 februari 2024 om 21:06

Die zijn na jouw kritiek over de beperkte oplages van te kroese foto's, extra scherp

21 februari 2024 om 21:11

Haha dat was ik niet dat was Zanazanyan volgens mij 🙃

21 februari 2024 om 22:03

Ik ontken alles.

Wordt enorm lastig, maar met een beetje geluk aan je zijde zijn er toch kansen.

21 februari 2024 om 20:57

Tegen Roma heeft Feyenoord de afgelopen 4 wedstrijden altijd een kans gehad en zijn ze nooit weggespeeld (4-1 na verlenging pas en nogal geflatteerd qua uitslag). Roma is gewoon een ploeg met betere spelers op bepaalde posities en hebben overall meer grinta.

21 februari 2024 om 21:08

Blijft zonde dat we niet nog 4 minuten stand hielden vorig seizoen

21 februari 2024 om 22:58

Tja, of dat Linssen in de kleine CL finale op 't eind over de bal maait. Het zure went, maar daardoor smaken de overwinningen extra zoet. Hopelijk morgen ook.

Jezus.. laat ze lekker filmen. Ik geloof niet dat dat enige invloed op de wedstrijd zal hebben.

21 februari 2024 om 21:42

Als ze ook maar 5 procent wijzer worden van jouw training, waarom zou je ze dat geven?

21 februari 2024 om 21:42

Oh, als jij het niet gelooft zal het wel niet.

Je kan toch corner- of vrije trappenvariant oid oefenen als je tegenstander zich er op in kan stellen?

Begint hem zo wel naar dat kale koppie te stijgen. Zou mij fijner voor de spelers lijken om er al eerder te zijn en even te acclimatiseren, maar ja ik ben Fc-Bami en geen trainer van Feyenoord dus wat doet mijn mening ertoe.

21 februari 2024 om 22:32

Fijn dat je zelf ook door hebt dat jouw mening er niks toe doet!

Lijkt wel OSM, spion inhuren maar hij heeft helemaal gelijk. Het is niet iets wat niet gebeurd.

Ik weet niet tijdens welke wedstrijd deze foto is gemaakt maar ik hoop voor Lopez dat hij geen plasje in heeft hoeven leveren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren