Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot onthult in welke minuut Gimenez in de ploeg komt bij Feyenoord tegen Roma

Laatste update:

Arne Slot heeft een heldere verklaring voor de keuzes in zijn opstelling. Feyenoord moet het donderdagavond in het Europa League-duel met AS Roma stellen zonder onder meer Lutsharel Geertruida en Quinten Timber, terwijl ook Santiago Gimenez niet fit genoeg is bevonden om te starten. Voor de camera van ESPN legt Slot uit wanneer hij verwacht de Mexicaanse topschutter binnen de lijnen te brengen.

“Er was inderdaad nog hoop dat Geertruida wel mee zou doen vandaag, omdat hij ziek en niet geblesseerd is”, vertelt Slot voorafgaand aan het duel. “Maar hij is niet voldoende hersteld en hij heeft het dus niet gehaald.”

Verder is ook Alireza Jahanbakhsh redelijk onverwacht afgehaakt voor het duel met de Romeinen. “Hij was niet helemaal fit uit de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam gekomen. Hij heeft het een dag voor de wedstrijd geprobeerd, maar hij gaf aan dat hij te veel last heeft van zijn hamstring om te spelen.”

“Gimenez is woensdag getest. Hij heeft meegetraind, maar hij is niet fit genoeg om te starten. Hij voelde zich er zelf ook niet happy bij om vandaag te starten. Het zou in zijn geval om twintig tot dertig minuten meespelen gaan vandaag.”

“Ik weet dat we vandaag veel spelers missen, maar ik wil vooral onze speelstijl terug kunnen zien. Deze jongens moeten hard gaan werken, en daar heb ik alle vertrouwen in”, aldus Slot.

Timon Wellenreuther staat onder de lat bij Feyenoord, waar hij de komende tijd de geblesseerde Justin Bijlow vervangt. De verdediging bestaat uit Bart Nieuwkoop, Thomas Beelen, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Gernot Trauner kampt nog met een hamstringblessure en werd afgelopen weekend al vervangen door Beelen.

Op het middenveld kiest Slot andermaal voor Zerrouki als vervanger van Timber, die nog niet herteld is van een hoofdblessure. De middelste linie van de Rotterdammers wordt verder gevormd door Mats Wieffer en nummer 10 Calvin Stengs. Voorin wordt Ueda geflankeerd door Minteh (rechts) en Igor Paixão (links).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Reacties

Tja, jammer. Maar van dit Roma win je vooral met een team-effort. We hebben Lazio ook al gepakt in eigen huis en laatst PSV gepakt met Nieuwkoop op rechtsbuiten.. Er wordt nu wel heel zwartgallig gedaan.

Tijd voor het jaarlijkse pak slaag. Wordt nog eenvoudiger dan de vorige keer.

15 februari 2024 om 18:48

Vorig jaar werd het 1-0 in de Kuip. Nu dus 3-0 volgens jou?

15 februari 2024 om 18:51

Lekker provoceren jongen!

15 februari 2024 om 19:02

Schijnbaar is het hem gelukt

15 februari 2024 om 19:32

Wanneer beginnen ze ?

Ja, Feyenoord mist veel spelers maar ze hebben nog steeds een behoorlijke elf om mee te starten. Als decennialange AS Roma supporter is dit altijd een lastige, kom maar met de kritiek mede Romanista. Net zoals de vorige keer. Ik gun NL clubs in Europa altijd succes, ook als het niet mijn club is zoals Feyenoord. Verwacht dat AS Roma wint. Feyenoord op volle sterkte en in vorm zou het ze moeilijk kunnen maken. We gaan het zien. Hoe dan ook een mooie pot gewenst voor iedereen en moge de beste winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren