Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slecht nieuws voor Bayern München: seizoen Kingsley Coman lijkt ten einde

Laatste update:

Kingsley Coman lijkt dit seizoen niet meer in actie te komen voor Bayern München. De Franse aanvaller viel zaterdagmiddag geblesseerd uit in de thuiswedstrijd tegen FC Köln (2-0). Coman blijkt een spierblessure in zijn bovenbeen te hebben opgelopen, en staat daardoor ‘meerdere weken’ aan de kant.

Coman beleeft een weinig gelukkig seizoen in het shirt van der Rekordmeister. Hij wist tot dusver slechts vijf keer te scoren en stond meerdere keren aan de kant met verschillende blessures.

Tegen Köln ging het vlak na rust opnieuw mis. Hij kapte zijn tegenstander uit, waarna hij meteen naar de knie greep en zich moest laten vervangen. Na afloop van het duel maakte Bayern melding over de ernst van de blessure.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Na medisch onderzoek is gebleken dat Coman ‘meerdere weken’ aan de kant staat, maakt de club bekend. Volgens journalist Fabrizio Romano is het EK vooralsnog niet in gevaar voor de Fransman.

“Kingsley Coman wordt op tijd terugverwacht om deel uit te kunnen maken van de selectie van Frankrijk op het EK”, meldt de Italiaan op X. “De verwachting is dat Coman terugkeert op het EK, en dat hij dit seizoen niet meer voor Bayern speelt.”

De blessure van Coman is slecht nieuws voor Bayern-trainer Thomas Tuchel. Komende week moet hij het in de returnwedstrijd tegen Arsenal in de Champions League namelijk ook al stellen zonder de geblesseerde Serge Gnabry en Leroy Sané.

De Champions League is de enige prijs waar Bayern dit jaar nog kans op maakt. In de DFB-Pokal werd de club al vroeg uitgeschakeld door FC Saarbrücken, en in de Bundesliga is het een kwestie van tijd voordat Bayer Leverkusen de landstitel veiligstelt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had hij niet een keer aangegeven dat als hij nog een keer zwaar geblesseerd raakte hij zou stoppen?
Wel heel vervelend voor hem en bayern, vond hem de beste winger van bayern

Zonder Coman en Gnabry wordt het wel heel erg lastig voor Bayern om de CL te winnen.

14 april 2024 om 12:04

Er is ook bijna altijd wat en anders is er wel wat met Sané… 😕

14 april 2024 om 13:37

Eerst maar is deze ronde doorkomen zonder Comen, Gnarby en misschien Sane

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren