Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slecht nieuws Fenerbahçe: seizoen Oosterwolde door blessure zo goed als voorbij

Laatste update:

Jayden Oosterwolde heeft zijn meniscus afgescheurd, zo laat Fenerbahçe op de officiële kanalen weten. Donderdagavond speelde hij met zijn elftal tegen Olympiakos (3-2 nederlaag), toen het noodlot toesloeg. Er is geen hersteltijd gecommuniceerd, maar Turkse media gaan ervan uit dat het seizoen voor de Nederland voorbij is.

Het voorval gebeurde in de 42ste minuut van de wedstrijd. De Gele Kanaries keken op dat moment tegen een 2-0 achterstand aan, toen Oosterwolde na een duel met Olympiacos-rechtsbuiten Giorgos Masouras lelijk landde.

De voormalig verdediger van FC Twente greep direct naar zijn knie en sloeg de handen voor zijn ogen. Er was meteen vrees voor een ernstige knieblessure.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Het duel met Masouras leek onschuldig, maar het was direct duidelijk dat Oosterwolde het duel niet kon uitspelen. Per brancard werd hij op een karretje geplaatst dat hem naar de zijlijn bracht. Zijn vervanger was Ferdi Kadioglu.

Na de wedstrijd doken er beelden op van een strompelende Oosterwolde in de catacomben. Hij verliet het stadion op krukken en weet nu dus dat hem een periode van revalidatie staat te wachten.

Oosterwolde, die zijn hele jeugdopleiding genoot bij FC Twente, brak in 2020 door bij het eerste van de Tukkers. De inmiddels 22-jarige Zwollenaar ontpopte zich tot een betrouwbare klant in de verdediging en maakte na 41 wedstrijden in de hoofdmacht een transfer naar het Italiaanse Parma. Eerst werd hij verhuurd, waarna hij juli 2022 de definitieve overstap maakte naar Italië voor een bedrag van 3,3 miljoen euro.

Anderhalf jaar na die overstap maakte Oosterwolde de overstap naar zijn huidige werkgever Fenerbahçe. In de Turkse Süper Lig is de linkervleugelverdediger annex centrumverdediger een vaste waarde. Trainer Ismail Kartal deed al 41 keer beroep op zijn pupil. In de vorige ronde van de Conference League was hij nog belangrijk met een treffer tegen Union Saint-Gilloise.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neem vooral de supporters (hooligans) van Trabzonspor niet serieus. Dit is het volk (Trabzon) die gelukkig wordt als ze de spelersbus van Fener bekogelen met echte kogels of een stuk van 300 man het veld opgaan om de gehele selectie te lynchen.

Krijgen ze een lachertje van een boete en nog zijn ze niet gelukkig met de bond.

Dat Oosterwolde daar een hooligan, die nog tegenstribbelt, een trap tegen zijn kop verkoopt is misschien niet netjes van Oosterwolde, maar dan zeg ik wat heeft die man met een mes (en bivak op) in zijn hand te zoeken op het veld? Hooligans denken alles te kunnen maken en er mee weg te komen. Dat Trabzonspor deze mensen tot “fan” promoveert vind ik nog walgelijker.

Ontopic:
Sterkte Jayden! Draait een sterk seizoen en is in zijn bloei gekomen op LCV. Jammer dat onze slimme trainer gister Ferdi spaarde. Dan had hij waarschijnlijk ook geen blessure opgelopen.. maar dit hadden we natuurlijk nooit kunnen weten. Hij kan zich gaan richten op zijn revalidatie en kan hopelijk weer gaan aansluiten als de voorbereiding begint voor het nieuwe seizoen.

Verder hebben veel mensen een verkeerd beeld over deze jongen. Ik ben hem tegengekomen en heb met hem gesproken in de Emaar Square in Istanbul. Zeer vriendelijke en sociale jongen die geen arrogantie heeft. Van afstand heeft iedereen een mening over hem maar geloof me je zal ernaast zitten!

Jayden, als je ooit een beetje Nederlandse voetbalsites aan het checken bent en je stuit op dit artikel, je zit in onze hart brada. Sterker terugkomen!

Met de blessure van Hartman had ik Oosterwolde gewoon meegenomen naar het EK. Past veel beter in het spel van NL als back ipv Blind of Ake. Denk dat Fener hier ook minimaal 20 mil misloopt, was goed bezig. Ergens wel tragisch doch ironisch dat hij nu het seizoen niet kan afmaken nadat hij maar 1 wedstrijd geschorst werd voor kopschoppen.

12 april 2024 om 16:52

20 mil vond ik nog te weinig, niet eens persé dat Oosterwolde veel meer waard is (realistisch blijven) maar omdat Parma vgm een aardig hoge doorverkooppercentage heeft. Dan heb ik liever dat die nog blijft met het aanstaande vertrek van Ferdi.

Jongens, ik heb het artikel echt 4x gelezen, maar ik kan het slechte nieuws niet vinden. Kan iemand mij helpen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren