Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sky Sports noemt naam van Ajax-verdediger die komende zomer mag vertrekken

Laatste update:

Jakov Medic is bezig aan zijn laatste maanden bij Ajax, zo lijkt het. Sky Sports-journalist Dennis Bayer meldt op X dat de verdediger in de zomer mag vertrekken uit Amsterdam. Medic zelf zou graag terugkeren naar Duitsland.

"Jakov Medic mag in de zomer vertrekken bij Ajax als er een passend bod wordt gedaan", schrijft Bayer op het sociale medium. "Medic wil graag terug naar Duitsland. Er is interesse vanuit de Bundesliga."

De 25-jarige Kroaat is pas bezig aan zijn eerste seizoen in dienst van Ajax, maar staat dus nu al voor een vertrek. Sven Mislintat was afgelopen zomer verantwoordelijk voor zijn aantrekken. De Duitse voormalig directeur voetbalzaken legde drie miljoen euro voor Medic neer.

De centrumverdediger begon zijn periode in de Johan Cruijff ArenA nog voortvarend. In Ajax' eerste wedstrijd van het seizoen namen de Amsterdammers het op tegen Heracles Almelo (4-1 winst) en had de mandekker een basisplek.

In de blessuretijd van de eerste helft nam hij de 1-1 voor zijn rekening. Van grote afstand schoot hij prachtig raak. Waar zijn beginperiode bij Ajax rooskleurig was, is de situatie van Medic inmiddels totaal anders. Na zijn debuut kwam hij nog slechts acht keer in actie, waarvan veelal als invaller.

Het laatste optreden van Medic in een Ajax-shirt dateert alweer van ruim een maand geleden. Begin maart mocht hij een kwartier invallen in het gewonnen duel met FC Utrecht (2-0).

Medic heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2028. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt hij een marktwaarde van 2,5 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verrassend. Je zou denken met het gestuiter achterin dat men hem wel een kans kan geven naast Sutalo. Hato is een jong talent, maar ook niet foutloos. Misschien kan hij minder goed voetballen, is hij fysiek minder sterk (nee toch?), belangrijker vind ik dat een speler weinig fouten maakt.

8 april 2024 om 19:57

Ik ben het helemaal met je eens. Scoorde eeen frais doelpunt en zijn komst leek hoopvol

8 april 2024 om 20:03

Reageer je nou op jezelf?

8 april 2024 om 20:05

Een schizofreen is nooit alleen

8 april 2024 om 20:06

Maar vaak genoeg eenzaam

8 april 2024 om 20:19

Vergeten van account te wisselen?

8 april 2024 om 20:20

Vergeten in te loggen op je dubbel accountje?

8 april 2024 om 20:41

Lijkt wel ja, best vreemd.

8 april 2024 om 23:18

wat een grap

8 april 2024 om 23:19

helemaal mee eens man, wat een geweldige conclusie

Ik denk dat je met minder artikelen af kan als je de verdedigers noemt die mogen blijven. Ik keek net even terug en Ajax heeft nu al meer tegengoals dan Feyenoord in het 10-0 tiende plaats seizoen. Ongekend veel eigenlijk en Ajax onwaardig.

8 april 2024 om 20:04

Ik denk dat ze ook meer punten achter de kampioen eindigen, of zit ik er naast?

8 april 2024 om 20:12

Feyenoord eindigde toen 29 punten achter de kampioen, dus dat zullen er nu ongetwijfeld meer zijn.

8 april 2024 om 20:13

Zegt meer over psv dit seizoen, want ze hebben nu al wel meer punten dan feyenoord toen.

8 april 2024 om 20:10

Misschien heb je dan wel helemaal geen artikel. Je kunt zeggen dat er een verdediger is die een hele stabiele indruk maakt.

Ik snap niet dat dit soort jongens als medic en avila gisteren niet erin stonden. Geen geweldige voetballers maar wel mentaliteit, dat is toch waar het misgaat elke keer. Ben ervan overtuigd dat Ajax met dit spelers materiaal gewoon kampioen had kunnen worden (zal wel de enige zijn, maar dr is nog steeds maar 1 club die psv dit seizoen een helft lang helemaal van de mat tikte, en dat is Ajax). Kwaliteit his het probleem niet, dat is mentaal. Zet dan niet 8 jochies van 21 of jonger erin die gelijk hun koppie laten hangen als het ff niet lukt.

8 april 2024 om 20:13

Avilla is zwaar geblesseerd

8 april 2024 om 20:58

Ok avila geblesseerd wist ik niet. Maar dan nog zie ik niet in wat nu idee gisteren was achter de opstelling. Linkerhelft op de counter, rechterhelft opbouwen, ja dat gaat fout. Vos heeft ook mentaliteit die was ook wel welkom geweest. En Gooijer. Akpom eventueel. En ja straks tegen Excelsior thuis kan je jongens als hlynsson er wel inzetten maar Feyenoord uit vraagt meer dan alleen techniek. Dus als je ze dan erin zet zet dan ook wat brutalere gasten erbij of jongens die zich niet gek laten maken.

8 april 2024 om 21:10

Ik zie het nog steeds zitten in Gaston. Met een goede coach kan hij uitgroeien tot een een nieuwe Licha Martinez, vindt ze ook vergelijkbaar in stijl. Zijn blessure kwam hoe vervelend ook goed uit voor hem anders was hij nu weg bij Ajax. Hij zal nu zeker een nieuwe kans krijgen in het preseason volgend seizoen

8 april 2024 om 20:17

Avilla brengt niks meer dan Hato en is teven geblesseerd

8 april 2024 om 21:55

Medic is toch alleen gehaald omdat hij familie is van de voorzitter van Dynamo Zagreb zodat ze Sutalo konden halen?

Medic is een beetje een houten klaas, technisch matig en niet wendbaar. Hij speelde op zijn 24ste niet voor niets nog in de 2e Bundesliga.

Misschien dat Feyenoord uit meer vraagt dan alleen techniek. Maar Feyenoord uit vraagt ook meer dan het niveau 2e Bundesliga. Dat was meer een argument geweest om bijvoorbeeld met Akpom of vd Boomen te starten.

Lijkt me wel wat voor Dortmund. Zoals er wel een paar spelers meer bij Ajax onder contract staan die perfect zouden passen bij de Geel Zwarte club uit het Ruhrgebied.

8 april 2024 om 20:11

Ik denk dat ze liever Bakayoko kopen.

8 april 2024 om 20:29

Voor 50 miljoen toch.

8 april 2024 om 22:25

Ik denk niet dat ze dat gaan betalen.

Had het nieuws gevonden als ze konden aangeven l, welke verdediger Ajax wil houden. Vraag me af hoe lang deze journalist onderzoek heeft gedaan om deze ene naam te achterhalen.

8 april 2024 om 21:24

Komt gewoon voorbij in zijn netwerk dat clubs die hij volgt met hem bezig zijn. Dan vraagt hij door, krijgt groen licht om te publiceren, en voila daar is t twitterberichtje.

Zou me niks verbazen als Medic terugkeert bij St.pauli. Deed het best aardig bij ons (wel in 2.bundesliga) en bij promotie komt er wel wat geld beschikbaar om hem te halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren