Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Situatie Feyenoorder verslechtert door fikse schorsing na rood bij beloften

Laatste update:

Wesley Verhoek heeft zichzelf geen plezier gedaan, door tijdens een wedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior een rode kaart te pakken. De 27-jarige aanvaller werd maandag tegen de beloften van NAC Breda uit het veld gestuurd en is nu voor vier duels geschorst (één voorwaardelijk).

/

Dat schikkingsvoorstel heeft de aanklager betaald voetbal gedaan wegens ‘ernstig gemeen spel’; volgens de tuchtcommissie van de KNVB was er sprake was van het trappen van een tegenstander, ook al wordt door Feyenoord beweerd dat de overtreding van de rechtsbuiten wel meeviel. Hoe dan ook is duidelijk dat Verhoek zichzelf in een lastig parket heeft gebracht met de veldverwijzing.

De vleugelspits kwam dit seizoen onder leiding van trainer Freed Rutten nog geen minuut in actie in de Eredivisie en moet het hebben van wedstrijden bij Jong Feyenoord. Rutten geeft in de hoofdmacht de voorkeur aan Ruben Schaken of Bilal Basacikoglu. Verhoek, medio 2012 overgenomen van FC Twente, kwam in zijn eerste jaar in Rotterdam nog tot 25 wedstrijden. Vorig seizoen stokte de teller echter bij zes Eredivisie-optredens.

Denk je dat Wesley Verhoek dit seizoen nog veel gaat spelen in Feyenoord 1?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die jongen is helemaal op een zijspoor beland en zie hem ook niet meer in de basis komen. Misschien in een bekerwedstrijd oid.

17 september 2014 om 13:03

Stuur hem gewoon terug naar Ado, dit word helemaal niks meer met hem.

17 september 2014 om 15:02

Blijkbaar is ie dat zijspoor ook helemaal bijster...

wat is er verslechterd??

17 september 2014 om 13:02

De situatie van Wesley Verhoek.

17 september 2014 om 15:17

Of jij snapt sarcasme niet of je bent zelf ook sarcastisch... Denk het eerste
on: Die jongen kan Feyenoord beter weg doen, daar heb je helemaal niks meer aan. Komt gewoon tekort voor het niveau dat Feyenoord nastreeft.

Onbegrijpelijk hoe ver hij afgezakt is. Schijnt verder wel een aardige gozer te zijn, maar aan zo'n speler heeft Feyenoord natuurlijk helemaal niets. Wel opvallend overigens dat Feyenoord wel het contract van Goosens, en vorig jaar Cissé, heeft ontbonden, maar Verhoek mag blijven.

17 september 2014 om 13:02

Inderaad opvallend. Cissé begon nog wel aardig. heeft nog wat belangrijke goals gemaakt. Goossens heeft ook een paar doelpunten gescoord. Het enige "hoogtepunt" van Verhoek was dat opstootje in de tunnel.

17 september 2014 om 21:11

Dat was ook zijn enige actie in zijn Feyenoord periode

17 september 2014 om 13:21

het ontbinden van een contract kan uiteraard alleen in samenspraak met de speler, dus misschien ziet Verhoek dat niet zitten.

Wellicht voor de centjes, wellicht ziet/zag hij zelf nog enig perspectief.

Een terugkeer naar Den Haag zie ik zeker wel zitten, kan denk ik nog steeds van waarde zijn.
Mits hij het vertrouwen / de vorm weer terug gaat vinden.

17 september 2014 om 13:51

Ik geloof dat hij ook weg mocht en ook weg kon naar Heracles, maar dat ie dat niet wilde.

17 september 2014 om 14:49

Dat heb ik idd ook gehoord, echter zag hij dit niet zitten ivm met heimwee naar die mooie stad achter de duinen.

Denk het niet....hij heeft het op een of andere manier niet meer..Beter dat hij het weer wat lager gaat proberen....

Het wordt toch echt hoog tijd dat die jongen daar vertrekt als hij nog een paar mooie seizoenen wil draaien. Het lijkt er alleen op dat hij zich te groot voelt voor clubs als Heracles. Als hij nog een jaar (of langer) wacht denk ik dat dat soort clubs hem niet meer hoeven. In zijn eerste jaar speelde hij 25 wedstrijden, dus hij staat nu 1 jaar echt stil. Nu is het nog niet te laat.

Daarentegen verbetert dit de onderhandelingspositie van Feyenoord. Contract ontbinden, en salaris meegeven voor een maand. In de winterstop moet hij toch vertrekken, en de komende maand mag hij niet voetballen.

Wat is er toch met Verhoekje aan de hand.hij was bij ADO zo goed!hij had de mooiste voorzet van de eredivisie.maakte goals en had natuurlijk veel assists.

Alles lijkt nu verdwenen.

17 september 2014 om 13:39

Hij had zeker niet de mooiste voorzet van de Eredivisie. Hij had een spits naast zich lopen die gewoon elke hoge bal voor de goal tot een doelpunt verwerkte. Die voorzetten die hij gaf, waren vaak niet op maat maar niemand kon Bulykin ervan weerhouden toch bij zo'n bal te komen. Iedereen die had hetzelfde aantal assist kunnen krijgen als Verhoek, gewoon de bal hoog van rechts naar links trappen...

17 september 2014 om 13:51

Nu doe je hem echt tekort!die voorzetten waren messcherp en strak.

17 september 2014 om 20:36

Het was toch echt Bulyking die zijn voorzetten tot messcherp en strak maakte. Anders had Milic, John Verhoek of een andere speler van ADO ook wel meer gescoord, aangezien dat lange jongens waren en niet veel scoorde. Dus die voorzetten van Verhoek waren niet bijzonder, de manier waarop Bulykin zo'n voorzet tot doelpunt verwerkte wel.

17 september 2014 om 13:47

In die periode liep er ook een spits bij ado die elke voorzet er in lag.

17 september 2014 om 13:48

Jezus..zelfde reactie, mijn excuses.

17 september 2014 om 13:52

Een spits is altijd afhankelijk van goede voorzetten en die voorzetten waren echt heel goed.

Waarom zou ADO hem willen? Schet is een stuk beter. Deze jongen mag blij zijn als er een Eredivisionist hem nog wil hebben..

Een belofte van 27, kan het nog slechter?

Misschien kan hij beter bij FC Schilderswijk gaan spelen, die zoeken nog een vleugelaanvaller.

17 september 2014 om 15:15

Ben geboren en getogen in het schilderswijk en woon er nog steeds maar heb nooit van FC Schilderswijk gehoord .maarja kijk naar de naam die dat schrijft jij bent zeker bekent in het haagse bos??????

Heeft 1 goed seizoen gehad bij Ado. Gewoon hele matige speler.

Heb de overtreding niet gezien, moet dan wel een flink gemene overtreding zijn geweest. Baal wel van wat er is geworden met Verhoek bij Feyenoord. Had meer gehoopt te zien van hem, maar nou is het wel een hele slechte situatie. Snap niet dat ze hem niet eerder hebben geloodst bij een andere club. Goossens kwam in dezelfde periode, heeft het ook helaas niet geweldig gedaan, maar is nog wel eens van waarde geweest.

Hij wilde voor zijn kans gaan bij feyenoord. Dat lukt hem aardig zo te zien

Zonde van Verhoek maar iedereen schijnt te vergeten dat hij echt een of twee seizoenen geschitterd heeft met name dankzij Bulikin en andersom ook natuurlijk.
Heb het nooit in deze man gezien speelt te kinderlijk, heeft totaal geen inzicht.

Godzijdank, dan kan hij in ieder geval even niet invallen bij Feyenoord 1. Vast een aardige gozer maar niet goed genoeg. Had liever dat hij gegaan was dan Vormer.

Net als Derijck gaat deze jongen na dit seizoen gewoon terug naar Den Haag. Snap niet wat er is gebeurd met hem. Was echt geweldig bij ADO en vond het een gerichte aankoop van Twente destijds. Heeft naar mijn inziens nooit een eerlijke kans gekregen in de Nederlandse top.

17 september 2014 om 15:39

Tegenwoordig krijg je 2 potjes de kans in de top. Kijk corona bij twente, nooit een serieuze kans gekregen en veels te vroeg afgeschoten. Verhoek heeft bij ons ook niet veel kansen gekregen.

Kan iemand mij uit leggen wat verhoek in de beloften doe.
Hij is 27 jaar is dat met dispesatie of zo [ sorry dat het woord verkeerd gespeld is]

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren