Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sinkgraven ‘voelt knie nog’: ‘Ik maak me er geen zorgen over’

Laatste update:

Daley Sinkgraven keert na een slepende knieblessure terug in de wedstrijdselectie van Ajax. De linksback van de Amsterdammers hoopt zo snel mogelijk weer minuten te maken bij het eerste elftal, wellicht zaterdagavond al tegen Sparta Rotterdam: "Het is heerlijk om weer terug te zijn. Het is lekker om weer op het veld te staan en met de jongens te kunnen lachen", zegt Sinkgraven in gesprek met AT5.

De ex-speler van sc Heerenveen geeft aan dat hij het werken aan zijn herstel al aardig zat was geworden: "Ik voel de knie nog een beetje als ik bijvoorbeeld hard met de wreef wil schieten, maar verder gaat alles goed. Ik maak me er geen zorgen over", aldus de jongeling, die door de blessure onder meer de Europa League-finale tegen Manchester United aan zich voorbij moest laten gaan.

"Het is een lange tijd en er zijn wel momenten geweest dat ik gek werd. Ik wilde op het veld staan, ook omdat niet iedereen wist wat er aan de hand was. Je gaat twijfelen, maar uiteindelijk is het goed gekomen", vervolgt de verdediger annex middenvelder, die erkent dat Ajax slechter presteert dan vorig seizoen. "Je merkt het aan de jongens en de mensen binnen en buiten de club. Ik heb er het volste vertrouwen in dat het goed gaat komen en dat ik daar mijn bijdrage aan kan leveren."

Wie zie jij liever als linksback?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
13 oktober 2017 om 21:59

Het is toch triest dat Dijks de enige echte LB in de selectie is. Het is onverantwoord als je het mij vraagt en het is de schuld van Overmars. Alle posities horen dubbelbezet te zijn.

13 oktober 2017 om 22:38

Viergever kan daar prima spelen en ook Sinkgraven heeft het op die positie verdienstelijk gedaan. Je hebt dus 3 spelers die op de LB uit de voeten kunnen. Had zelf ook wel echt een versterking gehad maar zijn schijnbaar of niet haalbaar of niet veel beter dan we nu hebben.

13 oktober 2017 om 23:24

Voor Ajacieden snap ik dat. Psv en Feyenoord supporters vinden Dijks prima als linksback van Ajax. 😁

Hmm, ik vind dit wel gevaarlijk hoor. Die jongen is bij Ajax al zoveel geblesseerd geweest en dat je je knie al voelt bij hard schieten (dus niet eens een onverwachte abrupte wending bijv.), baart toch wel zorgen.

13 oktober 2017 om 21:48

Precies dit ja. Rustig aan doen lijkt me het beste. En Dijks is nou niet ideaal, maar zijn knie is belangrijker.

14 oktober 2017 om 01:06

Hij zegt niet dat het pijnlijk is, misschien voelt -ie gewoon iets maar heeft hij er verder geen last van. Zo kun je het ook interpreteren. Wellicht wat littekenweefsel is dat nog een beetje wrijving veroorzaakt. Dat wordt pas laat in het helingsproces gevormd en dat een beetje in de weg zitten. Het moet alleen niet te erg zijn, dan heb je weer kans op ontstekingen. Hopen op het beste.

14 oktober 2017 om 08:33

Juist door zulke bewegingen geneest het sneller.
Het herstel in een revalidatiecentrum houd een keer op en moet het gewricht verder op een andere manier belast gaan worden.
Ik heb hier zelf al een aantal keer ervaring mee gehad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren