Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sinkgraven loopt gekneusde enkel op in duel met FC Groningen

Laatste update:
/

Daley Sinkgraven heeft zondag een gekneusde enkel overgehouden aan de wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen. Linksachter Sinkgraven moest zich in de tweede helft laten vervangen door Mitchell Dijks.

Via de officiële kanalen meldt Ajax dat Sinkgraven een gekneusde enkel heeft opgelopen. Het is niet bekend of Sinkgraven lang uit de roulatie is, maar normaal gesproken is dat bij een gekneusde enkel niet het geval.

Ajax zal later met aanvullend nieuws komen over Sinkgraven; zo is het onduidelijk of hij donderdag kan spelen in de Europa League-wedstrijd tegen Standard Luik. Ajax won het duel in de Amsterdam ArenA met 2-0.

Daley Sinkgraven moet rust krijgen bij het duel met Standard Luik

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geef hem maar even rust tegen Standard. Ajax is toch al zeker van de eerste plek in de poule. Dijks maar weer laten spelen als linksback. Verder een B team opstellen tegen Standard met:
Krul, Tete, De Ligt, Riedewald, Dijks, Vd.Beek, Schone, Nouri, El Ghazi, Cassierra en Younes

4 december 2016 om 19:19

Precies. Dijks kan zich dan weer mooi laten zien.

4 december 2016 om 19:37

Hij had normaal gesproken inderdaad waarschijnlijk ook niet gespeeld donderdag. Wordt weer een leuk samengesteld B-team, die door de breedte van de selectie ook meer dan prima is.

Hij speelde behoorlijk goed vanmiddag. Maar donderdag is niet belangrijk. Pas zondag zou het fijn zijn als hij er weer bij zou zijn.

Dat is zonde. Hoop dat hij er zeker tegen PSV weer bij is. Doet het erg goed op zijn nieuwe positie.

4 december 2016 om 19:26

Tegen Twente en tegen Psv zal hij er wel weer bij zijn.

Speelde weer goed als linksback. Respect voor deze man. Komt lekker vaak in het middenveld en kan daar zijn echte kracht laten zien. Aan de bal een 8 en ook verdedigend een dikke 7.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren