Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sinds 2018 ontvangt Ajax statistieken en videobeelden van deze speler’

Laatste update:

Maxim Turishchev mag zich volgens zijn zaakwaarnemer Apollon Lemondzhava verheugen op de belangstelling van Ajax. De zakelijk adviseur van de pas achttienjarige spits van Lokomotiv Moskou claimt zelfs dat de jonge Rus al sinds 2018 in de gaten wordt gehouden door de Amsterdamse club. Ajax heeft echter nog geen officieel bod neergelegd voor Turishchev.

"In de afgelopen twee jaar hebben we doorlopend contact gehad met de belangrijkste scout van Ajax in het buitenland, Michel Doesburg", verklaart Lemondzhava in een onderhoud met het Russische medium Sports. "Sinds augustus 2018 ontvangt Ajax statistieken en videobeelden van de speler." Turishchev kwam afgelopen seizoen namens Lokomotiv Moskou eenmalig uit in de UEFA Youth League. Speelminuten in de hoofdmacht van de topclub waren hem echter nog niet gegund.

TOP 10 GOALS - Jong Ajax 2019/2020 | De meest scorende ploeg in de Keuken Kampioen Divisie

De nog onervaren Turishchev is zelfs al een keer op bezoek geweest in Amsterdam. "We kregen een uitnodiging om het stadion en het trainingscomplex van Ajax te komen bekijken", zo verduidelijkt Lemondzhava. "Dat hebben we ook met veel plezier gedaan." Een definitieve overgang richting de Eredivisie is echter nog niet aan de orde, zo benadrukt de zaakwaarnemer van de aanvaller. "Het is nog te vroeg om daarover te praten. Debuteren in het eerste elftal van Lokomotiv Moskou is momenteel het voornaamste doel van Maxim."

Turishchev speelde afgelopen seizoen naast de UEFA Youth League ook in de Russische Youth Football League, een competitie voor spelers tot zeventien jaar. De aan Ajax gelinkte spits kroonde zich met acht doelpunten in tien wedstrijden tot topscorer. Turishchev debuteerde in december 2017 in het Onder-16-elftal van Rusland en kwam sindsdien tot een treffer in vijf jeugdinterlands.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met Traore en Brobbey (hopelijk tekent hij wel snel bij) heeft Ajax al 2 talentvolle spitsen in huis. Denk dat als deze Maxim een basisplek zal krijgen bij zijn club dat hij ook niet meer te betalen zal zijn voor Ajax.

18 juni 2020 om 14:54

Btje Concurrentie worden ze alleen maar beter van!

Zolang Brobbey nog niet bijgetekend heeft, moet je alle opties open houden.

18 juni 2020 om 15:26

Ik vind Brobbey niet eens een bijzonder speler. Heeft zijn fysiek mee waardoor je in de jeugd een gigantische voorsprong hebt. Zijn afmakend vermogen is daarentegen echt ondermaats. Daarnaast heb je Traoré nog.

18 juni 2020 om 17:19

Afmakend vermorgen ondermaats zeg je? Is naar mijn weten al een paar jaar de topscoorder van de jeugdelftallen van ajax..

18 juni 2020 om 17:32

Ja, vooral omdat hij fysiek verder is, dan de meeste van zijn leeftijd. Maar is het nou een supertalent? Ik heb het ook nog niet gezien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren