Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Simons is ‘des duivels’ en reageert publiekelijk op vertrek Van Nistelrooij

Laatste update:

Ruud van Nistelrooij kondigde woensdagmiddag verrassend zijn ontslag bij PSV aan. Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is er een onwerkbare situatie ontstaan, nadat het verhaal door De Telegraaf naar buiten was gebracht dat er door een zestal spelers, onder wie aanvoerder Luuk de Jong en topscorer Xavi Simons, klachten over de trainer waren neergelegd bij de directie. Volgens Voetbal International was Simons ‘des duivels’ toen hij hoorde dat zijn naam in een krant genoemd werd in relatie tot de onvrede over Van Nistelrooij.

Simons is Van Nistelrooij juist dankbaar, zo laat hij op sociale media weten na het onverwachte vertrek van de oefenmeester. “Bedankt dat je me een betere speler hebt gemaakt en me hebt geholpen een van mijn dromen te verwezenlijken, namelijk spelen voor het Nederlands elftal. Ik ben je voor altijd dankbaar. Veel geluk in de toekomst, meneer!”, schrijft Simons.

Bij Kick 't Met op Ziggo Sport sprak de creatieveling van PSV zich ook al positief uit over Van Nistelrooij, die hem in de zomer van 2022 veelvuldig belde om naar Eindhoven te komen. “Op een gegeven moment kwam ik op een punt dat ik zei: 'Ik heb nu zomer, misschien ga ik niet reageren binnen nu en een paar weken.' Toen zei hij: 'Maakt niet uit, ik blijf je berichten sturen.' En dat deed hij ook gewoon. Hij stuurde dat hij mij graag wilde hebben en dat ik belangrijk ging worden. Dat soort dingen. Dat gaf goede energie. Het was heel positief.”

De Telegraaf schreef dat Simons een van de zes spelers was die zijn onvrede over Van Nistelrooij bij de directie aangaf. Dit wordt door Elfrink tegengesproken. “Dit is geen 'Judas-bericht', integendeel. Simons hoorde niet bij de klagende spelers. Dat zijn alleen wilde aannames, nadat zijn naam ergens opdook. Het is een oprechte steunbetuiging aan Van Nistelrooij”, schrijft de journalist op Twitter.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi, begreep daar ook niks van. Iedereen weet dat RVN belangrijk was in de aantrekkingskracht van PSV. Lijkt me stug dat hij volgend seizoen nog bij PSV speelt maar hoop het van wel, dit soort jongens wil je nog graag een jaartje in NL zien voetballen.

24 mei 2023 om 15:29

Het trieste is ook dat men zo snel iets aanneemt terwijl het nog.niet bevestigd was dat Simons er ook bij zat.

Maar wel meteen helemaal los gaan op hem. Soms heb je toch een hekel aan social media, tegenwoordig vaker wel dan niet...

24 mei 2023 om 15:40

Eerder een hekel aan de Telegraaf of media opzich. Die gooien doodleuk dat Simons erbij was en dat is het helaas gebruikelijk dat de lezer dat als waarheid ziet.

24 mei 2023 om 15:53

Wie zegt dat hij er niet bij was? Want nu duikt opeens de naam haas op. Niemand was er bij. En dat geloof jij? Ze zeggen dat heus niet hardop, hoor. Het gebeurt altijd achter de rug om. Net als bij Schreuder. Na zijn ontslag werd hij opeens geprezen door de spelers. Net als nu Heitinga. En als je dat gelooft, geloof je alles;-))).

24 mei 2023 om 16:25

De Telegraaf (en velen andere kranten ook) zijn gewoon kutkranten. En anders niets!

De echte vraag is waarom hij dit in het Engels typt? Ruud kan geen Nederlands?

24 mei 2023 om 15:28

Hij heeft natuurlijk ook veel buitenlandse volgers

24 mei 2023 om 15:31

Maar hij schrijft het toch voor Ruud? Of voor zijn volgers, om vervolgens de aandacht weer op zichzelf te richten?

24 mei 2023 om 15:36

Zo werkt de wereld tegenwoordig, waar maak je je druk om. Clubs schrijven ook vaak genoeg in het Engels.

24 mei 2023 om 15:36

Oh wat weten mensen alles weer te draaien zeg mijn god.

Instagram is een internationaal platform waar spelers gevolgd worden door internationale media. Om foute vertalingen te voorkomen wat weer uitgelicht kan worden door de hyena’s post hij dit in het Engels. Geen misvattingen, geen foute vertalingen. Gewoon de waarheid en oprechte woorden die hij op de meest officiële manier de wereld ingooit.

Einde geruchten, einde gedoe.

Behalve hier, hier gaan mensen weer klagen om de taal en de mogelijke dubbele betekenis.

24 mei 2023 om 15:37

Of misschien als steunbetuiging aan Ruud, met de hoop dat iedereen het meeleest en dat het niet netjes is hoe men met "zijn" trainer om is gegaan. In zowel binnen- als buitenland. In het geval van Simons is het namelijk hartstikke logisch dat hij in het Engels typt

24 mei 2023 om 15:39

Hij wil aan zijn volgers laten weten dat hij V Nistelrooij waardeert. Publiekelijk, omdat zijn naam nogal werd gelinkt aan de anti V Nistelrooij kliek.

Je weet dat Whatsapp bestaat voor persoonlijke berichten? Dit is meer een soort persbericht vanuit de firma Simons.

24 mei 2023 om 15:40

Hij schrijft het voor Ruud en om de geruchten tegen te spreken. Als die het alleen voor Ruud deed dan was een persoonlijk appje ook genoeg geweest.

24 mei 2023 om 15:44

@hazardino77: Omdat clubs zich richting tot hun fans, ook de internationale fans. Simons richt zich in dit bericht persoonlijk aan Van Nistelrooy en die spreekt en leest ook gewoon Nederlands.

24 mei 2023 om 16:42

@paul: Misschien omdat hij zijn volgers ook wil laten weten dat het een lulkoekverhaal is dat hij zijn trainer zou zijn afgevallen? Of vind je dat hij dat dan weer in een apart bericht had moeten posten?


24 mei 2023 om 17:06

Ja en een RIP bericht voor iemand die is overleden kan dan weer wel?

Waar maak jij je druk om zeg....

24 mei 2023 om 17:43

Ruud is zo grote icoon die heeft dit soort trucjes niet nodig. Ik denk gewoon dat er een smerig spelletje met hem gespeeld werd en daar heeft hij zijn conclusies uit getrokken.

24 mei 2023 om 15:28

Misschien omdat een gedeelte van zijn publiek geen Nederlands kan?

24 mei 2023 om 15:37

Zijn publiek is in dit geval toch van Nistelrooij? Voor hem is dat bericht toch bedoeld?

24 mei 2023 om 15:38

Als hij alleen een bericht voor Ruud wilde maken, dan had hij wel een appje gestuurd.

24 mei 2023 om 15:46

Nee, want dan had niemand geweten dat hij Ruud zo'n geweldige trainer vind.

24 mei 2023 om 17:49

@Maximus2702 Als dat het geval is dan plaatst hij dit bericht niet voor Ruud maar voor zichzelf. Gevalletje aandacht dus.

24 mei 2023 om 18:09

@ajaxfan158 hij plaatst het natuurlijk ook voor anderen om aan te geven dat hij Ruud waardeert. Als dit onder aandacht valt kunnen we wederhoor en persberichten maar helemaal schrappen. En een bericht richting een bepaald persoon kan best openbaar gedaan worden toch? Zeker voor een persoon die bekend is en zijn naam door het slijk gehaald word

24 mei 2023 om 15:28

Dat hele Instagram is toch internationaal ook met de volgers. Zo gek is het dan niet.

24 mei 2023 om 18:39

Bovendien zal hij van Nistelrooy zelf persoonlijk ook uitgebreid hebben gesproken, dit is zoals je zegt vooral voor de nationale en internationale volgers.

24 mei 2023 om 15:29

Voor zn achterban natuurlijk, die ook vooral in Spanje en wellicht Frankrijk woont. Als het van hem direct is gericht op Ruud, dan stuur je een persoonlijk bericht in plaats van een social media bericht.

24 mei 2023 om 15:30

Ik denk omdat hij internationaal georienteerd is misschien? Is enorm populair op social media, dus heeft genoeg publiek dat geen Nederlands spreekt.

24 mei 2023 om 15:31

Omdat hij z’n hele leven in het buitenland heeft gevoetbald en 1 jaartje pas in Nederland?! Genoeg volgers die dus geen Nederlands kunnen.

24 mei 2023 om 15:36

Maar het is toch een steunbetuiging aan Ruud? Ruud is een Nederlander, Simons is een Nederlander. Hoezo zou je dan een heel verhaal in het Engels neerzetten? Ik zal wel weer een negatief beeld over mensen hebben maar dan bekruipt mij toch het gevoel dat je vooral weer even interessant wil overkomen voor ook je internationale volgers in plaats van een oprechte steunbetuiging aan je trainer.

24 mei 2023 om 15:43



@ajaxclub, een Nederlander die nooit in Nederland op school heeft gezeten. Zou me niet verbazen als ie het niet eens (goed) kan schrijven. In het Engels klinkt voor veel jonge mensen sws alles beter. Los van zijn kennis

24 mei 2023 om 15:46

Ruud heeft ook veel Engelse fans. Misschien toch iets minder azijn drinken.

24 mei 2023 om 15:47

Gast, lekker boeiend. Waar maak je je druk over joh. Als je er zoveel last van hebt is dat toch echt je eigen probleem. Het is ook niet bepaald moeilijk Engels.

24 mei 2023 om 17:55

Een meer persoonlijke steunbetuiging aan Van Nisterlrooij zal hij wel middels de telefoon hebben gedaan of een berichtje. Met deze post op social media gaat het naast een publiekelijke steunbetuiging aan Van Nistelrooij ook om het ontkrachten van het gerucht dat hij een van degene was die heeft geklaagd bij het bestuur. Vind ik niet vallen onder de noemer interessant doen persoonlijk. Het gaat om zijn imago als speler, en dat gaat verder dan alleen Nederland. Stel hij had dit niet gedaan, dan had je net gezien dat de Engelse media er weer een roddel van maakt dat dit betekent dat Simons zou willen vertrekken. Van Nistelrooij was natuurlijk ook een internationale topspeler, dus in het buitenland pikken ze dit nieuws ook zeker op.

24 mei 2023 om 15:34

Voor zijn volgers. Die jongen heeft meer tijd doorgebracht in Spanje en Frankijk, dan in Nederland. Dat lijkt me hartstikke logisch en begrijpelijk dat hij een dergelijk bericht in het Engels schrijft. Of toont hij nu gedrag dat buiten de "norm" valt?

24 mei 2023 om 15:47

Ik weet niet of Ruud Nederlands 'kan', maar ik denk dat hij het wel spreekt.

24 mei 2023 om 15:53

Dezelfde reden waarom het instragram account van Ajax alles in het engels plaatst, kunnen ze geen nederlands in Amsterdam?

24 mei 2023 om 15:54

Dat kennen ze daar niet;-))))

24 mei 2023 om 15:53

Ruud is bekend met Nederlands;-))

24 mei 2023 om 16:52

Het verschil tussen kennen kannen kunnen we niet

24 mei 2023 om 15:56

That's because tegenwoordig you speak to mensen through the internet. Because then you can win some zieltjes and there are a lot of zieltjes from outside de Netherlands. But maybe it was better to swipe his straatje clean by just mentioning that he had nothing to do with Ruud's vertrek and then personally send Ruud a tekstbericht to thank him,. But yeah kinderen nowadays right?

24 mei 2023 om 17:30

Misschien zul je het niet leuk vinden maar Nederlands is gewoon een beperkte taal met een beperkt bereik..... Tja doen we weinig aan.

Hoe zit dit dan? Wat is er door welke zes spelers gezegd? Kloppen de genoemde spelers wel of is dat gesprek helemaal niet zo heftig als we denken? Ik hoop dat we hier snel meer over te weten komen. Ik ben bang dat dit de kans op Simons volgend seizoen bij PSV verkleint.Edit: de bijgevoegde foto is wel echt heel goed haha

24 mei 2023 om 15:33

Ik gok spelers die niet of weinig spelen zoals Guti en Teze

24 mei 2023 om 15:40

Teze speelt juist veel te veel. Zie liever Mwene op rechts.

24 mei 2023 om 15:42

Daar stap je als coach toch niet voor op? Een paar klagende wissels zul je in elke selectie bij elke club hebben. Lijkt me logischer dat het om spelers als luuk de jong en xavi simons ging zoals gemeld werd.

24 mei 2023 om 15:40

Veerman lag in het begin ook niet zo goed dacht ik? Obispo die ineens (terecht) nooit meer speelt, Boscagli die geen kans meer kreeg, De Jong en Guti die na 3/4 uitstekende wedstrijden ineens weer op de bank moest?

24 mei 2023 om 15:47

Obispo is geblesseerd.

24 mei 2023 om 15:49

Sangaré ineens wissel. Dat zal ook wel niet heel lekker zijn gevallen.

24 mei 2023 om 15:59

Van wat er nu doorsijpelt lijkt het er inderdaad op dat het gesprek helemaal niet zo heftig was, en dat een kop koffie al genoeg was geweest. Waarom ze naar het bestuur zijn gegaan is gissen, dat is laf, maar misschien hebben ze het er al met Ruud over gehad.

Dat gesprek van gisteren was gewoon de druppel. Hij voelde het vertrouwen niet, en PSV liet hem in een mediastorm maar een beetje bungelen. Zo'n conclusie als: 'we praten hierover na de wedstrijd tegen AZ verder', is natuurlijk ook een teken aan de wand. Dat hoeft hij niet te pikken. Heel slecht gemanaged gewoon.

24 mei 2023 om 17:36

Beste samenvatting van deze hele soap die ik gelezen heb, chapeau.

PSV, bedankt voor het overnemen van de aandacht.
Nu kan Ajax in alle rust gaan opbouwen en 2e worden.

24 mei 2023 om 15:34

Dat er chaos is bij Psv zorgt er niet voor dat Bergwijn, Brobbey, Sanchez en die andere koekenbakkers zondag opeens lekker spelen tegen Twente.

24 mei 2023 om 15:39

Inderdaad, de kans dat PSV zondag van AZ verliest wordt in mijn ogen hierdoor wel wat groter. Alleen de kans dat Ajax (even) van Twente wint wordt er niet bepaald groter op. Ik zie nog wel gebeuren dat PSV verliest en Ajax niet wint. Dan wordt je met een beetje pecht nog 4e ook.

24 mei 2023 om 15:44

Aan zwartkijkers als jou hebben we Helemaal Nix.

Beter psv supporten ofzo

24 mei 2023 om 15:46

Zowel Ajax als PSV hebben zelf aan een puntje genoeg om hun huidige positie hoe dan ook te behouden. Voor Ajax zit er nog wat meer in, net zoals voor AZ.

24 mei 2023 om 17:51

Ajax heeft genoeg aan een punt maar zal meer willen. Ze gaan niet op een punt spelen maar wel in het achterhoofd dat verlies nog meer problemen op kan leveren aangezien 2 clubs tegen elkaar spelen die het liefst Ajax zo laag mogelijk zien eindigen.

24 mei 2023 om 18:41

Das toch geen zwartkijken? Dat ajax en psv verliezen is in de meeste opzichten toch gewoon positief ;-)

'1 van mijn dromen te verwezenlijken, spelen voor het Nederlands elftal'. Bundy_sr kan ook weer stoppen met hopen😉

Zou het in principe ook raar vinden wanneer dit bij Xavi vandaan zou komen? Ruud haalt hem binnen, hij speelt bijna alles en ontwikkelde zich prima dit seizoen…..

Die jongen word zo naar de uitgang gepest door de media. Hoop dat die sterk genoeg in de schoenen staat om dat te doorzien

Al hadden genoeg mensen hun mening alweer klaar natuurlijk. Denk ik dat als Ruud weg is hij ook wel eens kan gaan

24 mei 2023 om 15:30

Ja die media doet het lekker. Ook een van de redenen dat Schmidt niet verlengde. Die doet het nu lekker in Portugal….. Nederlandse media op z’n best

24 mei 2023 om 15:35

Social media is een mistake

24 mei 2023 om 15:43

Met deze redenatie zou er inmiddels geen betaald voetbal in Nederland meer moeten zijn. Zo'n beetje iedereen wordt aangepakt. Maar fijn dat je in ieder geval denkt dat het allemaal de schuld van de media is en niets te maken heeft met het presteren of de keuzes van deze trainer.

En dan waren er ontzettend veel leden die er vanuit gingen dat Xavi Simons een van de spelers was die heeft geklaagd bij de clubleiding. Het leek mij al sterk dat Xavi dit zou doen, al helemaal door het interview wat laatst naar buiten is gekomen. Mensen moeten eens stoppen met die aannames die werkelijk waar nergens op gebaseerd zijn.Uit dit artikel blijkt dus dat de 2 een erg hechte band hadden. Dit versterkt het gevoel dat Xavi weleens een transfer naar het buitenland gaat maken.

Mooi dat Xavi Ruud zo dankbaar is, PSV moet er echt alles aan doen om hem te behouden voor komend seizoen. De tweede plaats is de eerste (grote) stap.

24 mei 2023 om 15:39

Ben juist bang dat hij hierdoor alleen maar meer naar de uitgang wordt geduwd. Zag ergens ook staan dat Benitez wss weg wil, vanwege persoonlijke omstandigheden. Als het allemaal ff meezit zitten we dus volgend jaar met een nieuwe coach en staff, zonder Xavi en met Drommel opgescheept. Wanneer is het een keer klaar met dat kansloze gedoe in eindhoven .

24 mei 2023 om 15:56

Als ze zo graag tweede hadden willen worden hadden ze wel iets beter mogen spelen tegen H'veen. Die gegeven penalty waar de 3-3 uitkwam was natuurlijk een lachertje

Goed dat dit zo wordt gerectificeerd vanuit verschillende media. Ben wel benieuwd wat nu echt de hoofdmoot is geweest en welke spelers hebben zitten muiten. Zijn dat echt basis spelers of zijn dit veelal reserves.

Wij allemaal denken: vandaag kondigt Slot zijn vertrek aan en is het crisis bij Feyenoord. PSV: "hold my beer."

Psv heeft echt een hele domme fout begaan. Een trainer krijgt echt alle klappen hoe kan je zo omgaan met je trainer natuurlijk
Zullen er spelers zijn die klagen maar omdat er 6 spelers aankaarten moet psv gelijk de trainer eruit gooien onzin echt grote onzin RvN heeft echt een goed jaar achter de rug. En dan zo een stap maken als directie heeft psv flink
Gefaald

Een ding kan je aannemen.
Psv gaat van CL naar de Conference league en dat in 1 wedstrijd

24 mei 2023 om 15:36

Tenzij Twente gewoon wint. We spelen voor niks maar hoop dat die Amsterdammers aangepakt worden.

24 mei 2023 om 15:41

Hoe dan? PSV heeft de beker gewonnen en gaat volgend seizoen daardoor minimaal EL spelen

Rik Elfrink, die blijkbaar weken tot maanden op een genante wijze blind en doof is geweest, heeft nu toch een primeur hoor.
Xavi hoorde niet bij de groep klagende spelers, pittig.

24 mei 2023 om 15:39

Rik Elfrink komt pas met iets naar buiten als hij weet dat het klopt. Hij moet nu toch even de nieuwe fouten van de Telegraaf rechtzetten blijkbaar. Zij komen liever met niet-kloppen nieuwtjes in plaats van met daadwerkelijk feiten.

24 mei 2023 om 15:45

Nou ik geloof dat alles wat we nu lezen er juist op duidt dat de Telegraaf het wel bij het rechte eind had..

24 mei 2023 om 15:47

Volgens hen was Simons anders 1 van de muitende spelers. Dat lijkt toch echt niet zo te zijn. Ze hoorden dat er onrust was en hebben er (weer) te veel hun eigen verhaal van gemaakt lijkt het.

24 mei 2023 om 15:53

Hahahaha hoe kan je dat nu nog zeggen? 2 dagen terug was het sensatiezoekerij volgens iedereen, want volgens elferink was er niks aan de hand. Nu stapt de trainer op en wordt het bevestigd vanuit alle hoeken van psv terwijl elferink het handje boven het hoofd hield. Dan is de geloofwaardigheid van De Telegraaf in deze toch veel groter dan die van elferink op dit punt?

24 mei 2023 om 15:59

Elfrink kwam op dezelfde dag met een meer genuanceerd verhaal. Hij zei niet dat er "niets aan de hand was". Want het is niet zo zwart-wit als iedereen altijd denkt. Elfrink heeft daar nooit gezegd dat er niets aan de hand is, dat maak je er zelf van.

Ik ben heel benieuwd welke spelers achter de rug van de trainer hebben geklaagd bij de directie. Een groot deel van de spelers heeft namelijk ondergepresteerd dit seizoen en hebben daardoor maar weinig recht van spreken. Dan richt ik mij vooral op spelers als Ramalho, Teze, Mwene, El Ghazi en anderen.

24 mei 2023 om 16:06

Ik denk dat Veerman hier ook bij zal hebben gezeten. Die heeft natuurlijk een tijd op de bank gezeten en met zijn zaakwaarnemer naar opties gekeken in de winterstop. In het veld laat hij ook met regelmaat zijn onvrede blijken, en is gebaseerd op zijn media optredens wel een makkelijke babbelaar. Zou mij niets verbazen als hij het aan zijn zaakwaarnemer heeft verteld en die naar de Telegraaf heeft gelekt.

Indien PSV spelers van Dursun onder contract heeft staan kunnen die ook wel op de lijst, die heeft ook een lijn naar de Telegraaf.

Simons is des duivels, wat gaan we nog meer krijgen? perfect om deze zooi te hebben vlak voor een belangrijke wedstrijd!

24 mei 2023 om 15:58

Des duivels? Hij zal vast een potje hebben gehuild met die jank kop van hem. Naast calimero en jankerd kan het er ook nog wel bij dat ie schijnheilig is met zo'n post.

24 mei 2023 om 16:37

Waarom zou dit schijnheilig zijn? Er zijn toch redenen genoeg om aan te nemen dat hij deze post meent en niet tot de klagende spelers hoort?

Voor zover ik het kan beoordelen lijkt juist Simons me iemand die recht op desbetreffende persoon afstapt om zijn ongenoegen kenbaar te maken ipv achter z'n rug om gaat klagen bij de directie.

Nou Ajax, kom er maar in!

Aaah de Telegraaf die zit er wel vaker naast. Dat mensen die onzin van hen nog serieus nemen

24 mei 2023 om 15:59

Volgens mij had de telegraaf het bij het juiste eind, Rik Elferink had toch niet in de gaten dat dit aan de hand was? Uit dit verhaal blijkt dus wel degelijk dat de telegraaf er niet (ver) naast zat.

Niemand snap hier iets van. André Ooijer ging toch al weg .dat hoor je nu pas .Een beginnende trainer naast Rutte zie ik gelijk al dat het niet goed was. Te veel gezag naast Ruud. Ik wens Ruud het beste en kom weer terug met je eigen formatie.

Christus te paard, zien we hier wat er allemaal gebeurt? Mensen maken zich druk over het feit dat Simons iets op de socials plaatst. Hebben jullie echt niets beters te doen, stelletje ouwe wijven...

ik vind dit echt een kwalijke zaak, wat is de Telegraaf een wappie krant. en duizenden wappies namen het voor waar aan. zo zie je maar hoe snel nepnieuws wordt verspreid. Je bent een van de grootste kranten in NL. dat dit ongestraft kan!

Wat een zootje bij psv
Ajax ook maar psv is vele malen erger en onvrede spelers ..

24 mei 2023 om 17:42

PSV is helemaal niet vele malen erger. Althans, zo op het oog niet. Of er moet nog meer naar buiten komen. Op dit akkefietje na lijken daar verder wel capabele mensen de bestuurlijke functies te bekleden, dus dit komt echt wel goed. Alleen hun timing is ongelukkig

24 mei 2023 om 22:21

Bij Ajax werd er toch ook geklaagd over de trainer. Wat is het verschil ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren