Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sevilla en scorende Luuk de Jong weren aanval van Atlético af

Laatste update:

De krachtmeting tussen Atlético Madrid en Sevilla heeft geen winnaar opgeleverd. Het duel in LaLiga eindigde zaterdag in een 2-2 gelijkspel, mede dankzij een openingsdoelpunt van Luuk de Jong. De puntendeling in de Spaanse hoofdstad is positief voor Sevilla, daar het team van trainer Julen Lopetegui de voorsprong van twee punten op los Colchoneros behoudt. Sevilla staat momenteel derde, maar zakt een plaats als Getafe later op de dag te sterk is voor Celta de Vigo.

De eerste helft in het Wanda Metropolitano was er zonder meer een met veel controverse. In de eerste minuten zette Atlético de toon, maar goede mogelijkheden voor Lucas Ocampos en Suso waren een voorbode van de openingstreffer na negentien minuten spelen. Stefan Savic ging de fout in toen hij op een pass van Joan Jordán op De Jong wilde anticiperen, waardoor de Nederlander oog in oog met Jan Oblak koelbloedig afrondde en zijn vijfde van het seizoen liet noteren. Een controversieel moment vormde de basis voor de 1-1 van Atlético.

De VAR wees Alejandro Hernández Hernández op een handsbal van Diego Carlos in het strafschopgebied, waarna Álvaro Morata minuten later vanaf elf meter voor de gelijkmaker zorgde: 1-1. Julen Lopetegui kreeg geel voor protesteren. Joao Félix zorgde luttele minuten later voor de 2-1: Koke zag de Portugees aan de linkerkant niet over het hoofd en met behulp van Jules Koundé belandde de bal achter Tomas Vaclik. De VAR speelde ook een hoofdrol bij de 2-2 van Sevilla: Ocampos claimde een overtreding van Kieran Trippier en na inmenging van de videoarbiter verzilverde de Argentijn zelf de gegeven strafschop.

In de tweede helft hielden Atlético en Sevilla elkaar eveneens in evenwicht, ondanks enkele kansen over en weer. Het was echter veel minder spectaculair dan voor rust. Een inzet van Nemanja Gudelj ging rakelings langs het doel van Oblak en Vaclik kon ternauwernood een van richting veranderd schot van Yannick Ferreira Carrasco keren. De Belg had twintig minuten voor tijd weer de 1-0 op de schoen, maar zijn inzet ging ruim over het doel van de Andalusiërs. Atlético, met inmiddels Diego Costa en Vitolo op het veld, probeerde nog middels een slotoffensief een late zege te forceren, maar zonder resultaat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ruim een minuut tijdrekken in de 5 minuten 'blessuretijd' en deze scheids krijgt het voor elkaar om nog voor dat de 5 minuten verstreken zijn af te fluiten. Ongeveer 42 seconde bij dat krampgeval en 2 uittrappen van rond de 30 seconden. Wordt is tijd dat hier tegen opgetreden wordt.

VAR ging natuurlijk veels te ver deze wedstrijd. Het duurde en het duurde en vervolgens ook nog met slechte beslissingen komen. Echt ongeloofelijk. Beelden op normale snelheid afspelen met maximaal 3x kijken en dan een beslissing. Geen gedoe. De scheidsrechters moeten net zoals de spelers beoordeeld worden op hun kwaliteit. Zullen vast wat scheidsrechters zijn die op het hoogste niveau willen en kunnen fluiten.

7 maart 2020 om 18:46

Var gewoon afschaffen, komt het voetbal ten goede. Leer je neer te leggen bij besluiten, 100% accuraat kan het nooit zijn en het haalt teveel tempo uit het spel, verlegt de problematiek, en er blijft altijd discussie.

7 maart 2020 om 19:21

Precies. Blijft uiteindelijk een interpretatie van iemand. Dan heb ik liever 1 persoon die verantwoordelijk kan worden gehouden in plaats van de 'var'. Iedereen klaagt over de VAR maar niemand geeft aan om welke VAR mensen het gaat, wat dus de verantwoordelijkheid gewoon verplaatst naar iemand in een zielige caravan ergens achter het stadion. Alle dingen waar de mensen zogenaamd vanaf willen zijn onderdeel van het voetbal. In elke divisie en klasse van voetbal over de hele wereld komt shirtje trekken, duiken, foute beslissingen voor. Iedereen maakt het mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren