Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Serie A-club gaat werk maken van Arias

Laatste update:
/
José Maria Giménez staat vrijwel zeker voor een vertrek bij Atlético Madrid, maar vooralsnog is het onduidelijk waar de toekomst van de stopper ligt. Zijn voorkeur zou uitgaan naar Manchester United. (Manchester Evening News)
/
Alessio Cragno is bezig aan een sterk seizoen bij Cagliari en dat levert de jonge doelman in de zomer een mooie transfer op. Napoli is bijzonder gecharmeerd van Cragno. (Gazzamercato)
/
Santiago Arias treedt wellicht in de voetsporen van landgenoten als Juan Cuadrado en Carlos Sánchez. Fiorentina wil de rechterverdediger van PSV en het Colombiaanse elftal in de zomer aantrekken. (La Gazzetta dello Sport)
/
Sporting Portugal dreigt William Carvalho kwijt te raken. Het contract van de Portugese middenvelder loopt weliswaar nog door tot medio 2020, maar Carvalho weet zich gevolgd door vrijwel de gehele Engelse top. (A Bola)
/
Tom Davies brak dit seizoen door onder Ronald Koeman en Everton wil de achttienjarige middenvelder belonen met een nieuw contract. Zijn huidige verbintenis loopt nog door tot de zomer van 2021. (ESPN)
/
Mahmoud Dahoud staat voor een transfer naar Borussia Dortmund. Dat is een hard gelag voor Liverpool, dat de middenvelder van Borussia Mönchengladbach hoog op zijn verlanglijstje had staan. (RevierSport)
PSV moet er alles aan doen om Santiago Arias te behouden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat wordt nog een hele drukke zomer voor Psv, helemaal als het blijkt dat de financiã«le middelen erg beperkt zijn.. met de grote kans van vertrek van Zoet, Moreno, Willems, Arias, Guardado, Propper en misschien ook nog Mirin, Pasveer, Maher, Ritzmaier, Koch en het terugsturen van de gehuurde spelers Zinchenko, Van Ginkel, Siem de Jong. er blijft dan weinig over...

30 maart 2017 om 12:39

@ La-Decima,

Het zal denk ik zeker een drukke zomer worden voor Psv, maar ik denk wel dat ze redelijk wat financiã«le mogelijkheden zullen hebben en ook zeker zullen investeren in de zomer. Zeker als PSV een aantal spelers verkoopt, verwacht ik dat ze zullen investeren.

Van Zoet, Moreno, Arias, Prã¶pper, Willems en Guardado sluit ik ook niet uit dat ze zullen vertrekken en met name bij de laatste 2 en Zoet ga ik er toch wel vanuit dat ze verkocht worden. Als vervanger van Zoet kan PSV Hidde Jurjus doorschuiven, van wie ik ook wel onder de indruk ben, terwijl ze als vervanger van Arias Joshua Brenet hebben, maar toch hoop ik dat PSV dan nog een extra rechtsback (bijvoorbeeld Dumfries) haalt en ik hoop dat ze voor Willems misschien Ridgeciano Haps kunnen binnenhalen.

Op Zinchenko heeft PSV volgens mij nog een optie om hem nog 1 seizoen te huren en ik hoop wel dat PSV gebruik maakt van die optie, want ik denk dat hij echt wel van waarde kan zijn voor PSV en ik zou proberen om Siem de Jong definitief over te nemen, want ik het buitenland acht ik de kans klein dat hij het daar zal maken, terwijl hij voor PSV gewoon een prima aanwinst is en van van Ginkel verwacht ik eigenlijk dat hij na dit seizoen terugkeert naar Chelsea.

Verder lijkt het me ook handig als PSV nog een extra centrale verdediger strikt, ongeacht of Moreno nou wel of niet vertrekt. Ik heb het hier al vaker aangegeven, maar dan kreeg ik weer reacties van dat PSV een van de teams is die dit seizoen nauwelijks tegengoals krijgt en weet ik veel wat allemaal, maar persoonlijk vind ik Isimat en Schwaab gewoon niet goed genoeg.

Isimat doet mij altijd denken aan Eric Addo: een goede speler als stand-in/twaalfde man, maar niet goed genoeg voor de basis, terwijl ik Schwaab ook niet goed vind. Als extra centrale verdediger zou Jeremiah Sint Juste wel een goede aanwinst zijn in mijn ogen en daarnaast moet PSV sowieso hun aanval wel versterken, met name op de vleugels en dan zou ik dus in deze opstelling spelen (ervan uitgaande dat Zoet, Arias, Prã¶pper, Guardado en Willems vertrekken, van Moreno verwacht ik dat hij blijft).

Jurjus
Dumfries
St.Juste
Moreno
Haps
Ramselaar
Hendrix
S.de Jong
Pereiro
L.de Jong
Aankoop?
30 maart 2017 om 12:45

Mooie versterkingen en opstelling voor Psv. Ik denk ook wel dat PSV Zoet gaat verkopen deze zomer, al weet ik nog niet welke club interesse in hem echt heeft getoond. Voor Guardado is al langer bekend dat er interesse is uit de MLS en die is weg deze zomer. Voor Willems zou het ook goed zijn om een stap verder te zetten, kan hij ook zich beter ontwikkelen voor Oranje. Haps is dan inderdaad de meest geschikte vervanger voor deze positie.

Ik zou wel Brenet boven Dumfries zetten in de basis als hij gekocht wordt. Dat komt ook puur door ervaring. Fiorentina is een mooie club voor Arias om zijn carriere te vervolgen.

30 maart 2017 om 12:48

Willems voor Haps zal zeker een goede deal zijn, maar waarschijnlijk wel redelijk prijzig voor Nederlandse begrippen. bij Dumfries zal dit minder het geval zijn. Ook st. Juste zal flink wat gaan kosten.

Ik ben er mee eens dat op het middenveld sowieso Ramselaar en Hendrix moeten spelen, in combinatie met een ervaren middenvelder. verder inderdaad Jurjus doorschuiven en op links misschien Bergwijn?

Uiteraard speelt PSV volgend seizoen gewoon weer op 3 fronten, dan is de breedte ook heel belangrijk. Als je dan zoveel vertrekkende spelers hebt en al snel en aantal blessures krijgt kan dit grote nadelen hebben voor Psv, ik ga er niet van uit dat psv in 1x 5 jeugdspelers gaat doorschuiven. Hoe denk jij hierover?

30 maart 2017 om 15:10

Mooi stukje. Letschert niets voor PSV? Zit toch een beetje op een dood spoor in Italie.

30 maart 2017 om 13:26

Arias rond de 10milj verkopen.
En dan kijkend tete te polsen is voor n overgang naar psv.
Anders troupee (utrecht ) binnenhengelen.

Bij een mooi bedrag mag Arias wel weg, ik zie weinig vooruitgang meer, al speelde hij in de CL vrij goed. In de eredivisie blijft hij zijn foutjes maken.
In Nederland zie ik geen opvolger, al zou het leuk zijn om Tete op te halen bij Ajax voor een niet al te groot bedrag

30 maart 2017 om 12:21

Dat zou een mooie stunt zijn.
De Hiddink filosofie

30 maart 2017 om 14:53

Als dit waar is dan denk ik dat Fiorentina Kevin Diks afgeschreven heeft en zal hem dan waarschijnlijk dolgraag in de deal betrekken. En opzich zou hij prima zijn voor Psv.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren