Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sergio Ramos kondigt vertrek aan bij PSG: ‘Morgen wordt bijzonder’

Laatste update:

Sergio Ramos neemt zaterdag afscheid als speler van Paris Saint-Germain, zo maakt de 37-jarige verdediger bekend op zijn social media. Ramos is bezig aan zijn tweede seizoen in de Franse hoofdstad en beschikt over een aflopend contract, dat niet verlengd zal worden. Ramos is wel van plan om zijn actieve carrière voort te zetten bij een nieuwe club.

"Morgen wordt een bijzondere dag, want morgen neem ik afscheid van Paris Saint-Germain", schrijft Ramos op Twitter. "Ik weet niet hoeveel plaatsen je als thuis kan aanmerken, maar zonder twijfel hebben PSG, Parijs en de fans voor mij altijd zo gevoeld. Ik ga nieuwe uitdagingen aan, bedankt voor twee bijzondere jaren."

Ramos kwam in de zomer van 2021 net als Lionel Messi transfervrij binnen bij PSG. De verdediger kampte aanvankelijk met aanhoudend blessureleed, maar wist zich na een slepende revalidatie terug te knokken. Dit seizoen staat hij op 44 officiële wedstrijden, waarin hij drie keer scoorde. Zaterdag speelt Ramos zijn 58ste en laatste wedstrijd in het shirt van PSG. De landskampioen ontvangt Clermont Foot in het Parc des Princes.

Het is nog niet duidelijk waar Ramos, die in het verleden liefst 671 keer voor Real Madrid uitkwam, zijn loopbaan zal vervolgen. Wel gaan al maanden geruchten over een dienstverband in Saudi-Arabië. Eind maart meldde de Mundo Deportivo dat Al-Hilal, de aartsrivaal van Cristiano Ronaldo's club Al-Nassr, een contract ter waarde van dertig miljoen euro per jaar klaar heeft liggen voor de Spaans recordinternational.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit was ook een commerciële keuze vanuit PSG kant en financiële keuze vanuit zijn kant. De dagen van Ramos zijn wel geteld. Hopelijk komt die verdediger van Inter ervoor in de plaats( ben z'n naam even kwijt).

2 juni 2023 om 22:31

Skriniar bedoel je? Ik dacht dat dat alleen nog officieel bekend gemaakt moest worden, maar dat dat al een tijdje rond was.

2 juni 2023 om 22:32

Skriniar is al rond met PSG en komt transfervrij over. Is alleen nog niet officieel bekend gemaakt inderdaad. Ramos zal ook wel naar de toekomstige 5e competitie van de wereld vertrekken denk ik

2 juni 2023 om 22:32

Skriniar inderdaad, hopelijk wordt het snel officieel.

2 juni 2023 om 22:41

En Lucas Hernandez waarschijnlijk. Zijn druk bezig met Bayern lees ik al een tijd. Psg zou met Marquinhos , Skirniar en Lucas een mooi centraal blok hebben. Dan de snelheid van mendes en hakimi op de flanken . Ramos dus weg en ben benieuwd wat er met Kimpembe gebeurd

2 juni 2023 om 22:48

Ik las juist dat hernandez ging verlengen?

2 juni 2023 om 22:50

Kimpembe is op zijn top van kunnen denk ik zelfs beter dan Lucas en Skriniar. Maar zo vaak geblesseerd, echt super zonde. Je hebt ook nog Danilo en Mukiele maar die maken helaas niet heel veel indruk, dat worden de back ups dus verwacht ik.

2 juni 2023 om 22:31

De Vrij?

2 juni 2023 om 22:32

Skriniar.
Die heeft al een overeenkomst met psg en is transfervrij.

Een levende legende. Hopen dat hij nog een mooie club kan vinden in Europa ipv midden oosten of Amerika.

3 juni 2023 om 02:48

Ik hoop op een club uit het midden oosten!

3 juni 2023 om 12:48

Ik gok het midden oosten en specifiek SA. Die gasten denken alleen maar aan de poen en niets anders.

Zou er nog een topclub zijn die zijn handen aan Ramos durft te branden? Ik had meer van zijn tijd bij PSG verwacht, maar vooral door blessures, is het toch helemaal niets geworden.. Italië wellicht? Roma, Inter of Milan?

2 juni 2023 om 22:36

Sevilla misschien? Hij komt daar uit de jeugd en ze hebben echt bijna geen enkel moment dit seizoen 2 fitte centrale verdedigers gehad.

2 juni 2023 om 22:42

Die werd daar wel heel hard op de korrel genomen in zijn laatste seizoenen bij real.

2 juni 2023 om 22:43

Oh dat zou ook een mooie optie zijn. Wellicht kan hij dan daarna meteen aan de slag bij de onder 19!

2 juni 2023 om 23:00

Dat denk ik niet. Is de afgelopen 10 jaar eigenlijk constant uitgefloten en voor weet ik veel wat allemaal uitgemaakt bij elk bezoek aan Sevilla. Waarom heb ik nooit begrepen, heeft ooit een stap omhoog gemaakt en de club waanzinnig veel geld opgeleverd, geen reden om hem dat kwalijk te nemen denk ik.

3 juni 2023 om 00:32

Inmiddels mag het toch duidelijk zijn dat het in veel stadions in Spanje niet helemaal snor zit tussen de oren van de mensen op de tribunes, Sanchez Pijuan, Mestalla, Nuevo Mirandilla, Metropolitano, Spotify, Son Moix, en nog enkele anderen.

3 juni 2023 om 09:54

Als je als speler naar het grote Madrid kan, wil zo goed als elke speler dat, Zeker een Spanjaard.
Onbegrijpelijk inderdaad dat ramos zo hard werd aangepakt door de Sevilla supporters.

3 juni 2023 om 01:16

Gaat gewoon met zijn makker Messi naar Barcelona, past precies in het patroon - transfervrije spelers met een Spaans verleden.

Toch echt wel een legende hoor! 37 jaar en nog topfit op dit niveau.

Misschien iets voor Ajax ;-)

2 juni 2023 om 22:35

Ajax is een voetbalteam, geen bejaardentehuis

2 juni 2023 om 22:39

Het gemiddelde van een bejaardentehuis oogde anders energieker dan Ajax afgelopen seizoen

2 juni 2023 om 22:51

Vandaar dat ze met Pasveer hebben verlengd

2 juni 2023 om 23:05

Keepers kunnen langer mee

2 juni 2023 om 23:47

KTB84 heeft zn punt ook weer gemaakt op deze mooie voorzomerse vrijdagavond...

2 juni 2023 om 22:50

Topfit? In welke dimensie is 37 jarige Ramos topfit? Toch echt wel blessuregevoelig geworden.

2 juni 2023 om 23:13

@origami, heeft bijna alles dit seizoen gespeeld, geen een keer geblesseerd geweest. Bijna de meeste minuten van de selectie

2 juni 2023 om 23:17

Of voor Feyenoord, hij zal wel CL willen spelen.

Neymar en Mbappe nog weg en blijft niks over van PSG op deze manier

2 juni 2023 om 22:38

Mbappe gaat heus niet weg. Hooguit volgend seizoen als hij transfervrij is. Neymar is kwa kwaliteit niet te vervangen maar kwa productiviteit wel. Mbappe op links zetten en een goede spits halen zoals Kolo Muani lijkt mij een leuke optie.

2 juni 2023 om 23:25

Dan kopen ze Simons gewoon terug 🤷🏾‍♂️

Volgende speler die naar Saudie Arabie gaat vertrekken ?

Lekker terug naar La Liga. Naar Valencia bijvoorbeeld om iedereen daar les te geven hoe je wel hard kan spelen maar wel respectvol kan zijn naar de mensheid.

Hij heeft zich er zo thuis gevoeld dat hij zijn afscheid in het Spaans aankondigt. Juist.

Ik zal niks verklappen, maar in Emmen zijn we al op Spaanse les...

2 juni 2023 om 22:51

Zou goed passen aan de Costa del Grote Rietplas.

3 juni 2023 om 00:30

Droom duo Veendorp-Ramos

4 juni 2023 om 20:21

Veendorp gaat vertrekken... Die gaat een stapje terug doen vermoedelijk...

Die heeft al aanbiedingen ontvangen van clubs uit de Saudi League. Had hem graag nog een jaartje gezien bij Real als vervanger voor Nacho maar hij gaat niet teruggkomen onder Florentino Perez. Maar goed wat die ook zal doen hopelijk vindt die nog een club om te voetballen want bij PSG was het zeker niet slecht.

zal wel niet gebeuren maar voor mijn part is hij van harte welkom in Madrid. Nacho lijkt te vertrekken en Ramos is imo een uitstekende vervanger. Bovendien kan Madrid wel iets meer vuur gebruiken bij tijd en wijle, sinds Casemiro en Ramos vertrokken zijn is het allemaal net iets te soft imo. Er lijkt ook een gebrek aan leiderschap. Kroos, Modric, Carvajal en Benzema zijn allemaal uitstekende professionals met walgelijk veel ervaring maar ik zie er persoonlijk niet een echte leider tussenzitten.

2 juni 2023 om 23:02

Tja helaas zie ik het onder Florentino Perez niet gebeuren. Hij heeft ook aardig wat aanbiedingen van clubs uit de Saudi League. En die geven zoals iedereen weet ongelofelijk veel geld.

2 juni 2023 om 23:19

Inderdaad, gaat niet gebeuren, louter wishfull thinking.

Overigens zat ik laatst te denken hoe heerlijk het zou zijn als de club volgend jaar in het afgewerkte stadion een benefietwedstrijd zou organiseren tussen de oude garde en het nieuwe team als een symbolische wissel van de wacht en om een nieuw tijdperk in te luiden. Als Benz deze zomer niet vertrekt is het de volgende wel en Modric en Kroos zullen ook wel met pensioen gaan. Dan is buiten Carvajal iedereen van die generatie weg bij de club. Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Bale/isco, CR7, Benzema vs het nieuwe team. Muv Bale/isco zal elk van die jongens volgende zomer nog voetballen of net enkele weken.maanden met pensioen zijn zoals het er nu naar uitziet dus ze zijn nog fit dan. Wel lastig om toestemming te krijgen van hun huidige werkgevers. Zal sws wel niet gebeuren maar romantisch zou het wel zijn. Zeker als Bellingham deze zomer komt en de club er in slaagt volgende zomer een jonge topspits aan te trekken. Dan staat er echt een volledig nieuw team van grotendeels jongens onder de 25, 10-15 jaar jonger dan de vorige generatie waar ze dan tegen spelen. Zou volgens mij ook een gigantisch commercieel succes kunnen zijn.

Wat betref PSG, als ze Neymar van de hand doen en een goede, hardwerkende spits halen als Muani, Skriniar oppikken en een sterke cvm halen dan kunnen ze 352 spelen en Hakimi en Mendes optimaal benutten, evenals Mbappe als schaduwspits in een vrije rol. Dan worden ze er imo als geheel een stuk sterker op. De breedte blijft poep maar goed. Uiteraard hebben ze daar helemaal de financiele ruimte niet voor kijkende naar ffp maar goed, die betalen deze zomer weer lekker een steekpenni-, ik bedoel 'boete' aan Uefa en geen haan die er naar kraait.

Overigens hoop ik niet dat ze het doen maar dat ze lekker doorgaan met hun wanbeleid gedreven door hun ego. Ik gun die club (lees: die club in hun huidige vorm onder hun huidige leiding) helemaal niets. Ik vind het alleen maar leuk om te lezen dat Mbappe lijkt te azen op een vertrek in 2024 en dat ook Verratti en Hakimi zouden willen vertrekken. Wat mij betreft kan dat kaartenhuis niet snel genoeg in elkaar storten.

Jammer dat de regels in de competitie van Saudi Arabie dit niet toelaten, maar ik zou het geweldig vinden als er een team zou zijn waar alle voetballers van Barca en Real naartoe zouden gaan. Dan wordt het een soort voetballend voetbalmuseum. Jarenlang elkaars rivalen en een ontzettend hoog niveau gehaald, voetbalgeschiedenis geschreven!

Navas
Ramos, Pepe, Pique, Alba
Modric, Busquets, Iniesta
Messi, Benzema, Ronaldo

Suarez, Marcelo, Alves (mits vrij)

Einde van een tijdperk, maar wat kunnen we blij zijn dat we dit gezien hebben!

Gaat natuurlijk niet gebeuren, maar de kans is groot dat Nacho vertrekt. Dan zie ik Ramos voor 1 seizoen of misschien 2 wel graag terugkeren. We kunnen we wel wat pit gebruiken in het elftal. Alleen Ramos gaat zich te hoog voelen voor op de bank, en dat is natuurlijk logisch.

Die gaat gewoon ff lekker cashen in Saudie-Arabie. Wie weet ff lekker ballen met zijn maat Cristiano bij Al-Nassr.

Bijna elke dag lees je nu dat oude vedettes waarschijnlijk naar Saudi-Arabië gaan... ik hoop het niet. Imago van de mannen wordt er niet beter op, nog ff flink cashen terwijl ze al loaded zijn. En zul je zien dat die mafklappers daaro het WK ook nog toegewezen krijgen....elende

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren