Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sergiño Dest heeft nog één goal nodig om markante weddenschap te winnen

Laatste update:

Sergiño Dest was vrijdagavond de grote man aan de kant van PSV. De Eindhovenaren boekten een moeizame zege op Go Ahead Eagles (0-1) dankzij een treffer van de linksback, die zijn tweede van het seizoen maakte. Mocht de Amerikaans international dit seizoen nog een Eredivisie-treffer maken voor PSV, dan wint hij een weddenschap van assistent-trainer Rob Maas.

Dest werd niet alleen verkozen tot KPN Man of the Match vanwege zijn treffer, maar ook door zijn continue aanvalslust. Bovendien raakte de vleugelverdediger nog de paal. Het doelpunt dat hij noteerde was fraai: de linksback sneed naar binnen en schoot de bal hard in de bovenhoek.

“Het was een heerlijke wedstrijd”, concludeert Dest na afloop voor de camera van ESPN. “Ik hou wel van een beetje vrijheid en ruimte.” De vleugelverdediger kreeg vrijdagavond de opdracht mee van trainer Peter Bosz om extra betrokken te zijn bij het aanvalsspel.

Dest is erg blij met zijn voltreffer. “Een heerlijke goal, ik kan niet anders zeggen. Ik ben er trots op.” Vervolgens verklapt de verdediger dat hij een weddenschap had afgesloten met assistent Maas. Die heeft hij nu bijna binnen.

“Ik moet er nog één maken. Ik had een weddenschap met Rob Maas. Ik moet drie goals maken voor het einde van het seizoen. Anders moet ik zijn auto met de hand wassen. En dat ga ik niet doen, haha. Als ik drie keer scoor, dan moet hij m'n auto voltanken. En ik heb een grote auto met Euro 98”, lacht Dest.

Verder laat de doelpuntenmaker weten dat hij uitkijkt naar het treffen in de Champions League met Borussia Dortmund van komende woensdag.

“We hebben al laten zien dat we een hele gewaagde tegenstander zijn voor Dortmund”, aldus Dest. “Thuis hebben we heel aanvallend voetbal gespeeld. Ik denk dat we dat daar ook kunnen doen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk zo'n weddenschap. Die derde goal gaat hij nog wel maken. Dest is in bloedvorm de laatste weken. Samen met Benitez onze beste man vandaag.

Als je met de beste van Amerika en Spanje op het veld stond, snap ik dat het in Deventer net een speeltuin is. Denk zelf dat Dest na dit jaar alweer weg is. Tot die tijd genieten.

8 maart 2024 om 23:21

Ik denk dat PSV de koop optie wel licht, om hem vervolgens direct weer door te verkopen. Speler blij, PSV blij! Al hoop ik natuurlijk dat hij blijft, geweldige moderne back.

8 maart 2024 om 23:53

Daar moet Dest dan ook aan mee willen werken. Want een koop optie is niet alleen tussen Clubs. De speler zal ook nog steeds ja moeten zeggen. Dus als Barca 50-50 doet met alles boven op de koopoptie samen met Dest, ben ik bang dat PSV daar naast gaat grijpen.

9 maart 2024 om 10:01

Je mag geen speler kopen en direct verkopen.

9 maart 2024 om 00:46

Volgens mij had dest tijdens de winterstop (meen trainingskamp) al aangegeven dat hij wellicht verder gaat kijken. (Grotere competitie)

9 maart 2024 om 02:09

Ah Oké, dat trainingskamp kon ik precies niet.

Dest verbaast mij zeer positief. Ik vond het altijd een overschatte voetballer, maar dit seizoen laat hij zien dat ik er naast zat

10 maart 2024 om 13:29

@LaLuz

En dan keert hij terug naar Barcelona en bakt hij er niets van. Voetbal is toch een vreemde sport 😂

Keihard geflopt bij zowel Barca als Ac Milan. En dan reageren hier mensen die net doen alsof dit een topper is. Zodra het niveau omhoog gaat haakt hij als 1 van de eerste af.

8 maart 2024 om 23:05

Hij doet het leuk bij PSV, maar het inderdaad geen Europese topper. Ik ben ook nog steeds verbaasd dat hij door Barcelona bij werd gekocht, terwijl hij gewoon de 2/3e back was.

9 maart 2024 om 07:47

Lekker lang bij PSV blijven dan, heerlijke speler om erbij te hebben! Heeft mij persoonlijk erg verrast. Toen hij kwam zag ik dat totaal niet zitten en kijk nu hoe hij speelt. Benieuwd naar Dortmund PSV na het weekend, misschien toch wel een Europese topper

8 maart 2024 om 23:25

Denk dat het een mentaal dingetje is. Hij speelt op 80% de Eredivisie aan gort en voor die enkele Europese topduels in zo'n seizoen kan hij die 100% wel opbrengen. Echter, bij een AC Milan of Barca moet Dest met zijn niveau elke wedstrijd 100% kunnen leveren om mee te kunnen. Ik denk dat als hij elke wedstrijd alles kan geven dat hij mee kan op dat niveau. Kijk naar Reijnders bijvoorbeeld.

9 maart 2024 om 08:12

Zodra het niveau omhoog gaat komt hij verdedigend te kort maar ook in de CL staat hij aanvallend zijn mannetje. Misschien dat wanneer hij weer over de grens gaat kijken dat hij dat misschienals aanvaller moet doen of bij een team dat met wingbacks speelt. De absolute top is wellicht dan nog wat hoog gegrepen maar een subtopper in een top 4 competitie sluit ik niet uit.

Mooi zo een weddenschap. Maar voor ons PSV is het belangrijk de koop optie te lichten. Veel gaat afhangen wat hij zelf wil natuurlijk. Ik hoop dat hij blijft. Top speler voor de eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren