Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Seizoen winteraankoop AZ voorbij door zware knieblessure

Laatste update:

Het seizoen van Ondrej Mihálik zit erop, zo maakt AZ via officiële kanalen bekend. De twintigjarige spits heeft vorige week in de wedstrijd tussen Jong AZ en Fortuna Sittard (2-0) zijn voorste kruisband afgescheurd, zo is uit nader onderzoek gebleken. Voor de Tsjech wacht nu een revalidatie van zes tot negen maanden.

AZ nam Mihálik in januari voor circa anderhalf miljoen euro over van het Tsjechische FK Jablonec. De jeugdinternational van Tsjechië doorliep de jeugdopleiding van die club en werd een half jaar verhuurd aan FC Sellier & Bellot Vlašim. Bij AZ ondertekende Mihálik een contract dat hem tot 2022 aan de club verbond.

Tijdens de uitwedstrijd tegen Willem II (0-2) zat hij voor het eerst bij de selectie van de Alkmaarders en trainer John van den Brom bracht hem in Tilburg als invaller in het veld. Ook tegen PEC Zwolle, in de KNVB Beker, en Roda JC Kerkrade viel de spits in. Vorige week speelde Mihálik voor het eerst met Jong AZ, maar na 39 minuten viel hij dus uit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jee wat een pech. Lijkt me voor hem helemaal verschrikkelijk, word je getransfereerd voor een stapje omhoog en dan gebeurt dit. Ken je net de spelers, staf en de accommodatie, je bent net in een vreemd land en kan op weinig mensen terugvallen. Echt sneu voor die jongen.

Het is wel het jaar van de kruisbanden bij AZ 😅
Sneu voor die jongen, al denk ik dst zijn kans sws nog wel komt na zijn revalidatie. Vooral te hopen dat hij genoeg steun krijgt zodat hij niet mentaal een nog grotere knauw oplooot in zijn nieuwe omgeving.

Aaai, wat ontzettend klote voor hem! Geen idee of het echt een aanwinst is voor AZ, maar dit gun je niemand. AZ kennende zal hij goed worden opgevangen, maar hij zal wel een rottijd van revalidatie tegemoet gaan.

Altijd zuur als een aanwinst meteen/snel geblesseerd raakt. Heb ik dit seizoen al een aantal keer gezien, het gaat oa. Bahebeck, Makienok, Kali, Vejinovic, Hahn, Romero, Velikonja, Kishna en nu dus Mihálik niet voor de wind na hun transfer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren