Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Seedorf liep klus in Brazilië mis door ‘exorbitante commissie’

Laatste update:

Clarence Seedorf zou de nieuwe trainer worden van Club Atlético Paranaense, maar de Braziliaanse club liet onlangs weten dat het niet verder gaat met de Nederlander, maar met Fernando Diniz. De oud-international van het Nederlands elftal was de grote favoriet van de club; CAP legt echter uit dat de tussenpersoon bij de onderhandelingen een 'exorbitante commissie' vroeg.

"Tijdens de onderhandelingen werd CAP geconfronteerd met het negatieve gedrag van de zaakwaarnemer (de heer Bruno Paiva), die een exorbitante commissie voor bemiddeling eiste", zo luidt een deel van het uitvoerige statement van de club. CAP en Seedorf onderhandelden over een overeenkomst dat zou duren tot eind 2019. De zaakwaarnemer gooide echter roet in het eten.

Paiva zou volgens de club ook bij enkele spelers dwars hebben gezeten bij onderhandelingen. De club doet een noodkreet en zegt dat de voetbalmarkt op de schop moet, omdat slechts vijf of zes partijen ‘vol hebzucht’ de zaken van duizenden voetballers verkeerd vertegenwoordigen. CAP spreekt van ‘gewetenloos gedrag’ van mensen die atleten en trainers ‘exploiteren’ en alleen maar aan zichzelf denken.

Seedorf moet dus op zoek naar een andere mogelijke werkgever. De voormalig middenvelder van onder meer Ajax, Real Madrid en AC Milan begon zijn trainersloopbaan in 2014 bij laatstgenoemde club. Na vijf maanden werd hij al uit zijn functie ontheven. Ook een avontuur bij Shenzhen FC was in 2016 van korte duur: Seedorf kreeg na zes maanden zijn congé. Sindsdien is hij werkloos.

Verwacht jij dat Clarence Seedorf nog aan de bak komt als trainer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ia toch ook te gek voor woorden. Een deal tussen club en trainer gaat niet door omdat de zaakwaarnemer te veel geld wou opstrijken. Als seedorf zijnde zou je die vent toch gelijk ontslaan.

Zou leuk zijn als die gewoon een club in Europa gaat trainen en gaat bouwen aan zijn carrière ala trainer

Hoop voor Seedorf dat die ergens in Europa aan de slag gaat want hij heeft genoeg tactisch inzicht en dwingt met zijn staat van dienst bij elke grote voetballer respect af, hij ziet het spelletje goed alleen twijfel ik of hij wel echt een peoples manager is maar dat kan je oplossen met een goeie assistent naast hem zoals je ook zag met Rijkaard en ten Cate.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren