Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Scouts van Ajax komen vaak kijken, maar er ligt nog geen officiële aanbieding’

Laatste update:

Kevin Álvarez staat in de belangstelling van Ajax. De Mexicaanse rechtsback, die onder contract staat bij Pachuca, is volgens technisch directeur Alan Calleja al diverse malen bekeken door scouts van de Amsterdammers. Ajax en Pachuca hebben een samenwerkingsverband en dus zou de regerend landskampioen eenvoudiger zaken kunnen doen met de Mexicaanse club.

Álvarez is 23 jaar oud, geldt als een steunpilaar in de selectie van Pachuca en kon afgelopen zomer al rekenen op interesse uit de Eredivisie. Toen leek PSV zijn volgende bestemming te worden, maar volgens Calleja is Ajax nu serieus voor de rechtsback. Tegenover de Mexicaanse tak van FOX Sports zegt hij dat een transfer in de lucht hangt. "Wie weet speelt hij over een paar maanden wel in Nederland. Ajax bekijkt hem en houdt hem echt in de gaten, net zoals ze dat eerder al deden voor Jorge Sánchez."

Die Mexicaanse rechtervleugelverdediger verruilde Club América eerder al voor Ajax, maar dat wil volgens Calleja niet zeggen dat Pachuca niet ook een speler op die positie aan de Amsterdammers kan verkopen. "Kevin is een jongen die nou eenmaal vaak in de belangstelling staat. Ik moet eerlijk zijn: er ligt nog geen officiële aanbieding, maar de scouts van Ajax komen wel vaak kijken."

Álvarez begon zijn profcarrière bij Pachuca, waarvoor hij begin 2018 zijn debuut maakte. In juli vorig jaar maakte de rechtervleugelverdediger in de oefeninterland tegen Nigeria (4-0 winst) zijn debuut in de nationale ploeg van Mexico. De teller voor Álvarez staat inmiddels op vijf interlandwedstrijden. PSV deed vijf jaar geleden nog zaken met Pachuca, toen Hirving Lozano voor twaalf miljoen euro werd overgenomen. Twee jaar later verkochten de Eindhovenaren de aanvaller voor een recordbedrag van 45 miljoen euro aan Napoli.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Timber vertrekt in de zomer zie ik Rensch wel opschuiven naar het centrum waar hij prima uit de voeten kan. Kevin Alvarez kan dan de strijd aan met Sanchez voor de RB

21 oktober 2022 om 11:26

Rensch als vervanger voor Timber.. Als Psv'er kan ik dat alleen maar toejuichen.

21 oktober 2022 om 11:38

Rensch is al niet capabel genoeg voor rechtsback, Omdat hij geen idee heeft waar die mee bezig is en dan gewoon naast brobbey of kudus gaat staan. Verdedigend ook twijfelachtig met enige regelmaat laat hij zich simpel uitkappen.
In welke wereld lijkt hij capabel genoeg voor het centrum?

21 oktober 2022 om 12:27

Rensch was vorig jaar slecht. Dit jaar speelt hij een stuk beter, maar maakt hij af en toe nog domme fouten, door bijvoorbeeld op een verkeerd moment een sliding in te zetten. Daarnaast staat hij heel vaak te hoog als back, waardoor hij verdedigend in de problemen komt omdat hij te langzaam is om op snelheid een gat dicht te lopen. Hij moet dus veel beter de momenten doseren waarop hij wel naar voren kan omdat daar ruimte is. Mogelijk moet hij van Schreuder heel hoog spelen. Ik verwacht dan van Reiziger (bogarde is helaas weg) de verdedigende instructies. Mocht Rensch zich zo blijven ontwikkelen, dan zie ik niet in waarom er nog een mexicaanse rechtsback gehaald zou moeten worden, naast Sanchez. Daarnaast kan ook Regeer als rechtsback.

Aan de naam ligt het in ieder geval als het net zo'n strijder is als Edson Alvarez! Ik vermoed dat Rensch het niet gaat redden en afdruipt aan het einde van het seizoen, Sanchez als vaste rechtsback en deze Alvarez evt als Backup.

21 oktober 2022 om 11:28

Sanchez als vaste rechtsback is ook nog een grote open vraag voorlopig. Ik zie wel dat die jongen de spirit heeft en lekker fel is, maar er ontbreekt nog een heleboel basistechniek in bijvoorbeeld zijn aannnames.

21 oktober 2022 om 12:03

Ewoud, toch heb ik liever iemand als Sanchez die voor goud gaat iedere wedstrijd, dan een Rensch die maar wat mee hobbelt. Nico begon ook als een middelmatige voetballer en heeft dat bij Ajax in rap tempo ontwikkeld.

21 oktober 2022 om 12:09

@ Ewoud. Dat ben ik met je eens. Ik geloof ook niet dat Sanchez intensief gescout is toen hij aangetrokken werd. Als topclub zijnde moet je er voor zorgen, dat je voor elke positie op het veld een directe(betaalbare) vervanger op de radar hebt. Het scoutingsaparaat van Ajax moet duidelijk beter.

21 oktober 2022 om 13:07

Ewout Sanchez nu al afschrijven is veel te voorbarig. Tegen Napoli komt hij na 4 weken blessureleed tegen hun beste speler, terwijl Ajax het slechtst speelde in jaren.

21 oktober 2022 om 13:54

Ho wacht, ik schrijf hem ook niet af. Ik zeg dat het een open vraag is. Voor mij kan het heel erg twee kanten opvallen met hem, dus ook de goede kant. Even aankijken hoe het gaat dit jaar en dan in de zomer bepalen of hij goed genoeg is voor vaste rechtsback of niet.

21 oktober 2022 om 12:01

Uiteindelijk zal Regeer een basisplek krijgen. Helaas moet dan eerst Schreuder ontslagen worden. Sanchez en Rensch zijn allebei niet goed genoeg.

21 oktober 2022 om 12:19

Hoeveel heeft sanchez al gespeeld?

21 oktober 2022 om 12:38

Rensch redt het nu al niet meer..

Ik heb onlangs diverse malen gelezen dat de scouts van ajax worden genegeerd. Dus dat ze komen kijken zegt helaas niets meer.
Het zijn schreuder, zijn zaakwaarnemer, hamstra/huntelaar en sinds vanochtend bekend vooral danny blind die op eigen houtje bepalen. Vandaar dat het zo stormt binnen ajax. Blind die ook vincent janssen aandroeg bij oranje.

21 oktober 2022 om 13:16

Ikvond Janssen eigenlijk de afgelopen wedstrijden in Oranje een prima indruk maken. Hij kan beter meevoetballen als Weghorst en is meer een spits dan Depay. Neemt niet weg dat Depay de voorkeur heeft bij mij.

21 oktober 2022 om 13:33

In de oefenwedstrijd een leuk potje meegespeeld. Maar we hebben betere opties, opties die ook spelen in zwaardere competities dan hij toen in de Mexicaanse competitie. Zonder rendement ook nog eens

21 oktober 2022 om 14:14

Wie dan? Luuk de Jong en Weghorst zijn beiden meer een targetman. Brobbey en Depay zijn ook dezelfde type spitsen waar Brobbey naar mijn mening nog meer een spits is dan Depay. Janssen zit een beetje er tussen in. Het kan zijn dat ik spitsen vergeet maar ben benieuwd wie jij beter vind in die rol.

21 oktober 2022 om 14:38

De namen die jij opgeeft, daarnaast een danjuma erbij.

21 oktober 2022 om 13:25

Maakt Danny Blind dan al deel uit van de technische leiding binnen Ajax? Heb ik dan even gemist.

21 oktober 2022 om 13:35

Stiekem al wel, dat zijn de laatste berichten. Hij schijnt in het vacuüm na overmars te zijn gesprongen. En officieel zijn ze schijnbaar bezig om dit op papier te zetten. Na het wk is blind natuurlijk werkloos

Als je twijfelt, moet je doen wat de grote buitenlandse clubs doen. later is hij te duur. Verkopen kan je hem altijd nog
Kopen en gelijk stallen bij een goede club en trainer in Nederland.
Groningen Twente, bijvoorbeeld

Prima back. Wel erg aanvallend. In Mexico wordt hij veel vergeleken met Dani Alves.

Als hij niet haalbaar is of als de scouts niet tevreden zijn zou ik aankloppen bij Heerenveen voor Van Ewijk. Dat vind ik ook echt een goede back.

Waarom dan Sanchez gaat deze zomer? Of was deze 2e keus en valt Sanchez tegen?

Lekker man, hoe zou Youri Regeer dit bericht ontvangen. Dit is een dikke middelvinger naar hem. Echt helemaal niets dit…

21 oktober 2022 om 12:04

Heftig he. Regeer is de gedoodverfde RB van Ajax en heeft het talent om de top te halen. Schreuder en Hamstra is het ergste wat hem kon overkomen.

21 oktober 2022 om 12:24

sanchez kan zomaar binnen een jaar vertrokken zijn is toch goed dat ze rond blijven rondkijken.

Onbegrijpelijk dat ze niet gelijk voor Alvarez zijn gegaan, de rechtsback met de meeste potentie in Mexico. Sanchez is ook echt een heel ander type speler, meer fysiek en power minder voetbal.

Of Sanchez Alvarez of Regeer de eerste optie wordt maakt mij niet uit maar Rensch moeten we gaan afschrijven, zit niks in en gaat ook niks worden.

Jeujj lekker weer spelers kopen die niks toevoegen en binnen no time ingehaald worden door een eigen jeugdspeler. Ajax is goed bezig met de eigen jeugd en filosofie te verkwanselen. Lekker eerst weer kopen voordat je een eigen jongen de kans geeft. Top beleid!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren