Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scorende Daley Blind beleeft wederom heerlijke avond met Girona en bekert verder

Laatste update:

Daley Blind heeft woensdagavond gescoord namens Girona in het Copa del Rey-duel met Rayo Vallecano. De club van de 104-voudig Oranje-international was in eigen huis met 3-1 te sterk en mag zich daardoor gaan melden in de kwartfinale van de Spaanse beker. Het was alweer het derde doelpunt van het seizoen voor Blind.

Bijzonderheden:
De thuisploeg schoot voor het oog van ruim achtduizend toeschouwers uit de startblokken via Cristhian Stuani. De Uruguayaanse spits was het eindstation van een aanval over meerdere schijven en werkte een lage voorzet van Portu tegen de touwen: 1-0. Stuani tekende nog geen vijf minuten later voor de tweede treffer van de avond vanaf de strafschopstip. De aanvalsleider deed dat met een panenka.

Na ruim een half uur spelen was het Blind die op het scorebord kwam. Voormalig PSV-huurling Sávio gleed half weg, maar kreeg de bal wel nog bij Portu, die vogelvrij stond op de rechterflank. De Spanjaard gaf vervolgens hard en laag voor op Blind en zag hoe de linkspoot met een snelle voetbeweging achter Vallecano-doelman Dani Cárdenas werkte: 3-0. Randy Nteka nam in de eerste helft de aansluitingstreffer voor zijn rekening namens de Madrilenen, maar daar bleef het ook bij. In de tweede helft werd niet meer gescoord.

Girona – Rayo Vallecano 3-1


15’ 1-0 Cristhian Stuani (assist: Portu)
19’ 2-0 Cristhian Stuani (strafschop)
26’ 3-0 Daley Blind (assist: Portu)
36’ 3-1 Randy Nteka

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij blijft maar gaan. Wat gun ik hem dit na al dat onterechte gezeik in Nederland.

17 januari 2024 om 23:51

Onterecht? Op de linksback was het gewoon klaar en sloeg het nergens op dat hij maar de voorkeur bleef houden. Als cv of als inschuivende 6 daarentegen kan hij bij bepaalde teams van waarde zijn en dat blijkt dit seizoen ook wel.

17 januari 2024 om 23:54

Oke dat klopt wel. maar in Nederland hadden ook wel heel veel mensen de neiging om al z'n goede prestaties als cv volledig te vergeten en alleen maar te focussen op z'n slechte potjes als linksback.

18 januari 2024 om 00:41

Dat was het helemaal niet. het grootste probleem was dat hij de zoon van danny is. Daarnaast stond hij er ook gewoon terecht in oranje. Echter begreep niet iedereen wat zijn rol was. Indien men iets meer verstand van voetbal had, dan had men dit begrepen. Bij Ajax deed hij het gewoon goed. Het ging bij Ajax ook direct mis toen hij door schreuder op de bank werd gezet. Had schreuder dst niet gedaan, dan durf ik stellig te zeggen dat Ajax dat jaar gewoon kampioen was geworden en dat het nu veel beter zou staan. Vermoedelijk was Tadic dan ook gebleven.

18 januari 2024 om 01:05

@Musi26; beetje overdreven niet? Zo goed was hij niet anders beland je niet op de bank.

18 januari 2024 om 00:39

Verre van onterecht, zeker bij het Nederlands elftal was het om te janken. Ik hoop ook oprecht dat omdat hij nu goed speel hij weer een basis plaats krijgt als links back.. voor de rest fijn voor hem dat hij een Leicester seizoen mee mag maken!




Ging naar Bayern. Een opvallende uitspraak van hem toen ..... " moet nu wel voluit trainen." Was wellicht toch toe aan een andere werkomgeving. Ook al was het ongewild.



18 januari 2024 om 01:52

Hij zou het vast niet zo bedoeld hebben. Hij stond volgens Pasveer toch juist bekend als een van de jongens ook na de training nog het krachthonk in dook. Zorgde voor een topsport mentaliteit. Iets wat dit seizoen juist mist bij Ajax

Wat ik niet zo goed begrijp, waarom speelde die bij Ajax linksback en niet CV? Iedereen zag dat LB niet meer kon… maar als je hem nu als CV bezig ziet hadden we die wel kunnen gebruiken dit jaar…. Zeker qua opbouw.

18 januari 2024 om 08:05

Blind heeft weldegelijk veel wedstrijden als CV gespeeld bij Ajax hoor. Destijds stond hij met de Ligt centraal en Nico linksback. In totaal toch nog 122 als centrale verdediger.

18 januari 2024 om 08:43

Hij bedoelt natuurlijk vorig seizoen. Volgens mij weet iedereen wel dat hij als centrale verdediger heeft gespeeld met De Ligt. Tot 21/22 was dat ook zijn vaste positie voordat Martinez doorbrak natuurlijk.

18 januari 2024 om 08:47

Omdat ene Martinez op CV stond?

Mooi dat ze gewonnen hebben. Ze mogen zo lang mogelijk in de beker blijven wat mij betreft. Als ze waren uitgeschakeld zou dat toch een paar potjes schelen die ze minder in de benen hebben.

De Spaanse krant SPORT noemde Blind 'het kompas' van de ploeg en gaf hem een 8. 'Zoals gewoonlijk was hij weer essentieel om onder de druk uit te voetballen en hij was wederom trefzeker. Hij is altijd een aanspeeloptie voor zijn teamgenoten en als centrale verdediger gaf hij twee belangrijke passes die uitmondden in kansen voor Girona. Ook verdedigend stond hij zijn mannetje.'

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren