Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Schrok hoe die foto over internet vloog, ik ben niet zo'n aandachttrekker'

Laatste update:

De 0-1 zege bij De Graafschap was voor Heracles Almelo-middenvelder Joey Pelupessy aanleiding om zich middels een selfie te vereeuwigen met een aantal meegereisde fans van zijn club. Pelupessy plaatste de foto op zijn Twitter-account en zag vervolgens hoe het kiekje uitgroeide tot een internethit.

/

De 22-jarige controleur staat er nog steeds versteld van hoe dat is gebeurd. “Na die uiteindelijke 1-0 in Doetinchem was ik vooral ongelooflijk blij en in een opwelling heb ik die selfie gemaakt”, legt hij uit in Voetbal International. “Ik schrok er wel van hoe die foto daarna over internet vloog, want normaal ben ik helemaal niet zo’n aandachttrekker.”

Pelupessy heeft zich dit seizoen opgewerkt tot vaste kracht in het elftal van coach John Stegeman. Vorig seizoen deed hij 17 keer mee in competitieverband, met een totaal van 983 speelminuten. Dit voetbaljaar staat de teller op 12 duels. Met 1.049 minuten heeft het jeugdexponent van FC Twente zijn prestatie van vorig jaar op dat vlak in ieder geval al verbeterd.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een onzin weer.
Als je niet zo'n aandachttrekker bent, waarom doe je het dan ?
Aan je gezichtsuitdrukking te zien en het idee op zich, ook op dat specifiek moment, ben ik een andere mening toegedaan....mediageil...

13 november 2015 om 13:42

Glas bij je azijn of drink je uit de fles?

13 november 2015 om 13:46

Hahaha geniale opmerking!

13 november 2015 om 15:08

Hahaha! Geniale opmerking

13 november 2015 om 19:40

Hahaha! Geniale opmerking!

13 november 2015 om 13:45

Ach man loop niet zo te janken. Niemand kijkt normaal om naar die jongen en hij wil dit moment delen met de fans. Loopt hij ze voorbij is het een arrogante zak, gaat hij met ze op de foto is hij mediageil. Treurig word ik altijd van mensen zoals jij.

13 november 2015 om 13:55

Aangezien het vrienden van hem waren, wat is dan het probleem?😂

13 november 2015 om 14:03

Iedereen die social media gebruikt is bij voorbaat een aandachtstrekker. Waarom zou je het anders gebruiken?

13 november 2015 om 14:15

Sterker nog... waarom moet je überhaupt een telefoon bij je hebben tijdens/net na de wedstrijd...

13 november 2015 om 14:31

Hehe eindelijk iemand met verstand.
@azalkmaar2 en Herclaesman01;
Heeft niks met azijnpisser te maken of met een probleem, helemaal niet hoor maar als hij scoort en/of een overwinning viert, prima, maar vier dat dan (met of zonder je vrienden) op een gewone manier in het stadion.
En als je dan toch op het idee komt om dit zo te vieren met een selfie en je zet dit zelf ook nog eens online, ook prima maar dan moet je niet zeuren over aandachttrekkerij. Dan ben je gewoon wel een aandachtstrekker niet meer niet minder.
En ik word treurig van mensen zoals jij Azalkmaar2, als iemand een andere mening is toegedaan, is hij ineens een azijnpisser....

13 november 2015 om 14:38

Ik heb helemaal niets met selfies, maar om er zo op te reageren moet je wel iets azijnpisserigs over je hebben, anders haal je je schouders op en neem je het voor kennisgeving aan.
Zo niet nieuwswaardig, speler is blij met fans, komt vaker voor weet je.

13 november 2015 om 14:39

Waarom zou je hier een reactie plaatsen? Omdat je graag wil dat andere mensen je reactie lezen en mogelijk nog reageren ook. Als je de wereld zo gaat bekijken is iedereen stuk voor stuk een aandachtstrekker, inclusief de mensen die hier lopen te zeiken om een foto. Kom op zeg.

13 november 2015 om 15:15

Jij reageert er ook op, dus heb jij ook iets azijnpisserigs over je heen, anders haal jij je schouders ook op en reageer je niet op mijn reactie.
Mijn reactie was totaal zo niet bedoeld, nogmaals ik gun die jongen het allerbeste en leuk dat hij het uitbundig viert, niks mis mee maar ga achteraf niet lopen zeiken dat je geen aandachtstrekker bent. Dat is het enige wat ik er over wilde zeggen.
Nu hou ik er over op, is idd niet zo nieuwswaardig.

13 november 2015 om 15:38

Telefoon had hij zelf niet bij zich. Is aangegeven door een spleet door iemand uit het uitvak.

13 november 2015 om 18:27

Ik kan altijd moeilijk bepalen welke reacties nu op mijn reactie zijn, maar het wat ik juist hiermee aangeef en bedoel is dat ieder mens tot op zekere hoogte behoefte heeft aan aandacht, ik net zo goed als een ieder. De één meer dan de ander. Maar inderdaad, als je hier op VZ post ben je op zoek naar de discussie en dat is ook een vorm van aandacht. Maar dat doet niets aan het feit dat social a puur gericht is op aandacht vragen, niets meer niet minder.

13 november 2015 om 23:05

Intresse in andere

Lijkt wel of hij met zijn broer op de foto staat.

een internet hit? Ik ken de foto niet en er staat toch ook niks boeiends op. Hij is blij samen met wat fans. Oke..prima toch

Geinig toch.. wat een zeurpieten hier soms zeg.. 't is maar een foto. Ben zelf niet van de selfies maar zie niet wat hier mis mee is.

Ja inderdaad,wat is hier mis mee?
Die jongen is dol enthousiast,samen met wat fans.
Het gaat maar om een simpele foto.
Leilakwabessie,kan met zijn mega/selfie reportage(kampioenswedstrijd N.e.c.) een heel weekmagazine vullen,daar doet toch ook niemand moeilijk over?
Gewoon doorgaan met deze spontane momenten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren