Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Schrijf maar op: hij staat in de basis, en dat na een hopeloos slechte periode’

Laatste update:

Donyell Malen kan woensdagavond rekenen op een basisplaats als het Nederlands elftal het in de Final Four van de Nations League opneemt tegen Kroatië, zo verzekert Jeroen Stekelenburg. De verslaggever van de NOS was deze week aanwezig bij de trainingen en zag daar een getergde aanvaller. Het is voor het eerst sinds maart vorig jaar dat Malen aan de aftrap verschijnt bij Oranje.

"Schrijf maar vast op: Donyell Malen staat volgende week tegen Kroatië in de basis. En dat na een hopeloos slechte periode bij Dortmund", aldus Stekelenburg in zijn reportage van dinsdag. Malen kende een moeizame start van het seizoen, maar richtte zich net op tijd op om Dortmund mee te laten doen om de titelstrijd. BVB leek er zelfs voor het eerst in tien jaar met het kampioenschap vandoor te gaan, totdat Bayern op de slotdag alsnog langszij kwam.

"De jongens vragen hier ook hoe het heeft kunnen gebeuren, dan komt het weer een beetje naar boven. Die pijn blijf nog wel even", aldus Malen bij de NOS. Bij Oranje kwam Malen met Daley Blind en Matthijs de Ligt twee spelers tegen die hem de das om deden met Bayern. "Matthijs kwam ik al iets eerder tegen. Ik ken hem al heel lang. Hij zei dat hij niet wist wat hij moest zeggen. Ik zei: 'Je hoeft helemaal niks te zeggen.' Dit hoort bij de sport, het is een keiharde wereld."

Malen was na de winterstop negen keer trefzeker en bracht zijn seizoenstotaal daarmee op tien treffers. "Ik ben wat dingen anders gaan doen dan ik voorheen deed. Ik ben hard blijven werken en uiteindelijk kreeg ik meer speeltijd. Toen kwam het eruit. Ik ben meer met mezelf bezig qua training en dingen in mijn hoofd. Dingen die ik misschien net miste. Zeker als je niet veel aan spelen toekomt heb je tijd om aan dat soort aspecten te werken. Daar kwam alleen maar positiviteit uit voort."

Dat Malen net op tijd de juiste vorm gevonden heeft komt bondscoach Ronald Koeman niet heel slecht uit. Oranje zit dun in de voorhoedespelers, helemaal nu Memphis Depay heeft aangegeven de Final Four te moeten missen. Dinsdag was ook Cody Gakpo niet aanwezig op de training. Verwacht wordt echter dat hij snel weer aansluit. De aanvaller van Liverpool ontbrak vanwege 'prettige familieomstandigheden', zo liet een woordvoerder van de KNVB weten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terecht, laatste maanden de man in vorm. Behalve de kampioenswedstrijd….

7 juni 2023 om 07:44

Ja inderdaad, de laatste maanden eindelijk weer eens wat laten zien. Benieuwd of hij op de weg terug is en dit niveau vast kan houden of dat hij nu even boven z'n stand leeft.

7 juni 2023 om 08:10

Ik wil net zeggen, hoezo hopeloos slechte periode? Heeft de twee helft van dit seizoen een basisplaats veroverd en kan uitstekende statistieken overleggen.

7 juni 2023 om 08:20

Slechte periode meer in de zin van het mislopen van de titel denk ik. Dit kan wellicht aan een speler knagen. Hij heeft zich verder wel goed ontwikkeld natuurlijk de laatste seizoenshelft bij Dortmund, hopelijk kan hij die lijn doortrekken!

7 juni 2023 om 08:23

Volgens mij ook enige die echt op rechtsbuiten kan. Wie heb je nog meer?

7 juni 2023 om 08:26

Haha Frimpong! Nee geintje natuurlijk! Veel opties zijn er nu niet misschien Lang?

7 juni 2023 om 08:46

Ik vind Koeman wel een goede coach, maar hier slaat hij wel mis. Frimpong had gewoon rechtsbuiten meegekund omdat je helemaal geen keuze hebt voorin.
Linksvoor heb je genoeg keuzes, Bergwijn Lang Xavi Gakpo eventueel en recht heb je alleen malen.

7 juni 2023 om 09:17

Malen, Summerville, Berghuis en Frimpong!

7 juni 2023 om 11:28

Kluivert kan ook op rechts.

7 juni 2023 om 12:55

Je gaat geen rechtsback meenemen om hem vervolgens rechtsbuiten te zetten. Als dit een goede buitenspeler was geweest had geen enkele trainer hem rechtsback gezet.

Goh, gewaagde uitspraak hoor! 😉

Lijkt me logisch dat Gakpo en Malen erin staan, vraag is; wie wordt de 3e? Xavi? Of toch Bergwijn?

7 juni 2023 om 07:51

Op basis van vorm, kwaliteit, gedraaid seizoen en hoe belangrijk ze geweest zijn voor hun clubs zou je denken Xavi Simons. Ik kan zo absoluut geen reden bedenken om met Bergwijn te starten.

7 juni 2023 om 07:55

* Ja Xavi gaat sowieso links spelen zodat de grote vriend van Koeman: Wijnaldum op 10 kan..

7 juni 2023 om 08:00

Links bedoel je reppi? Simons links, Gakpo spits, malen rechts en Wijnaldum op 10. Dat is het lievelingetje van Koeman idd

7 juni 2023 om 08:05

Het lievelingetje met 26 interlandgoals als middenvelder, zijn er weinig die dat hem hebben nagedaan. Denk dat we met 4-3-3 en ‘normaal’ voetbal hij best wel weer eens kan komen bovendrijven.

7 juni 2023 om 08:06

Haha nog een beetje vroeg! Bedoel indd links. Wijnaldum laat ook bij Roma al tijdje echt niks zien.. benieuwd of hij dan toch een basisplaats gaat krijgen..

7 juni 2023 om 08:22

Wijnaldum is al jaren passé. Daar doet wat doelpuntjes tegen de lamme en de blinde in het verleden niets vanaf.

Als je kijkt naar interland doelpunten lijkt Memphis 1 of andere wereldtopper en beter dan V persie. Dat is toch ook niet het geval?

7 juni 2023 om 08:25

Gakpo is toch afwezig?

7 juni 2023 om 08:41

Alleen nu, die zal volgende week 100% basis staan

7 juni 2023 om 09:13

van Persie maar in de spits zetten dan?

7 juni 2023 om 09:14

Ja Wijnaldum op 10 en Blind links achter. Ik begin me steeds meer te ergeren aan Koeman. Die kerel heeft het aardig gedaan, maar nu begint het wel heel erg op vriendjespolitiek te lijken.

7 juni 2023 om 10:02

Die reden is Koeman. Net een boer, alleen wat hij kent vreet ‘ie. Het (eindelijk) links laten liggen van Blind was al genoeg “lef” voor de komende tijd.

7 juni 2023 om 18:36

Gakpo is er niet bij wat ik gister las. Wegens prettige familie omstandigheden.

7 juni 2023 om 07:54

Het zal Bergwijn en malen spits zijn. Met Gakpo op 10... Dit gaat ten koste van Xavi.Ik verwacht een 5-3-2...Ik hoop op malen,Gakpo,BergwijnXavi op 10.Daarachter de Jong Koopmeiners n wieffer/Koopmeiners

7 juni 2023 om 07:57

Koopmeijners heb ik nog nooit iets goeds zien doen in Oranje behalve een lage vrije trap geven. Zou eerder Xavi op links zetten en Veerman op 10.

7 juni 2023 om 08:09

Veerman op tien mee eens tegen Kroatië. Een zeer solide team, waartegen je geduld moet hebben en je waarschijnlijk niet meer dan een keer gaat scoren. Zou zeker Weghorst inzetten tegen die centrale verdedigers, puur en alleen om Gakpos kwaliteiten vanaf links optimaal te benutten. Simons is nog te licht voor dat werk.

Noppert
Dumfries
De Ligt
van Dijk
Ake
de Jong
Koopmeiners
Malen
Veerman
Gakpo
Weghorst
7 juni 2023 om 08:32

Dus Xavi Simons (by far de beste speler van psv) is te licht voor Kroatië, maar je zet wel Joey veerman (die bij dat zelfxe psv amper altijd verzekerd was van een basisplaats) op een positie waarin hij zelf al vaker heeft gezegd niet goed genoeg uit de voeten te kunnen, zelfs niet in de eredivisie.. en dan ook nog weghorst in de spits, met deze opstelling zal je idd erg je best doen om op z’n best uiterlijk 1 goal te maken😅

7 juni 2023 om 08:36

Gakpo is er toch niet bij?

7 juni 2023 om 09:07

Piranha. Gelukkig ben jij niet de bondscoach zullen wij maar zeggen.

7 juni 2023 om 09:14

Wedstrijd tegen Argentinië gemist ;-)

7 juni 2023 om 09:22

Jawel, Gakpo ontbrak enkel op de training laatst vanwege (prettige) familieomstandigheden, waarschijnlijk een trouwerij van een naaste ofzo. Met de Nations League wedstrijden zal hij er gewoon bij zijn.

7 juni 2023 om 09:47

Lijkt ten Hag wel... Weghorst als niet scorende spits gebruiken om anderen beter te laten spelen?

Vond Malen afgelopen interland ook een getergde indruk maken op rechts, maar ook niet geweldig of zo. Zou hem zeker een kans geven, maar het is niet zo dat we nu Memphis al uit het elftal moeten verdringen omwille van Malen.

7 juni 2023 om 08:08

Wat mij betreft roepen we Depay niet meer op en bouwen we ons team op andere spelers. Hem bedanken voor bewezen diensten en verder kijken.

7 juni 2023 om 08:14

Haha dat is toch ongelooflijk. Hij is 29 en is even geblesseerd en mede dankzij zijn goals tegen België en Wales in de laatste minuut staan we hier.

7 juni 2023 om 08:25

Als er een andere spits in stond hadden we die goal wellicht al eerder in die wedstrijd gemaakt. Je moet niet vergeten dat Memphis vaak ook veel kansen verprutst of een medespeler over het hoofd ziet. Natuurlijk heeft hij ook kwaliteiten echter moeten we niet doen alsof hij Messias is. Denk dat Memphis wel beter wordt wanneer je hem er een keer naast zet ten koste van iemand anders.

7 juni 2023 om 08:47

Soms moet je hogere bomen kappen om andere tot nog hogere hoogtes te laten groeien.

Als het bij Depay niet loopt wordt hij een ongelooflijk stoorzender. Egoïstische dingen, zinloze hakballen, mannetjes laten lopen, etc. En die spelers kunnen we niet gebruiken.

7 juni 2023 om 08:13

Oprechte vraag.. Als Malen op rechts gaat spelen wat heeft dat dan met Depay (spits) te maken? Gakpo dan Links? Xavi 10?

7 juni 2023 om 08:17

Omdat veel mensen Depay uit het elftal willen hebben omwille van randzaken en dat terwijl hij nog steeds je beste aanvaller/spits is.

7 juni 2023 om 08:24

Dat snap ik maar Malen kan prima basis staan samen met Depay! En de formatie hierboven zou ik graag willen zien wanneer Depay weer fit is!

7 juni 2023 om 08:24

Jij denkt dat het op basis is van randzaken? Het is vooral op basis van dat hij speelt voor FC Memphis en niet voor oranje.

7 juni 2023 om 10:21

Pieterpost. Jij bent volgens mij de enige die telkens randzaken noemt? Ik lees hier niks over randzaken. Maar dat mensen Depay niet heilig verklaren en dat die gewoon moet presteren. Dat is toch gewoon meer dan logisch? Al wij jouw pad volgen dan stellen wij dus een elftal op op basis van het verleden ipv prestaties in het heden. Hoe denk je dan ooit iets te kunnen winnen? Noem eens de laatste goeie wedstrijd van Depay op. Ben benieuwd

7 juni 2023 om 15:52

@pieterpost

Jij benoemt hier vaak de randzaken, maar er zijn hier ook zat mensen die hem om andere reden niet onaantastbaar vinden (dat is ook een essentieel verschil met ''uit het elftal willen!''. Je zal mij nergens horen zeggen dat Depay een koekenbakker is en z.s.m. uit het elftal moet. Depay is één van onze beste aanvallers, helemaal mee eens!

Echter, Depay is in mijn optiek niet een speler die ongeacht elke situatie dient te spelen. En dat is waar in mijn optiek de schoen wringt. Depay krijgt een soort godlike status onder verschillende bondscoaches, terwijl zijn prestaties dat niet verantwoorden. En daarmee doel ik op het gebrek aan wisselen van Depay, het selecteren terwijl hij geblesseerd is, het half fit laten spelen van Depay en het gebrek aan kritiek leveren op Depay (vanuit de coaches).

Depay kan heel veel dingen heel goed. Depay doet heel veel dingen heel goed. Alleen Depay kan (!) ook heel veel dingen fout doen. En wanneer die situaties zich voordoen, is Depay toch een stoorzender in het veld. Dat is iets dat ik jammer vind..

Wanneer komt er is een bondscoach die hem wisselt als hij 10x op rij een bal verliest door een slechte aanname? Wanneer komt er een bondscoach die hem wisselt als hij 10x zich vast dribbelt? Wanneer komt er een bondscoach die hem gaat zeggen dat hij simpel moet spelen op momenten dat het niet lukt? Dat is het kritiekpunt van velen! Als Depay niet in vorm is of er niet lekker in zit, dan loopt je aanvalsspel continu vast bij hem. En blijkbaar is het not done om hem daarop terechte kritiek te geven... Zijn hoedje etc. zal mij een worst wezen, iedereen moet lekker doen en laten wat hij/zij wil. Het gaat mij om wat ik in het veld zie.

Overigens is hij nu toch geblesseerd, dus voor tegen Kroatië maakt het niks uit. Dat is ook verder wel een punt trouwens. Voorheen was Depay altijd fit en onomstreden bij zijn club en presteerde hij ook. Dat is echter na zijn 1e halfjaar Barcelona niet meer zo. Hij is veel geblesseerd en speelt maar weinig. Dus dan is de situatie ook anders in mijn optiek.

Wat een ontzettend gekke uitspraak!

Malen is in ontzettend goede vorm, speler van de maand april in de Bundesliga en op de kampioenswedstrijd na erg goed aan het spelen.

Stekelenburg heeft niet helemaal opgelet geloof ik

Malen gaat sws spelen. Hij biedt de bondscoach eindelijk een optie op rechtsbuiten. Het ontbreken hieraan was de afgelopen jaren voornamelijk de reden dat wij 532 speelden. Omdat wij telkens maar twee aanvallers konden opstellen die redelijk tot goed niveau behaalden.

Mijn ideale eerste 11 (indien iedereen aanwezig)zou zijn als volgt:
Hierbij zijn er een paar posities die dicht bij elkaar liggen en waar de nodige concurrentie voor is, zoals DM, RB en RCM. De overige spelers zouden eigenlijk altijd moeten spelen.

Als eerste de keeper natuurlijk. Bijlow heeft een hoog niveau gehaald dit seizoen en is succesvol geweest met Feyenoord. Daarnaast vind ik hem rust uitstralen en is hij aan de bal ook goed. Ik denk als hij één seizoen volledig fit was geweest dat hij al niet meer bij Feyenoord had gespeeld. Ik kijk te weinig wedstrijden om Flekken te kunnen beoordelen. Maar aangezien hij goede statistieken kan laten zien en een transfer heeft verdiend naar Brentford mag je hem niet onderschatten. Aan de bondscoach dus de keuze welke van de twee gaat keepen.

Verder denk ik dat Wieffer de beste speler is om naast frenkie te spelen. Wieffer blijft altijd de defensieve controle bewaken waardoor Frenkie zijn ding kan doen links op het middenveld. Ik ben echt heel erg beneiuwd naar deze combinatie. Daarnaast voldoen de andere opties ook gewoon niet. De roon en Koopmeiners hebben geen succesvolle Oranje-carriere. En veerman vind ik niet goed genoeg.

Voorin hoor ik iedereen zeuren over Depay. Memphis is onze topscoorder. Hij kent helaas veel pech met blessures de laatste 1,5 jaar. Hij zal dan de aankomende periode ook geen wedstrijden spelen voor Oranje. Hij meot zich focussen op fit worden een een basisplek bemachtigen bij Atletico. Dan hebben wij volgend jaar een fitte en scherpe Memphis staan die topscoorder aller tijden kan worden bij NL. Daarnaast worden de spleers om hem heen ook steeds beter. Met Xavi, Gakpo en Malen die allen een goede ontwikkeling doormaken hoeft niet alles van Memphis af te komen (wat voorheen wel was). Ik hoop dat Gakpo aankomende wedstrijd in de punt gaat staan en dat Noa Lang linksbuiten speelt.

Tot slot wil ik nog even benoemen dat we als goede wissels Noa Lang en Berghuis hebben. Deze twee kunnen aanvallende impulsen brengen tijdens een wedstrijd. Dit hebben wij ook gemist de afgelopen jaren. Ik hoop dat Noa Lang een transfer gaat maken naar team in een betere competitie waar hij altijd speelt. Wellicht een Duitse Subtopper.

Bijlow
Dumfries
De Ligt
Van Dijk
Ake
Wieffer
Frenkie
Malen
Xavi
Gakpo
Depay

Is toch niks mis mee dat ie erin staat? Hij is op dit moment in vorm, dan moet je hem opstellen…

Wel mooi comentaar over malen dat die een slecht seizoen heeft gedraaid maar een wijnaldum die idem een slecht seizoen heeft gespeeld zeggen ze nergens wat over. Onee vriendje van koeman

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren