Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schöne geïmponeerd door teamgenoot: ‘Ik kan daar echt van genieten’

Laatste update:

Lasse Schöne is bij Ajax de aangewezen speler om vrije schoppen voor zijn rekening te nemen. De Deense rechtsbuiten heeft de beste vrije trap in de benen en toonde dat al vaker. Dit seizoen scoorde Ricardo van Rhijn echter al eens met een spelhervatting en in een interland van Polen toonde ook Arek Milik aan het kunstje onder de knie te hebben. Schöne zegt het alleen maar mooi te vinden.

/

“Afgelopen week zag ik Arek tegen Zwitserland een heerlijke vrije trap binnenschieten. Ik moet zeggen dat ik daar echt van kan genieten. Bij Ajax ben ik in principe degene die de vrije trappen neemt, maar het is goed dat er concurrentie is. Daardoor weet je dat je zelf extra goed je best moet doen. En als je een keer niet speelt, kunnen zij hem er natuurlijk altijd inschieten. Het is voor de trainer ook fijn dat je weet dat er een paar een heel goede vrije trap hebben”, merkt Schöne op.

Op de clubwebsite van Ajax zegt de Deen dat hij niet één lievelingspositie heeft voor de vrije trap. “Al moet ik zeggen dat het wel fijner is als de bal rond de zestien ligt. Dan kan het een beetje aan de linkerkant zijn, maar mag het ook wel wat meer naar het midden. Het is ook wel belangrijk dat je vanuit meerdere posities raak kunt schieten, want als je er maar één hebt en de bal ligt daar twee keer per seizoen, dan is dat natuurlijk een beetje jammer.”

Wie zie jij het liefst de vrije trappen nemen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We goed dat er nu ook een linksbenige de vrijetrap kan nemen.
En als deswil speelt heb je nog een specialist.

22 november 2014 om 10:07

Denswil is soort verthongen die poeiert de ballen, schone is meer eentje met techniek en hij voelt de bal aan en weet waar hij hem wilt hebben.

22 november 2014 om 10:12

Nee dat is van Rhijn die het op de C. Ronaldo manier doet, dus snel en met effect. Denswil schiet ze wel degelijk vaak met een boog. Denswil mocht inderdaad toen hij net bij het 1e zat (en ook iets meer speeltijd kreeg) alleen de verdere vrije trappen nemen waardoor je eerder voor snelheid kiest, maar in de jeugd schoot hij ze er vanaf overal in.

22 november 2014 om 12:07

Haha schei uit. Denswil schooy er vorige maand een aardige erin op kracht maar ook techniek. Als je van rhijn met Ronaldo vergelijkt klop je niet helemaal. Alleen omdat hij een bal van 30m erin schiet zgt t niks. Was gewoon een simpele zaadbal in de kuip. Die van Milik is hoe het moe. Strak, curve, aansnijden dan kan geen keeper iets doen,

Denswil is eigenlijk de beste inderdaad, maar begrijpelijk dat Schone hem vergeet. Had zich misschien wel qua hype boven Fischer en Klaassen geheven als zijn 2e vrije trap er net zo inging als zijn 1e en niet op de lat spatte in de finale van Nextgen.

22 november 2014 om 10:28

Prachtig toernooi was dat destijds, en wat waren inderdaad voor Denswil en Fischer op dat moment fantastisch.

Milik heeft inderdaad een geweldig schot in z'n linker zitten.
Het is alleen maar fijn dat je meerdere specialisten in een team hebt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren