Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Schitterend, Arsenal heeft de verkeerde scout weggeplukt bij Leicester City'

Laatste update:

Deze week werd bekend dat Arsenal de gelederen heeft versterkt met Ben Wrigglesworth, die bij Leicester City verantwoordelijk zou zijn geweest voor het aantrekken van Premier League-sensaties als N’Golo Kante, Riyad Mahrez en Jamie Vardy. Gary Lineker heeft er smakelijk om kunnen lachen. “Ze hebben de verkeerde”, grinnikt hij op de BBC.

/

“Ik vind het schitterend om te zien dat Arsenal de verkeerde scout heeft genomen”, zegt de oud-international, tegenwoordig vooral bekend als presentator van Match of the Day. “Niet Wrigglesworth, maar Steve Walsh is de man die spelers als Kante, Vardy en Mahrez naar Leicester heeft gehaald. Ik weet dat hij Mahrez vond toen hij naar een andere speler ging kijken.’

De knappe prestaties van the Foxes zijn volgens Lineker dan ook vooral te danken aan Walsh. “Hij heeft geweldig werk geleverd, dat is de sleutel van het succes. Zoals bij iedere club gaat het om de spelers die je haalt. Leicester heeft dat fantastisch gedaan met het relatief kleine budget waarover ze kunnen beschikken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje zelfde als veldmate naar ajax. Haha

10 februari 2016 om 10:07

Verklaar je nader?

10 februari 2016 om 10:35

Veldmate is igg niet de grote ontdekker; alleen eindverantwoordelijk w.b. uiteindelijke beslissing. Lig dr iig niet wakker van. En Nijland ook niet denk ik...haha

10 februari 2016 om 11:28

Oké, we zullen zien wat Ajax de aankomende jaren binnenhaalt. Maar is die haha een stopwoord? Of lach je als een boer met kiespijn?

10 februari 2016 om 12:18

Veldmate en Nijland gingen samen naar Uruguay. Ze kwamen voor iemand anders, ja. Maar toen ze Suarez zagen spelen zijn ze vol voor hem gegaan. Veldmate is dus wél ontdekker van Suarez.

11 februari 2016 om 07:48

Hahahaha hilarisch dat ajax ook de verkeerde heeft!

Vooral praten over een 'relatief laag' budget ja. Want het gaat nog steeds nergens over, die bedragen die in de PL omgaan. Zelf geniet ik er ook van dat Leicester het zo lang vol houdt.

10 februari 2016 om 09:59

Mahrez en Vardy spelen al enige jaren voor de club en waren er bij voordat Leicester weer in de Premier League speelde.

Destijds was het budget van Leicester relatief laag. Net zoals Kante voor 9 miljoen een relatief koopje was.

Wat je duidelijk ziet bij Leicester en nu ook Watford, is dat ze nu pas echt gaan investeren. Dit omdat ze eigenlijk al wel gegarandeerd zijn dat ze volgend seizoen nog steeds in de Premier League spelen en die inkomsten er dus wel zijn.

Vorig seizoen was dat voor Leicester niet het geval en daarom investeerde de club relatief niet zo veel. Het risico dat de inkomsten weg zouden vallen door degradatie was gewoon te groot, aangezien ze vorig seizoen puur door een goede serie aan het eind in de Premier League gebleven zijn.

Een beleid waar je best respect voor mag hebben. Er zijn veel voorbeelden van clubs die na promotie direct te veel investeerden en na degradatie in de problemen kwamen.

10 februari 2016 om 10:03

Championship bedoel je zeker ipv Champions league

10 februari 2016 om 10:15

Ik denk dat hij Premier League bedoelt maar ik kan er naast zitten.

10 februari 2016 om 10:35

Premier League inderdaad. Ben totaal niet scherp deze ochtend.

10 februari 2016 om 11:27

Mahrez en Vardy zijn gewoon gelukjes.

10 februari 2016 om 11:41

Clubs die na degradatie veel investeren? Clubs die na promotie veel investeren bedoel je. Inderdaad niet scherp haha. Maar dat klopt wel. Het is ook zo verleidelijk. De euforie neemt het over. Knap van leicester dat ze het verstandig hebben aangepakt zoals jij beschrijft. Maar los daarvan is de sportieve prestatie nu ook heel knap. Die kan niet alleen verklaard worden door slim technisch beleid. Alles valt ook wel op de juiste plek nu. Gun het ze enorm!

10 februari 2016 om 14:21

Zeker niet scherp. Het begon vanochtend al toen ik vanochtend met de bus vanaf het station naar werk ben gegaan, terwijl ik gewoon een fiets op het station had staan die ik daar gisteravond achter had gelaten. Mentaal totaal afwezig vanochtend blijkbaar.

Verder helemaal met je eens. Alles valt op zijn plek en die ploeg heeft het vertrouwen door de goede serie eind vorig seizoen echt compleet door weten te trekken. Erg leuk om te zien, vooral omdat ze bij vlagen ook gewoon fantastisch voetballen.

10 februari 2016 om 11:22

Dat is toch waarom het relatief is. In vergelijking met clubs als City, Chelsea, Man U, Arsenal en Spurs, die allemaal onder Leicester staan, is hun budget relatief laag. Tov van Leicester is het budget van Nederlandse clubs weer relatief laag, zoals die van bv Finse clubs weer relatief laag is tov die van ons.

Ik denk dat er niet per definitie een fout is gemaakt.. Misschien had Arsenal gewoon interesse in die scout die ze hebben gehaald.. Maar omdat hij van Leicester kwam heeft de media het zo aangepakt alsof dat dan de scout was die de successpelers van Leicester heeft gevonden. Kan er naast zitten, maar ik vermoed dat het zo is gegaan.

10 februari 2016 om 12:01

Alsof Arsenal ooit zo handelt inderdaad. Als er een club is die niet aan hypes meedoet, dan is dat Arsenal wel.

10 februari 2016 om 13:54

Dat dacht ik ook Arsenal zal ook nooit een scout halen die Vardy heeft gehaald of gevonden.
Vardy doet het goed met alle respect maar is 29jaar en messchien wel een eendagvlieg ala Carroll.

Pas wel bij een club als arsenal zo'n fout.

10 februari 2016 om 11:35

Alsof je Lineker hier serieus moet nemen. Denk je echt dat een club zo groot als Arsenal niet weet wie ze halen en wat de achtergrond van die persoon is? Het is naïef om te denken dat ze hem alleen halen met de gedachte dat hij verantwoordlijk is voor die ontdekkingen.

10 februari 2016 om 13:42

nou ik zie lineker nu ook niet zo maar wat lullen , het is geen geheim dat lineker in de buurt van londen 2 maal per week tennist met een groepje oud- en collega-spelers , waarvan sommigen dan ook nog analisten zijn voor BBC of SKY .

de BBC nieuws redactie is dan ook nog ter zijner beschikking en op gebied van nieuws vergaring is de BBC wereldtop .

indien lineker echt uit zijn nek zou lullen zou hij zich werkelijk onsterfelijk belachelijk maken in dat voetbalwereldje , en daar is die wel te slim voor ....

het zal eerder een situatie zijn waarin die scout die nu naar arsenal gaat wellicht met de eer ging lopen vanwege die ontdekkingen maar in werkelijkheid was het een andere scout die de club al eerder tipte over die spelers.....

10 februari 2016 om 13:52

Op twitter gingen al veel langer verhalen dat dit niet de scout was die die spelers ontdekt had. Als 'de gewone mens' dat al kan weten mag je aannemen dat ze dat bij Arsenal ook weten. Het is een poging om grappig te doen van Lineker, dat bedoelde ik met serieus nemen.

10 februari 2016 om 13:56

Kan dat hij als grap zei door te lezen kan je ondertoon niet merken.

10 februari 2016 om 14:13

ja dacht ook wel dat het die richting uit ging .

Wie deze selectie ook inclusief de coach bij elkaar heeft gebracht verdiend hulde Las dat het team alles bij elkaar nog geen 29 miljoen heeft gekost aan transferkosten En daar zitten dan nog 2 spelers bij die samen zo'n 16 miljoen hebben gekost Die totale kosten is nog geen 10% van de transferkosten die MU heeft uitgegeven de afgelopen 2 jaar LVG heeft het maar over de tijd die hij nodig heeft om het team op te bouwen Ranieri hoor je nooit daarover, dat is een echte people manager.....en hij zet zijn spelers niet in zo'n verstikkend strak keurslijf zoals bijvoorbeeld LVG (Bier en pizza voor The Foxes in de bus na een uitoverwinning....schitterend) Hoop echt dat Leicester City kampioen wordt!

10 februari 2016 om 15:32

Leicester was vorig seizoen al erg goed bezig , vooral in de laatste 10 wedstrijden toen het net 1 punt minder haalde als chelsea , in die periode ....dus toen was Leicester al beter aan het voetballen dan arsenal of city ..... als je daar nu de punten van dit seizoen bij telt dan kom je tot de vaststelling dan Leicester echt wel het beste team is in de PL tot nu toe, maar...... er is nog niets binnen , al kunnen we wel al haast met zekerheid zeggen dat Leicester Europa ingaat en een heel goede kans maakt om de CL te spelen volgend seizoen !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren