Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schalke 04 herpakt zich na slechte seizoenstart en scoort vier keer

Laatste update:

Schalke 04 is van de hatelijke nul af. De club uit Gelsenkirchen pakte geen punt uit de eerste vijf speelronden, maar was zondagavond met 4-0 te sterk voor Borussia Mönchengladbach. Klaas-Jan Huntelaar was ziek en deed derhalve niet mee.

/

Het geplaagde Schalke van trainer Markus Weinzierl scoorde in de 52e, 56e en 58e minuut en het was de eerste keer sinds maart 1995 dat die Knappen in een tijdsbestek van zeven minuten in één helft van een Bundesligawedstrijd drie keer tot scoren wisten te komen. De vierde treffer kwam na 83 minuten op naam van Breel Embolo, die zijn tweede maakte.

Na een eerste helft waarin Schalke beter begon en Gladbach beter eindigde, was de kansenverhouding twee om twee. Na de pauze toonde de thuisploeg zich zoals gezegd effectief: Eric-Maxim Choupo-Moting benutte een strafschop, Embolo scoorde na voorbereidend werk van Sead Kolasinac en Leon Goretzka en Embolo maakten er 3-0 en 4-0 van.

Denk jij dat Schalke 04 in het linkerrijtje eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch jammer dat Schalke 04 zo slecht aan het seizoen is begonnen. Heb het altijd wel een mooie club, met een vrij goede jeugdopleiding gevonden. Vind het sowieso jammer dat clubs als Schalke 04, Hamburger SV, Werder Bremen en VFB Stuttgart (zelfs gedegradeerd) zo matig draaien, de laatste jaren.

2 oktober 2016 om 19:34

Vorig seizoen verloren wij de eerste 5 wedstrijden en haalden we ook nog steeds Champions League. Als Schalke de lijn nou doorzet is alles nog mogelijk.

1e helft: verschrikkelijk saai. Maar dan bij rust wisselt Schubert Vestergaard er uit. Vestergaard speelde de wedstrijd van zijn leven, maar Schubert haalt hem er doodleuk uit. Daarna krijg je 3 goals tegen in 6 minuten. Zou daar misschien een verband tussen zitten, Schubert?

Het is ook altijd hetzelfde. Als we weer eens ver kunnen klimmen op de ranglijst gaat het altijd fout. Ik wordt er zo moe van. Maar bij deze wedstrijd vandaag is maar 1 schuldige. Namelijk Schubert. En dan na afloop durfen te zeggen dat wij beter waren, echt ongelofelijk.

2 oktober 2016 om 19:36

Schubert is ene hele matige coach. Ongelofelijk dat Gladbach verlengt heeft me them. Waarom speelt Hermann trouwens in godsnaam nooit meer?

2 oktober 2016 om 20:38

Nou nou, dat is ook weer overdreven. Heeft na Ancelotti het beste puntengemiddelde van de Bundesliga. Echter wil hij echt veel te aanvallend spelen, waar de verdediging onder lijdt. Het is mooi om te zien als het goed gaat, maar dat gaat het niet zo vaak. Met 4 man achterin geeft gewoon meer zekerheid, dat moet hij zich eens beseffen. Dan gaan we weer vaker winnen. Want zo slecht is ie ook weer niet, ook al was deze nederlaag zijn schuld.

Schalke eindigt nog gewoon top 4. Hebben een prima ploeg, brede selectie en een coach die weet wat die doet. Zat paar keer niet mee. Maar zonder Hunter speelt Schalke al 10x beter.

2 oktober 2016 om 19:47

Waarom krijgt Meyer dit seizoen amper speeltijd? Echt een geweldige speler met sowieso het meeste potentie van het team samen met Embolo.

2 oktober 2016 om 20:53

Schalke had vorig jaar met Geis en Goretzka geen echte controleur op het middenveld. Bentaleb vult die rol nu in naast Geis waardoor Goretzka soms doorgeschoven wordt.

2 oktober 2016 om 20:26

Ervan uitgaand dat bayern en borrusia gegarandeerd top 4 eindigen zijn er maar 2 plekken over voor cl. Ik schat wolfsburg en leverkussen ongeveer even goed in als gladbach. En daarnaast is er ook nog schalke. Het zal dus lastig worden om cl te krijgen

2 oktober 2016 om 20:58

Wolfsburg wordt echt overgewaardeerd. Die gaan dit seizoen geen eens EL halen hoor.

Nou dan mag Huntelaar nog wel even ziek blijven (bij wijze van spreken natuurlijk), want zonder hem gaat het een stuk beter.

Eerste helft redelijk gelijk op maar niet geweldig. Schalke misschien een of twee kansjes meer dan Gladbach maar die maken ze dan weer niet af. Even denk je dan; het zal toch niet weer die kant op gaan? De inzet was vanaf begin af aan echter prima en dat maakte ook het verschil vandaag denk ik.

Vooral Embolo maakt een groot verschil daarin. Die jongen blijft maar gaan en barst van het doorzettingsvermogen, ondanks dat zijn techniek hem nog af en toe in de steek laat gezien zijn leeftijd. Totaal het tegenovergestelde van Huntelaar. Mooi dat hij vandaag zijn eerste goal(s) gemaakt heeft.

Hopelijk gaat het nu weer bergop met Schalke. De inzet klopte vandaag in ieder geval en als het aanvalsspel er nog wat beter ingeslepen wordt, kan het alleen maar beter gaan. Defensief stond het stabiel.

2 oktober 2016 om 21:37

Helemaal mee eens. Embolo moet gewoon de vaste spits blijven. Heb je met dit elftal een veel betere spits aan dan een statische Huntelaar.

2 oktober 2016 om 21:52

ik volg schalke verder niet, maar dat weet ik wel zeker dat je beter word zonder huntelaar. hij kan buiten afmaken niks

2 oktober 2016 om 21:59

Klopt en zelfs dat afmaken laat de laatste jaren voor zijn doen zwaar te wensen over, dus dan kun je je afvragen op basis van welke kwaliteiten hij nog opgesteld zou worden inderdaad.

2 oktober 2016 om 22:02

ja precies, dan blijft er niks over van huntelaar. hij verdient dacht ik ook nog veel ofniet? ik zou zeggen laat hem naar ajax gaan, in nederland maakt hij nog wel wat goals en dan bespaart schalke geld en worden ze er sportief beter op.

2 oktober 2016 om 22:25

zo tussen de 6 en 7 miljoen per jaar inderdaad. Ik had gehoopt dat hij deze zomer al naar Ajax zou gaan, eventueel met een constructie dat Schalke een gedeelte van zijn salaris zou doorbetalen. De nieuwe trainer wilde hem echter persé erbij houden. Ik vraag me af wat hij dan nog in hem gezien heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren