Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schalke 04 geeft aanvoerder en WK-winnaar nieuw contract

Laatste update:

Benedikt Höwedes blijft nog jaren behouden voor Schalke 04. Die Königsblauen laten woensdag via de clubsite weten dat de 27-jarige verdediger zijn contract heeft laten openbreken en verlengen tot medio 2020. Aanvankelijk zou Höwedes eind volgend seizoen uit zijn contract lopen, maar er zijn nu dus meerdere jaren bijgekomen.

/

Höwedes kwam op dertienjarige leeftijd binnen in Gelsenkirchen en maakte in oktober 2007 zijn debuut voor de club in de Champions League-wedstrijd tegen Rosenborg BK. Een paar dagen daarna volgde ook zijn vuurdoop in de Bundesliga en inmiddels staat de teller al op 292 officiële optredens in het tenue van de Duitse club.

“Dit is een duidelijk signaal van een echte leider in de selectie”, zegt manager Horst Heldt tevreden. “Het laat zien dat Benedikt vertrouwen heeft in onze plannen, waarin hij als aanvoerder een voorname rol speelt”, aldus de beleidsman. Höwedes zelf geeft te kennen dat hij met bonzend hart bijtekende bij Schalke 04 en dat hij er erg gelukkig mee is. Het is al zijn vierde contractverlenging in Gelsenkirchen. In de zomer van 2014 werd de verdediger wereldkampioen met Duitsland in Brazilië.


Benedikt Höwedes hoort bij de drie beste centrumverdedigers in de Bundesliga

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke verdediger speelt nooit echt heel slecht en draagt zijn team vaak.
In CL wedstrijden zag je altijd zijn gedrevenheid.

10 februari 2016 om 14:10

Precies. Echt een topper, vooral zijn instelling is om te prijzen.

Pas 27? Ik heb altijd het gevoel als of ie iets in de 30 is

Mooi dat Benny blijft, als kind van de club. Geweldig leiderstype ook. Ik vond hem dit seizoen nog niet zo geweldig spelen, maar dat kan ook met zijn blessure te maken hebben gehad. Ik had verwacht dat hij na dit seizoen verkocht zou worden aan bijvoorbeeld een Engelse club, omdat hij zelf ook wel openstond voor zo'n avontuur.

Ik vrees echter wel dat dit nieuws betekent dat Jöel Matip de club transfervrij zal verlaten aan het eind van dit seizoen. Dat zou zonde zijn, want hij heeft grote stappen gemaakt de laatste jaren. Wat dat betreft had ik liever gehoopt dat dit artikel over Matip zou gaan. Achja, een duo Nastasic - Höwedes in de centrale verdediging hoort zich ook goed aan.

10 februari 2016 om 14:15

Matip is een aardige cv die natuurlijk zijn goaltjes meepikt, maar verdedigend nog best vaak fouten maakt. Als straks Nastasic weer fit is, heb je met Howedes-Nastasic het best mogelijke centrum. Bovendien heb je met Friedrich nog een aardig talent als back-up.

10 februari 2016 om 16:55

Matip maakt nauwelijks fouten. Tegen de bal is hij juist een van de beste verdedigers in de Bundesliga. Verliest haast nooit een duel. De momenten in het verleden dat hij er vaak knullig uitzag kwamen altijd door balverlies op het middenveld met Neustädter, Höger en eerder Moritz geloof ik. Hij is al vanaf zijn 18e basisspeler onder meerdere trainers. Die kunnen het niet allemaal mis hebben gehad.

10 februari 2016 om 14:35

Als dit artikel over Matip ging, dan heb ik even een wk titel van kameroen gemist.

Maar ik denk ook wel dat Matip dan exit is, al zou je met hem erbij natuurlijk stuk sterker staan in de breedte.
Echter had ik wel het idee dat Matip jonger was en Howedes ouder. Er vanuit gaande dat Nastisic degene is die ernaast speelt, is Matip in staat om binnen nu en een jaar of 2 beter te worden dan Howedes nu is en in die periode kan worden. Die vind ik op dit moment nog wel paar stappen verder.

10 februari 2016 om 17:01

Hij stond er wel voor open, maar de vraag is of de clubs die hij interessant zou vinden voor hem zouden komen. Ik zie hem niet naar Newcastle of zo gaan en van Liverpool of Arsenal verwacht ik geen interesse voor hem. En mocht er toch nog een mooie club komen vangen we tenminste een dikke transfersom.

Hoort echt niet bij de 3 beste cv's in Duitsland hoor. Goeie CV, maar hoger dan Schalke kan die ook niet. Boateng, Benatia, Hummels, Sokratis, Naldo en Tah zijn allen al beter vind ik. Voor de rest mooi dat die blijft. Toch een kind van de club.

10 februari 2016 om 16:57

Naldo wordt zwaar overschat. Was in zijn jaren bij Bremen de hoofdreden voor de vele tegendoelpunten en ook nu is hij vaak heel onstabiel.

10 februari 2016 om 21:36

Kijk je wel Duits voetbal? Boateng en Hummrls zijn natuurlijk beter maar hij is echt wel beter dan Benatia, Sokratis en Naldo hoor.

Schat boateng hummels en Naldo hoger in

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren