Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SC Heerenveen toont zich efficiënt en geeft Vitesse flink pak slaag

Laatste update:

SC Heerenveen is naar de zevende plaats geklommen in de Eredivisie. Het team van Dwight Lodeweges ging zaterdagavond zuinig met de kansen om en klopte Vitesse met liefst 4-1. De bezoekers uit Arnhem hebben nu negen van de laatste twaalf uitwedstrijden verloren en de laatste overwinning op vreemde bodem dateert van 18 oktober, toen Willem II met 1-4 werd verslagen.

/

Peter Bosz kan een nieuw contract ondertekenen bij Vitesse, maar het is zeer de vraag of hij blijft. De trainer wil zekerheid hebben over de financiële toekomst van de club en intussen neemt de sportieve situatie van de Arnhemmers ernstige gevolgen aan. Door de nederlaag in het Abe Lenstra Stadion heeft Vitesse slechts één keer gewonnen in de laatste tien speelronden en blijft men met 22 punten op de twaalfde plaats staan in de Eredivisie. De geel-zwarten speelden na tien minuten eigenlijk al een verloren wedstrijd, want toen stond het al 2-0. De eerste kans van de wedstrijd was overigens ook al voor Heerenveen: Mark Uth vond Eloy Room op zijn pad.

Twee minuten later, in minuut vier, lag de bal er wel in. Wallace greep voor de tweede keer niet goed in en werd voorbij gesneld door Sam Larsson. De Zweed behield het overzicht en bediende Luciano Slagveer, die de bal bij de eerste paal kon binnenschieten. Heerenveen gaf de tegenstander een lesje in effectiviteit, want de tweede kans leverde eveneens een doelpunt op. Joey van den Berg bediende Uth en die rondde met zijn linker beheerst af voor de 2-0. Vitesse speelde met vuur, want Larsson was even later nog dicht bij de 3-0, maar hij schoot via een uitgestoken hand van Room over. Vitesse speelde niet best en werd eigenlijk alleen gevaarlijk bij hoekschoppen.

/

Rond het halfuur gingen de gasten echter beter spelen en via Zakaria Labiad en Valeri Qazaishvili was men ook dicht bij de aansluitingstreffer. Heerenveen bleef ook zijn mogelijkheden krijgen en kwam drie minuten voor rust op 3-0: Sinkgraven controleerde de bal bij een hoekschop en schoot raak. Het was scheidsrechter Dennis Higler ontgaan dat de middenvelder daarbij de bal met zijn arm had getoucheerd. Bosz voerde in de rust een driedubbele wissel door: Dan Mori, Uros Djurdjevic en Kevin Diks vervingen Jan-Arie van der Heijden, Josh McEachren en Wallace. Veel hielp het niet, want na 53 minuten kwam Heerenveen voor de vierde keer tot scoren

Slagveer hoefde alleen maar tegen een pass van Larsson aan te lopen om voor de 4-0 te zorgen en daarmee was het verzet van Vitesse definitief gebroken. Guram Kashia was bij een hoekschop nog wel dicht bij de aansluitingstreffer, maar zijn inzet werd van de lijn gekopt door Stefano Marzo. De Georgiër zou zijn doelpunt echter toch nog vinden, want na 77 minuten knikte hij na een vrije trap van Marko Vejinovic raak. Vitesse was echter al geknakt en een slotoffensief bleef dan ook uit. Het team van de geplaagde Bosz kan de borst nu opnieuw natmaken, want volgende week zondag komt Ajax op bezoek.

Is Peter Bosz nog de juiste trainer voor Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Achenteh: Een parodie op een linksback!
Wallace: Totaal lachwekkend!
Labayad: Foute houding en ongeschikt voor topsport!
Van der Heijden: te traag, te sloom, te lief!
Kashia: Wel de uitstraling en de inzet, niet de kwaliteiten!
Vakaishvili: Zaalvoetballer!
Bosz: Een spits er in zetten bij 3-0 achter, echt waar???
De directeur: Een tweederangs tankstation voorzien van plakplaatjes… Jippie!

24 januari 2015 om 22:50

Wat een slechte verliezers
15 min alleen maar schoppen slaan en na trappen
Wat een slechte verliezers

24 januari 2015 om 23:12

Was ook wel een reactie op het doorgaan van Uth. Ik denk eerder dat het daarmee te maken had (want daarvoor speelde Vitesse juist nog vriendelijk, te vriendelijk zelfs).

24 januari 2015 om 23:33

Maar sommige spelers zakten wel zwaar door het eis.
Zelfs als je het zou proberen dan was je niet zo slecht als Achenteh.

25 januari 2015 om 00:14

Je zou eigenlijk wel meer moet ijsen van zulke gasten

Rare competitie zo win je 0-4 van Ajax en zo verlies je 4-1 van Heerenveen..

En we staan mooi boven dat clubje uit onze Friese hoofdstad! :-D

24 januari 2015 om 22:55

Maar wij komen nog forza Cambuur.

25 januari 2015 om 02:39

Als jullie, net als tegen PSV, weer lekker naïef in het mes willen lopen, heb ik daar wel vertrouwen in.

Wat was heerenveen oppermachtig en wat een heerlijk begin van de wedstrijd, ook de 4-0 geweldig uitgespeeld.
Wel appart om 3 man te wisselen in de rust, mocht er iets gebeuren.

1 woord: dramatisch. Wallace verdient het niet om het shirt van Vitesse te spelen. En zo waren er meer vandaag. Er moet echt iets drastisch veranderen, want dit kan zo niet langer. Passie, strijd en inzet is wat het hele seizoen mist. Tja het is moeilijk om mn club te blijven steunen, maar clubliefde is onverbiddelijk.

24 januari 2015 om 22:43

Ik zag de wil om te winnen pas nadat de 4-1 was binnen getikt. Rond de 75e minuut inderdaad. Als die wil dán pas komt zit er echt iets goed mis in je team.

24 januari 2015 om 22:56

Er was geen wil Heerenveen deed niet zoveel meer dus leek het of Vitesse ineens wat deed maar nee dus

24 januari 2015 om 23:13

Volgens mij moet je beter opletten, de houding van Vitesse veranderde weldegelijk.

25 januari 2015 om 03:04

ja naar nog negatiever leek wel een aflevering van UFC hakken en zagen als je dat wil om te winnen noemt dan weet ik het niet meer.

Ik noem het gefrustreerd handelen neem bv Kasia die meer bezig was ruzie te zoeken met Nordfeldt dan met de eigenlijke wedstrijd.

24 januari 2015 om 22:43

Ik snap ook niet dat die Wallace nog zoveel kansen krijgt van Bosz. Zit hier meer achter?

24 januari 2015 om 22:46

Gehuurd van Chelsea. Moet spelen, anders kan ik het me niet voorstellen. Wordt tijd dat de samenwerking mer chelsea gaat stoppen. Ik heb liever dat we degradatie voetbal spelen en zelf verantwoordelijk zijn.

24 januari 2015 om 22:58

Net zoals piazon zeker

24 januari 2015 om 23:40

Piazon loopt precies tegen hetzelfde probleem aan bij Frankfurt. Het verschil met Piazon en Wallace is, dat Piazon kan voetballen. Deze Wallace is een schande voor het betaalde voetbal.

24 januari 2015 om 23:47

Het was zwaar belabberd. Afschuwelijk gewoon. ongelofelijk dat zo n faalcoach nog mag blijven zitten. Nou prima als hij het niet weet. sterker nog op staande voet ontslaan zou ik zo zeggen.
Wat een waardeloze trainer die Bosz en gewoon weer propper in de spits zetten.
Het lijkt wel of hij het er om doet. Want iedereen met voetbal verstand weet dat dat totale onzin is!
En wat was die verdediging weer slecht zeg. Complete gatenkaas achterin. Een veel beter Heerenveen ging er als een mes door de hete boter door heen bij Vitesse. Drama.
PLZ een andere trainer. Hoe erg moet dit nog worden???

Wat een schitterende pot van Heerenveen! Amusementswaarde was maximaal. Hakjes, panna's en tot slot zelfs nog een rabona.

24 januari 2015 om 23:55

Heereveen heeft zeer verdiend gewonnen dat moge duidelijk zijn.

Twee dingen:

1) Heerenveen droogde Vitesse (vooral in de eerste helft) ondanks het knollenveld he-le-maal af.
2) Meneer scheidsrechter mist een overduidelijke handsbal op de 5 meter lijn van Sinkgraven die helemaal vrij staat, daarmee de bal klaar legt en scoort?! Hoe dan?

24 januari 2015 om 23:58

Dat laatste heb je gelijk in de bal met de hand dood maken en dan inschieten mag natuurlijk niet.
Raar ook dat de scheids het niet ziet. Maar de wedstrijd was toen na de 2-0 al beslist en het doet niets af aan het lamlendige slechte spel van Vitesse en de slechte keuzes die Bos maakt ook in de opstelling. Hoe die verdediging staat de schutteren en Propper in de spits. Daar moet ik om lachen.
Hopeloos.

25 januari 2015 om 03:06

Het veld lag er echt niet zo slecht bij om het een knollenveld te noemen en vind je het gek na een behoorlijk pak sneeuw , de bal rolde gewoon en er lagen totaal geen plaggen los etc

25 januari 2015 om 09:02

Ik wilde daar mee aangeven dat het extra knap is van Heerenveen dat al die vloeiende combinaties, hakjes, overstapjes etc. zo goed lukten.

Knollenveld is wat overdreven, maar de bal stuiterde tijdens het rollen steeds behoorlijk op.

Bosz Out!! en neem Achtenteh met je mee, manmanman slechtste verdediger in de eredivisie die vent kan letterlijk helemaal niks!!!!

24 januari 2015 om 22:44

Dan heb je wallace nog nooit hele wedstrijden zien spelen..

24 januari 2015 om 23:46

Die zal wel moeten spelen van Chel$ea, Diks is toch veel beter...

24 januari 2015 om 23:48

Ik heb het helemaal gehad met die Bosz! Wegwezen Aub!!!!

25 januari 2015 om 00:28

Alsof je er wat aan hebt om nu Bosz te ontslaan. Dit team heeft gewoon zijn slechte kanten. Beste stuurlui staan aan wal.

25 januari 2015 om 00:38

Daar heb je veel aan dan kan een andere trainer betere opstellingen maken waarmee meer punten gehaald worden vanuit een reëel perspectief.
En er voor zorgen dat Vitesse niet degradeert en misschien nog de beker wordt gewonnen en zo kan het seizoen nog enigszins gered worden. Bosz gaat dat gewoon niet meer lukken. De onzekerheid straalt van zijn gezicht hij gaat de groep niet aan het voetballen krijgen en hij heeft de verkeerde visie.
Het ontbreekt hem aan realisme en heeft een gebrek aan voetbalinzicht.
Daar komt zijn wanprestatie uit voort. Hij heeft gewoon de capaciteiten niet.
Beter dat Vitesse dat op tijd inziet en ingrijpt voor dat het nog erger wordt.

"toont zich efficient"????????? Vitesse is van het veld geveegd.

24 januari 2015 om 23:16

Dat viel reuze mee hoor. Heerenveen legde maar een paar van die acties neer, dat was absoluut niet de hele wedstrijd zo.
Vitesse speelde slecht, maar kon een groot gedeelte van de wedstrijd gewoon met Heerenveen mee. In de eerste helft hebben ze ook grote kansen gekregen via Kashia (3x met het hoofd), Labyad en Qazaishvili.

De overwinning van Heerenveen was wel volledig terecht, maar van het veld geveegd is toch echt iets anders. Heerenveen ging efficiënt met de kansen om en strafte de dramatische fouten van Wallace en Achtenteh goed af, waar Vitesse dat niet deed. Heerenveen was met name de eerste helft ook bij vlagen dramatisch slecht en produceerde kansloze ballen die over de zijlijn rolden. Vitesse weigerde daar echter gebruik van te maken.

24 januari 2015 om 23:34

Dan heb ik een andere wedstrijd dan jou gezien. Heerenveen speelde met Vitesse, bij tijd en wijlen was het gallery-play.

25 januari 2015 om 02:43

Inderdaad. Had Heerenveen écht efficiënt gespeeld, dan had de ploeg voor rust 5/6 keer gescoord. Efficiënt slaat in dit geval dan ook nergens op. Hiermee wil ik niet ontkennen dat ook Vitesse een paar goede kansen heeft gehad. Maar er wordt nu net gedaan alsof Heerenveen écht elk klein kansje heeft gepakt.

Larsson speelde voor Heerenveen heel erg leuk

24 januari 2015 om 23:58

Klopt, samba sam is een hele leuke speler. Sinkgraven erachter, uth ernaast en Thern ook sterk vandaag. Zag er goed uit, en zelfs Slagveer lijkt zich echt te ontwikkelen.

Bosz saboteert de boel... Weet nu al dat hij niet zal verlengen en wil graag een afkoopsommetje meenemen... Nou meneer Chigrinski, trek aub de portemonnee en geef de man een paar knaken!

Heel goed heerenveen gezien, werklust,mooie aanvallen, hoogstandjes, alles bij elkaar perfect. Therm zeer goede middenvelder. Vitesse dramatisch, kijk uit naar de leegloop. Heb het wel een beetje gezien met grootverdieners als labyad,ibarra,achenteh,heijden,kashia, bah bah wat slecht zeg. Bem gewoon jaloers op spelers als vd berg,Therm, van aken en van anholt. Ken wel zegge n dat het aan bosz ligt,maar nee. De spelers vinden zoch beter dan ze zijn,en denken het alleen op 80% te kunnen. Afschuwelijk ook om wallace en mc eahran te zien stuntelen en leerdam en djurdjevic op de bank te zien zitten. Djurdjevic wat ongelukkig,maar werkt zich eigen kapot, zoals het hoort. Ook propper en vejinovic zwaar inder de maat.

24 januari 2015 om 22:56

Sorry hoor, maar die djurdevic kan er echt geen kloten van, ik geloof dat ie 5 keer buitenspel heeft gestaan. We kunnen van alles erbij gaan halen maar het is gewoon 2 voor twaalf bij vitesse. Er lopen steeds meer supporters weg bij de club omdat je gewoon als speler er niet voor wilt vechten. En maar doen alsof er niks aan de hand is. verdomme, de vuist op tafel en de rotte appel labyad eruit!

24 januari 2015 om 23:01

Ik zeg ook nergens dat hij goed is,maar werkt zich kapot voot zn elftal. En het is een spits, we beginnen weer zonder spits en dan vind ik het een verademing om hem.te zien werken. Iets wat ik echt mis. Ik zie vandaag bv vd streek bij cambuur, die verhuren, maar is gewoon een goede speler en eigen jeugd. Bij dord loopt gosens linksback, die is gewoon beter dan of ieder geval niet minser dan achenteh. Die verhuren wij. Bij nac loopt tighadouini, nou serieus die zie ik liever dan labyad. Is gewoon 1 groot drama dit elftal. Mori kan sr ook niks van , het zit niet goed in dit elftal.

Denk dat VZ Heerenveen toch wel tekort doet met "toont zich efficient". Heerenveen domineerde Vitesse.

24 januari 2015 om 22:57

Inderdaad, ok we hadden een paar kansen om gelijk te komen in het begin maar daar houd het wel mee op!

24 januari 2015 om 23:18

Domineerde was het zeker niet. Voetballend had Heerenveen maar een paar goede momenten en daar kwamen de goals uit. Daarnaast was Heerenveen zeer slordig en zeer matig en kon Vitesse regelmatig nog goed mee, zeker de eerste helft (de tweede helft zag je duidelijk dat Vitesse er niet meer in geloofde en pas na het provoceren van Uth weer wilde).

25 januari 2015 om 01:21

Dan heb jij een andere wedstrijd gezien. Vitesse heeft tot de 4-0 alleen maar achter de bal aan gelopen. Daarna zakte Heerenveen in omdat de overwinning al binnen was en toen pas kwam Vitesse er een paar keer uit. Als dat geen domineren is weet ik het ook niet meer.

25 januari 2015 om 00:51

Eigenlijk vind ik "efficiënt" voor Heerenveen de slechtste woordkeuze die gevonden kon worden. Als ze daadwerkelijk efficiënt zouden zijn had er iets van 8-1 op t bord gestaan?

Gefeliciteerd Heerenveen helemaal terecht gewonnen. Veel spelers van Vitesse moeten zich doodschamen! Diks voortaan in de basis! Heerlijke degelijke verdediger nu al. Heb genoten van het spel van Heerenveen en dat moet ik eerlijk toegeven als Vitesse supporter. Wou dat Vitesse met zo een instelling de wedstrijd begint. Hier kan Bosz ook weinig aan doen maar denk dat hij nu echt Diks als basisspeler moet gaan opstellen had misschien 2 punten kunnen schelen op zijn minst en Achenteh moet maar eens de wedstrijd gaan herzien en dan in de zelf aangeven niet meer opgesteld te willen worden voorlopig, wat kwam hij tekort zeg!

En weer zal Bosz gaan verkondigen dat Vitesse goed gevoetbald heeft maar niet beloond wordt.
Wanneer begrijpt die sukkel nou eens dat je eerst moet leren verdedigen en dan pas aan het aanvallen moet denken.
Maar nee hoor PROFFESSOR Bosz weet precies hoe je geen punten moet pakken.
Volgend seizoen (als die er nog komt voor Vitesse) het tweede elftal inclusief begeleidende staf de competitie in sturen en laat Bosz lekker naar het buitenland vertrekken.

Ik hoor van Halst zeggen dat hij het niet snapt, Vitesse met al zijn goede spelers.
Nou Jan wie zijn dat dan vlgs jou?
Vlgs mij hebben wij maar 2 echte top 3 voetballers (propper en vejinovic) Vako en Ibarra kunnen het niveau aan,leerdam zit op de bank, terwijl die vorig seizoen als rechtsback vlgs mij 7/8 goals heeft gemaakt en verdedigend beter is dan Wallace en de rest is van het niveau van de plek waar ze nu staan.
Bosz moet zolang traore er niet is Dauda gewoon het vertrouwen geven in de spits en dan wel met een linksbuiten die hem bedient (olynik) en bij blessure Vako op links. Labyad gaat alleen voor eigen succes, toont geen vechtlust en heeft vervelende trekjes, dus deze helemaal lozen.
Leerdam als RB moet sowieso. Naast Kashia moet er gewoon een hele goede centrumverdediger worden gehaald en Achenteh moet van LB af die kan evt een linie naar voor of evt als linksbuiten worden uitgeprobeerd. Kruiswijk dan maar als LB, hoewel dat ook niet alles is. Als Traore terug is dan kan hij weer in de spits, want op rechts is hij net als labyad veels te egoistisch.

24 januari 2015 om 23:05

Met je eens hoewel ik Diks ook graag zie op RB maar dan kunnen we leerdam natuurlijk nog op heen andere plek zetten.

Heerenveen was indrukwekkend goed, heb echt genoten!

De titel doet vermoeden alsof Heerenveen alleen de kansen goed afmaakt maar de eerste helft zag het spel er bij vlagen ook gewoon echt goed uit. Vooral die aanval waarbij Uth scoorde was heerlijk. Die Achentee was wel erg drama de eerste helft niet normaal. Aangezien mijn club woensdag in de beker tegen Vitesse moet weet ik niet of dit gunstig is geweest

24 januari 2015 om 23:20

Bij die goals zag het inderdaad er prachtig uit wat Heerenveen deed. Daarnaast was het helemaal niet goed. Heb me de eerste helft behoorlijk lopen irriteren van het dramatische spel van zowel Vitesse als Heerenveen, want het was een waar foutenfestival. Die prachtige goals waren de uitzondering.

25 januari 2015 om 02:51

Fouten werden er aan beide kanten volop gemaakt. Maar behalve die goals heeft Heerenveen, zeker de eerste helft, nog een aantal heerlijke aanvallen op de mat gelegd. Ik begrijp dat je dat als Vitesse-supporter liever niet wilt zien, maar als je realistisch bent, mag je toch gerust zeggen dat Heerenveen veel beter speelde.

Wat speelde larsson goed zeg, een speler om in de gaten te houden voor grotere clubs dan Heerenveen.sinkgraven bij vlagen ook subliem, alleen hij moet constanter worden.

24 januari 2015 om 23:46

Simon Thern, wat een baas!

Prima pot, waarbij ik Heerenveen vooral de eerste helft indrukwekkend vond. Ja, er zaten slordigheden in het spel en er was een fase na de 2-0 dat het even wat minder was; maar de combinaties en het tempo waren geweldig. Ik heb daar echt van genoten. Na de 4-0 was het gebeurd met de wedstrijd en beide clubs geloofden het wel.

Net thuis uit het stadion!
Ik durf wel te zeggen dat dit de beste wedstrijd van dit seizoen was. Het had wel 7-2 mogen zijn.

Logisch dat Slagveer motm is geworden door zijn twee doelpunten, maar ik vond Marzo ook een puike partij spelen, mag ook gezegd worden!!

Helemaal in mn nopjes, trots op de jongens!

Dat moet volgende week echt beter als Ajax op bezoek komt. Al komen er in zo'n wedstrijden tegen de topclubs altijd wel krachten naar boven. Volgende week hopelijk drie punten voor de Arnhemmers

Mooi dat Nordfeldt op het einde ook nog even gekke dingen ging doen. Dit leek wel een echte fifa-wedstrijd. Keeper die de bal hooghoudt, een speler uitkapt, de rest die dribbelt alsof ze Messi zijn, een rabona-voorzet en hakjes. Wat was dit een schitterende wedstrijd.

Wauw Heerenveen! Daar word je als je in het stadion zit toch helemaal blij van. Speelden soms Vitesse gewoon volledig aan flarden, geweldig gevoetbald. Had het niet verwacht van ze na weken van minder voetbal. Vitesse moet meer pit krijgen en wat vaker de beuk erin gooien, Allemaal veel te lief. Bosz is het ook volledig kwijt. Spelen zonder spits werkt voor geen meter en het blijft me een raadsel waarom hij Leerdam op de bank houd. Toch zonde van zo'n selectie.

Wat ziet iedereen eigenlijk in propper? Ik vind het maar een zwaar overschatte voetballer.. Loopt een beetje rond als kip zonder kop

Ik weet niet wie de teksten hier schrijft, maar degene heeft weinig verstand van voetbal. Als Barcelona zou spelen zoals Heerenveen heeft gespeeld dan noemden ze dit ticca tacca voetbal. Want bij bijna alle goals ging het om een keer raken (behalve dan bij de 3-0), via mooie aanvallen dus. Om dan steeds te zeggen dat het om intikkertjes gaat (wat uiteindelijk wel waar is uiteraard, maar je moet zo'n aanval veel eerder bekijken) is gewoon lachwekkend.
En om ook te doen alsof Heerenveen efficient was is ook niet waar. Want ze hebben wel 16 doelpogingen gehad, en hier "maar" vier keer uit gescoord.

Dus als er ontslagen moeten vallen bij deze website, kijk dan eerst naar de man of vrouw die dit stukje geschreven heeft!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren