Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SC Cambuur haalt overbodige Feyenoord-aanvaller naar Leeuwarden

Laatste update:

SC Cambuur haalt Rowdy van der Putten naar Leeuwarden. De negentienjarige spits speelde het voorbije seizoen in het hoogste jeugdelftal van Feyenoord, maar hij kreeg geen profcontract aangeboden in Rotterdam. In Leeuwarden ziet men het wel zitten in de aanvaller: Van der Putten maakt via Twitter bekend dat hij naar SC Cambuur gaat.

Mogelijk volgt Omar El Baad het voorbeeld van Van der Putten. De twee deden afgelopen week mee aan een testwedstrijd bij SC Cambuur en ze maakten een goede indruk op de technische staf. Van der Putten kwam zelfs tot scoren.

Net als Van der Putten maakte El Baad een goede indruk in de testwedstrijd en de verwachting is dat ook hij naar Leeuwarden zal verhuizen. SC Cambuur legde eerder al Jergé Hoefdraad (Almere City FC), Kai Heerings (FC Utrecht) en Sjoerd Overgoor (Go Ahead Eagles) vast.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker bezig daar bij Cambuur. Maar dat is natuurlijk ook niet vreemd, er zij ook heel wat spelers die weggaan dus moeten er ook weer nieuwe komen. Zullen wel weer een heel ander basiselftal hebben volgend seizoen.

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden, misschien word t wat voor cambuur, maar ik voorspel n moeilijk jaar.

3 juni 2015 om 20:27

Ik ken de speler niet, maar het valt me op dat Cambuur veel spelers oppikt waarvan hun contracten niet verlengd worden, kan goed uitpakken, maar het zijn wel spelers die geen bijzondere potentie worden toegedicht.

3 juni 2015 om 21:18

ach ja Reijnen en Leeuwin precies zelfde verhaal. Overgoor is voor betaald. veel van de spelers is voor jong Cambuur.

Volgens mij eerst voor het belofte team

Welkom heren! We gaan van het positieve uit dus ben erg benieuwd!

Dit zijn spelers die voor het nieuwe beloftenelftal worden gehaald, nu de samenwerking met Groningen is gestopt. Verwacht niet dat ze direct voor het eerste elftal zijn gehaald. Verwacht daarvoor wel wat betere versterkingen.

de nieuwe robin nelisse..? hoop het niet want toen degradeerden ze..

Pffff, bij het lezen van de titel hoopte ik dat ze Verhoek bij ons zouden wegnemen

3 juni 2015 om 20:58

Ik hoopte Te Vrede

3 juni 2015 om 21:28

ik hoopte ook Tevrede maar Verhoek had ik ook niet erg gevonden.
Van der Putten is niet 1 van de grootste talenten.

Dit is voor Jong SC Cambuur.. allemaal niet zo spannend.

maar dat lag zeker niet aan nelisse man man wat mis ik dit soort spitsen in nederland

A2 voetballers van Feyenoord overbodiger kan je ze haast niet krijgen , allebei ongeschikt voor betaald voetbal. Maar veel plezier ermee in Leeuwarden.

3 juni 2015 om 21:30

Niet goed genoeg voor Feyenoord maar kan best een nuttige speler worden voor een lage middenmoter. Jouw woonplaats zegt ook al weer genoeg over jouw haatreactie.

3 juni 2015 om 21:59

Je moet een juiste constatering , niet verwarren met een haatreactie. Deze jongens hebben 2 jaar in de A2 van Feyenoord gespeeld , zijn dus niet eens goed genoeg voor Feyenoord A1.

3 juni 2015 om 22:36

Je onderschat dit schromelijk , nee het zijn geen messi's maar wie weet worden het bruikbare spelers voor de ere divisie ! De vrij en van beek waren ook twijfels over, toch ? Cambuur zal ze wel met een visie halen tis geen Chelsea
Of ze halen ze gratis on voor een paar ton door te verkopen pure wistmarge

4 juni 2015 om 10:56

De Vrij en van Beek speelden op hun 17e in de A1 van Feyenoord hoor , dat is een heel ander verhaal. Deze jongen speelt op zijn 19e in de A2 van Feyenoord , dat zegt voldoende , geloof mij nou maar hoor je nooit meer iets van.

4 juni 2015 om 18:45

jij zegt overbodiger kan je ze niet krijgen en dat is wel een haatreactie.
Een speler van Feyenoord A2 kan best mee komen in de JL of onderin de eredivisie.

3 juni 2015 om 21:32

Ze zijn ook gehaald voor het belofte team, toch zullen ze wat moeten kunnen denk ik, anders haal je de A's niet.

Ik denken aan Verhoek of Te Vrede.... Maar ken deze kerel niet. Is het een beetje een talent?

3 juni 2015 om 21:31

Niet slecht maar zeker geen toptalent

Zal over 5 jaar wel bij een topclub spelen ergens... Feyenoord kennende de laatste jaren..

Heb nog tegen hem gespeeld toen hij bij Alphense Boys speelde, goede speler maar niet echt een heel groot talent, wel erg doelgericht, denk misschien wel dat dit iets leuks kan worden samen!

Als je het bij Feyenoord niet redt... Ga je spelen voor jong Cambuur? Dan zijn er denk ik wel eerste divisie clubs die een betere optie zijn. Maar goed, de hand van van der Veght wordt al stevig duidelijk. Weinig indrukwekkende aankopen gedaan. Ik voorspel Cambuur als een voorname degradatie kandidaat. Sinds het wegvallen van Rusnak (zoals ik laatst ook al zei) is Cambuur een club die eigenlijk de resultaten heeft behaald van een team wat om degradatie speelt. Er is geen geld bij de club, dus aankopen die het team structuur gaan brengen, leiding kunnen gaan geven of op sleeptouw nemen worden, kunnen niet aangetrokken worden. En aan scouting ontbreekt het ook bijzonder. De ambitie is er simpelweg niet.

Ik hoop (tegen beter weten in) dat ik er naast zit... Maar Cambuur gaat degradatievoetbal spelen.

5 juni 2015 om 11:12

Zoveel onzin in 1 reactie..het is verdikkeme knap.
1) scoutingapparaat van Cambuur bewijst zich al jaren: Makrini, Leeuwin, Rusnak, Reijnen, van der Streek (2e Vitesse), Narsingh etc. En Overgoor wordt waardige vervanger Makrini
2) er is geen geld? Jij stelt de jaarrekening op? Verstandig omgaan met de centen die er zijn moet je niet verwarren met het afwezig zijn van geld,
3) ambitie ontbreekt? Serieus op basis waarvan slinger je dit eruit? Cambuur combineert momenteel eindelijk ambitie met verstandig beleid, hetgeen vroeger wel anders is geweest...

Zure Dkv-supporter?

Aan je profiel te zien, heb ik nogal wat meer, en memorabele wedstrijden bij Cambuur op de tribune gezeten dan jij.... Maar goed...

punt 1, het scoutingsapparaat? Mag jij me vertellen, enkel Rusnak was enorm goed gescout. De 2e seizoenshelft was dramatisch... Net niet de slechtste van het geheel... Daar konden Reijnen en van der Steek totaal geen verschil in brengen! Dus ja, slecht gescout! Want de spelers die jij noemt, maakten zeker Niet het verschil!
Punt 2, Nee er is totaal geen geld! Overgoor, is bijna gratis gekomen... Daar zijn echt niet veel knaaken voor betaald! In de winterstop kon er geen degelijke versterking worden gehaald! Ook daarin werd aangegeven dat de financien er simpelweg niet waren. Kijk alleen eens hoe Willem II zich wel heeft weten te versterken. Daar zijn geldschieters, of zijn gewoonweg financiele middelen, hetgeen zich heeft geuit in de stand op de ranglijst, die stand die Cambuur bijna fataal was geworden....enkel 4 punten los (en dat is ter nauwer nood gehaald) van de nummer 14...!
Punt 3, gebrak aan ambitie, absoluut! Het aanstellen van Hendry van der Veght, die nog al wat ellende bij diverse clubs heeft nagelaten, spreekt niet echt van ambitie. Wederom streeft Willem II Cambuur voorbij, met het aantrekken van spelers die het team sterker maken.

DKV supporter?! Nou nee, alleen besef toch eens dat de trainer Henk de Jong, op en top Fries spreekt, en bijzonder voorstander is van, zoals de anti Fries (bijzonder tokkie gehalte publiek) supporters zich profileren, omroep Abe (omroep Friesland)... En de trainer van Cambuur, het liefst in de voor hem het meest gemakkelijke taal spreekt... En dat is Fries! Dkv??? Gast, het is Sc Heerenveen! En stap toch eens uit dat minderwaardigheids gevoel, Sc Heerenveen, troeft Cambuur al jaren af... Jammer, maar weer blij dat de regio hier het gewoon goed doet... Ik heb gewoonweg niks tegen Heerenveen, aangezien ik Cambuur mooier vind, maar Heerenveen waardeer. Omdat hun het onder andere wel slim aanpakken. En ik durf te wedden, als Henk de Jong zich zo blijft ontwikkelen, hij zeker weer bij Sc Heerenveen terecht komt! Zonder twijfel!

Nog even over de Cambuur supporter... De gemiddelde Cambuiur supporter rijdt ondertussen met vaantjes, of foto's in Facebook heeft van Ajax of Feijenoord.

Over onzin reacties gesproken!

6 juni 2015 om 11:55

Wij gaan het niet eens worden. In mijn optiek speelt Cambuur over het algemeen aanvallend en verzorgd voetbal en haalt het spelers die dat uit kunnen voeren. Tweede seizoenshelft was niet goed, maar dit had voornamelijk te maken met de luxe van het vroeg veilig zijn en het wegvallen van Rusnak, twee Rusnakjes in een jaar scouten is een utopie. Door het type voetbal en het scouten van spelers die dat uit kunnen voeren, zie ik ook volgend seizoen met vertrouwen tegemoet. Jij gaat er nogal prat op dat Cambuur 18e wordt, wel we zullen het zien.

In mijn optiek is er ook geen gebrek aan geld. Echter, het verleden heeft aangetoond dat het betalen van transfersommen en hoge salarissen geen enkele garantie biedt. Dan liever jongens huren of transfervrij aantrekken. Dat is geen gebrek aan geld, maar verstandig beleid, waarmee kalm gegroeid kan worden naar het zijn van een vaste waarde in de Eredivisie die mogelijk mee kan gaan spelen in het linkerrijtje.

Je relaas over de gemiddelde Cambuur-supporter laat ik even aan mij voorbij gaan. Geen idee welk punt je probeert te maken..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren