Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sébastien Haller spreekt crisis tegen: ‘Wat Ajax deed, dat was wat hoor’

Laatste update:

Eintracht Frankfurt en Internazionale speelden donderdagavond doelpuntloos gelijk in de eerste wedstrijd van het tweeluik in de Europa League. Door de remise heeft de Duitse club nog voldoende kans om door te stoten, vindt Sébastien Haller. De aanvaller van Frankfurt heeft genoten van de sfeer in het stadion tijdens het duel met Inter.

“De sfeer was geweldig, ons publiek is uniek. Maar winnen van Inter is niet makkelijk”, wordt de voormalig spits van FC Utrecht donderdagavond geciteerd door het Algemeen Dagblad. Haller nam het onder meer op tegen Stefan de Vrij, die met zijn teamgenoten de nul wist te houden. Haller is onder de indruk van de Nederlandse stopper.

“Stefan de Vrij is een uitstekende verdediger. Opgeleid in de Eredivisie. In Nederland dachten ze dat er crisis was. Maar er waren altijd prima spelers, alleen maakt dat nog geen goed elftal. Wat Ajax deed in Madrid, dat was wat hoor. Maar ik wist wat Erik ten Hag zou doen als trainer”, aldus Haller, die stelt dat Nederland weer trots mag zijn, ook vanwege de verbeterde prestaties van Oranje.

"Als ik De Vrij zie en dan in de wetenschap dat Virgil van Dijk en Matthijs de Ligt in Oranje spelen. De Eredivisie is een prima competitie. Toen ik naar de Bundesliga ging waren er misschien ook twijfels. Maar er is veel mogelijk na een paar jaar Eredivisie", zo verzekert de Fransman.

Jetro Willems speelde een kwartier mee bij het Europa League-duel. De verdediger van Frankfurt speelde bijna tweeënhalf jaar geleden zijn laatste interland. Willems begrijpt dat Ronald Koeman voor andere namen kiest. “Hoe happy ik hier ben? Laten we zeggen dat ik op vijftig procent zit. Ik wil wel meer spelen. In deze situatie hoeven we het niet eens over het Nederlands elftal te hebben", aldus Willems bij FOX Sports.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie spits deze jongen. De top van Nederland heeft lopen slapen maar ik zie wil de mogelijkheid dat hij alsnog naar PSV of Ajax.

Wel jammer dat het zo slecht gaat met Willems, de linksbackpositie in het NL elftal is eigenlijk voor hem.

Ik voel een flirt met Ajax. Zou wel bij Ajax passen denk ik. Lekker achter Dolberg want ik neem aan dat Huntelaar na dit seizoen stopt.

7 maart 2019 om 22:21

Achter Dolberg???? Eerder in de basis, echt een spits waar zeer veel rek in zit die het blijft bewijzen waarbij het bij Dolberg na zijn blessure maar de vraag blijft.

7 maart 2019 om 23:55

Haha, dit is toch fantastisch. Haller, volgens transfermarkt heeft hij een waarde van 40 miljoen. 34 wedstrijden, 17 goals en 12 assists. En deze beste meneer verteld gewoon even ‘achter Dolberg’. Haller is niet eens haalbaar voor Ajax.

7 maart 2019 om 22:24

Ik denk dat Huntelaar een jaar mag blijven. Die is zeker nog niet uitgespeeld.

7 maart 2019 om 22:28

Haller is momenteel beter dan Dolberg

7 maart 2019 om 22:32

Ik zie hem niet snel naar Ajax gaan hoor. Is momenteel een van de betere spitsen die er in Duitsland rondloopt. Ik zie hem eerder een stapje omhoog zetten naar de Premier League gaan dan dat ie een stapje terug doet (qua competitie).

7 maart 2019 om 22:47

Haller is waarschijnlijk onhaalbaar voor Ajax

7 maart 2019 om 22:59

Haha Dolberg gewoon de laatste 15 minuten laten invallen, kunt beter met Huntelaar spelen.. Zoals het elftal dinsdag was heeft Dolberg er niks te zoeken vecht niet oogt zo nonchalant. Broekje wordt niet vies.

7 maart 2019 om 23:32

Laat Dolberg maar lekker zijn ding doen. Zorgt ervoor dat Ramos zijn 2e geel pakte. Was in Madrid ook weer gewoon een goed aanspeelpunt in de minuten die hij kreeg. Speelt echt met de week beter. Heeft verdomd lang geduurd, maar begint langzaam weer op een acceptabel niveau te komen. Haller doet het uitstekend, maar ik betwijfel of dat ook bij Ajax was gelukt. Toch een beetje eiland voetbal voor een spits van Ajax. PSV was de betere keuze geweest in de Nederlandse top. Maar bij Eintracht zit hij uitstekend. Zwaardere competitie, zwaardere wedstrijden en dan niet de favorieten rol. Daar vergissen veel mensen zich lelijk in. Voetballen als spits tegen een muur.

8 maart 2019 om 07:43

Zorgt Dolberg daarvoor or zorgt Ramos daar zelf voor?

Ik denk dat hij te duur is voor Feyenoord maar anders zou ik hem zeker proberen te halen, kent de Eredivisie en kan wellicht hen helpen weer aansluiting te vinden.

Ik vind het erg jammer dat Willems weinig speelt ik ben namelijk van mening dat hij perfect in het systeem van Koeman zou passen. Willems links en karsdorp/Dumfries rechts en lekker gaan over de flanken. Kan daarnaast aan het eind van de wedstrijd nog perfect een goal forceren mbv een voorzet op Luuk of virgil

7 maart 2019 om 22:37

Van Frankfurt naar Feyenoord is op dit moment in alles een stapje achteruit.

7 maart 2019 om 23:10

En dan natuurlijk het finaciele aspect nog, zal in de huidige markt toch minimaal 30 miljoen op moeten leveren en een paar miljoen per jaar moeten verdienen.

Ik lees het meer als dat hij Nederlanders en de Nederlandse pers soms te kritisch vindt. Verder dat hij Ten Hag een heel goede trainer vindt en te weinig eer vindt krijgen. Het is ook wel merkwaardig dat als Ajax een ongeloofwaardig goed resultaat boekt de spelers geweldig zijn en iedereen ze wil hebben en als een resultaat minder is Ten Hag een slechte trainer is die foute keuzes maakt, terwijl een hoop spelers vorig jaar ook al meededen.

ik zou dolberg op de tribune zetten en haller halen.
huntelaar invaller.

Deze jongen is de spits die Ajax zoekt. Van de zomer even dealtje maken. Dolberg naar Frankfurt en Haller naar Ajax. En mocht dat niet lukken. Dan is er een tweede optie Wesley de braziliaanse spits van Club Brugge. Of Mitrovic van Fulham vind ik een hele goede optie voor Ajax. Ajax moet een productieve spits hebben volgend seizoen. En Dolberg is dat niet en Huntelaar is al op leeftijd. En Sierhuis weet ik niet of hij goed genoeg is voor Ajax 1. Hij doet het bij Groningen goed. Dus kan maar zo dat hij daar blijft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren