Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sarri wekt verbazing en kent naderende aanwinst van Juventus ‘niet goed’

Laatste update:

De onderhandelingen tussen Juventus en Paris Saint-Germain inzake een ruildeal bevinden zich in de afrondende fase, zo verzekeren Franse en Italiaanse media zaterdag. Het gaat naar verluidt om een deal met gesloten beurzen: Layvin Kurzawa maakt de overstap naar Juventus, terwijl Mattia De Scgilio de omgekeerde weg bewandelt.

Maurizio Sarri wekte zaterdag, daags voor het competitieduel met Napoli, enigszins verbazing. “Of de deal doorgaat? Ik heb geen idee”, zei de trainer van Juventus. “De technisch directeur heeft mij verteld dat het een mogelijkheid is. Ik zal eerlijk zijn. Ik ken Kurzawa eigenlijk niet goed. Eén ding is dat je een voetballer bestudeert, iets anders is dat je een voetballer ziet terwijl je met je familie aan het dineren bent.”

Kurzawa, die al afscheid van zijn teamgenoten in Parijs zou hebben genomen, gaat een contract tot medio 2024 met Juventus ondertekenen, à 3,5 miljoen euro, exclusief bonussen, per jaar. De 27-jarige linksback beschikt bij Paris Saint-Germain over een aflopende verbintenis en werd de voorbije weken ook met Arsenal in verband gebracht.

Voor leeftijdsgenoot De Sciglio ligt in Parijs eveneens een contract tot de zomer van 2024 klaar, tegen een jaarlijkse vergoeding van drie miljoen euro. De Italiaan was eerder al een doelwit van de Parijzenaars, maar om uiteenlopende redenen kwam het bijvoorbeeld afgelopen zomer niet tot een transfer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En wéér pakt Juventus een speler voor de neus van Arsenal weg. Nadat eerder Khedira en Rabiot voor Juve kozen, lopen ze nu Kurzawa mis.

25 januari 2020 om 15:24

Ik vind Kurzuwa nu geen gemis voor Arsenal. Met Tierney en Kola zitten ze zeker goed. Khedira is inderdaad jammer dat Arsenal die destijds niet kunnen halen heeft. Van Rabiot ben ik persoonlijk niet 100% overtuigd aangezien dit ( volgens mij) geen speler is die een ploeg op sleeptouw neemt, en dat is wat Arsenal nodig heeft nu.

25 januari 2020 om 15:44

Kola, de man die vaak in kansrijke positie komt, maar nooit een fatsoenlijke bal voor kan geven. Wel ijzersterk, dat dan weer wel.

25 januari 2020 om 16:05

Kola zie ik dan wel als back up voor Tierney( als die tenminste eens fit geraakt)

Dit zei hij ook over Pulisic. Een groot deel van de reden dat Chelsea Sarri zo graag wilde hebben was omdat hij zich nauwelijks druk maakt om transfers en gewoon werkt met de groep die hij heeft. Dat is een kwaliteit waar een beetje onzekere TD heel graag mee zou willen werken denk ik!

26 januari 2020 om 01:25

Dat lijkt me dan weer wat overdreven: een trainer graag willen omdat hij zich niet bezig houdt met de samenstelling van de selectie. Kan me voorstellen dat het in zijn voordeel heeft gewerkt, maar niet dat het een groot deel van de reden is geweest. Is misschien ook meer een rol die hij speelt: zo hoeft hij er ook geen waardeoordeel over te geven.

Prima deal. De Sciglio is altijd geblesseerd. En kurzawa zal op de bank komen te zitten. Heb je tenminste iemand die je erin kan brengen voor Sandro

25 januari 2020 om 16:06

Wel grappig: vorige week stond hier op VZ dat Kurzuwa voor Arsenal ging tekenen en dan was de gemiddelde reactie dat dit weer een typische net niet Arsenal speler was. Nu Juve hem lijkt vast te leggen, is het een prima transfer. Dit terwijl Juve toch een niveau of twee hoger is dan Arsenal...

25 januari 2020 om 16:17

Had even niks te doen, dus ben ik de reacties terug gaan lezen. Vrij weinig mensen noemden hem net niet of slecht, de reacties gingen vooral om het feit dat een nieuwe linksback niet nodig was. Volgens mij overdrijf je een beetje.

25 januari 2020 om 16:17

Als wisselspeler is het ook geen verkeerde speler. Hij komt gewoon te kort als basisspeler voor top clubs.

25 januari 2020 om 18:21

Ja maar hier gaat het over Juventus. En juve mist een goede wissel op links. Dus vandaar dat dit een goede deal zou zijn.

Dit is wel een goede aankoop van Juve, een linksback die als backup kan fungeren voor Sandro en een linksback die het niet slecht deed in zijn tijd dat hij basis stond bij Psg. Wel weer een speler die is weggeplukt voor de neus van Arsenal maar ik denk dat Kurzwawa niet per se beter is dan Kola en Tierney. Daarnaast hebben we ook nog Saka die het fantastisch doet op linksback.

Was bij Milan Matig, bij juve ook volgens niet fantastisch, toch blijft hij naar topclubs gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren