Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sarri: ‘Toen deed ik de tv aan en zag ik Carlo Ancelotti binnenkomen’

Laatste update:

Zijn ontslag als trainer van Napoli kwam als een verrassing voor Maurizio Sarri. De Italiaan, die deze zomer overstapte naar Chelsea, kwam er door de televisie achter dat Carlo Ancelotti was aangesteld als zijn opvolger. Het duurde vervolgens nog even voordat het contract van Sarri in Napels werd ontbonden.

"Het klopt. Ik zat aan het avondeten en had een gesprek over of ik langer door moest gaan bij Napoli", blikt Sarri terug in gesprek met Il Mattino. "Toen deed ik de tv aan en zag ik Carlo Ancelotti binnenkomen. Wat ik toen dacht? Dat houd ik voor mezelf." De 59-jarige oefenmeester is op Stamford Bridge de opvolger van Antonio Conte. Het opvolgen van zijn landgenoot is geen gemakkelijke taak, geeft hij aan. "Ik heb niets gewonnen met Napoli, terwijl Antonio Conte hier wel prijzen heeft gepakt. Het is moeilijk om hem te vervangen."

Ondanks de opmerkelijke wijze waarop zijn vertrek bij Napoli tot stand kwam, kijkt Sarri positief terug op zijn tijd in Stadio San Paolo en op zijn samenwerking met voorzitter Aurelio De Laurentiis. "Ik ben hem dankbaar, want hij gaf me de kans om het team te leiden waar ik van houd. Dat ik bij Chelsea terecht ben gekomen, komt doordat ik eerst bij Napoli werkte."

"Ik hoop op een dag terug te keren bij Napoli", vervolgt Sarri. "Misschien wil ik mijn carrière er wel afsluiten. Maar ik wil eerst een lange tijd bij Chelsea blijven. Het is een fantastische club. Het is een droom om trainer van deze club te zijn." Bij Chelsea is de trainer uitstekend begonnen: de vier Premier League-duels tot nu toe werden allemaal omgezet in winst.

Eindigt Chelsea dit seizoen bij de bovenste drie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelofelijk, zo behandeld worden en nog steeds terug willen. Dat is pas liefde voor een club hebben.

7 september 2018 om 17:42

Denk dat het hem vooral gaat om de Laurentis, niet om Napoli. Ik ben overigens heel blij met Sarri. Het is namelijk voor het eerst sinds ik me zo ongeveer kan herinneren dat Chelsea offensief voetbal speelt, waarin het de bal wil hebben. Heerlijk om te zien, het plezier spat er ook weer af bij de spelers. Het is wel nog een beetje onwennig voor de spelers, maar als het systeem er volledig in zit en er een sterker centraal duo komt zie ik ons wel weer hoge ogen gooien.

7 september 2018 om 19:43

Het is zeker genieten maar ik kon ook absoluut zeer genieten van het voetbal onder Ancelotti. Chelsea en Italianen is een goeie combi dus ik verwacht absoluut prijzen onder Sarri.

Ik had me geen betere opvolger voor Antonio Conte kunnen wensen. Sarri laat Chelsea met aanvallende intenties spelen en heeft een duidelijke visie. Het bestuur staat voor de volle 200% achter hem die hebben niet voor niets hun nek uitgestoken om hem van zijn wurgcontract bij Napoli los te weken. Alle neuzen lijken nu dezelfde richting te staan. Het enige wat we nu nog missen is een technische directeur met een breed netwerk die Sarri en Chelsea van de juiste impulsen weet te voorzien om de selectie te versterken.

De wolken die boven Stamford Bridge hingen lijken langzaam te klaren en de weg naar boven kan worden ingezet. Enige kanttekening die ik momenteel kan plaatsen is de doorstroom van onze jeugdspelers naar het eerste. Die is er nooit echt geweest alleen hebben we nu toch een paar parels in onze academie zitten. Ethan Ampadu (17) en Billy Gilmour (17) zijn beide gewoon internationals van Wales en Schotland. Hopen dat Sarri zulke jongens wel de kans geeft om zich te kunnen bewijzen.

7 september 2018 om 17:19

Foutje heb me vergist Billy Gilmour is geen international van Schotland jongens !

7 september 2018 om 19:45

Sarri heeft al aangekaart ten alle tijden 2-3 talentvolle spelers bij zijn ploeg te willen hebben. Dat zijn al positieve tekenen dat hij van plan is met de jeugd te werken.

Blijf het echt bizar vinden dat spelers en coaches regelmatig via het nieuws moeten horen dat ze bij een club kunnen vertrekken. Bij een normaal bedrijf kan dat toch ook niet?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren