Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Saoedische verdediger zal na pijnlijke diagnose niet meedelen in feestvreugde

Laatste update:

Yasser Al-Shahrani heeft zijn kaak en linkerjukbeen gebroken bij de botsing met zijn keeper Mohammed Al-Owais. De Saoedische verdediger kwam in de verrassende 2-1 overwinning op Argentinië hard in aanraking met zijn doelman en is inmiddels al geopereerd. Logischerwijs komt hij niet meer in actie op het WK.

De Saoedische overwinning op titelfavoriet Argentinië was wereldwijd groot nieuws. Koning Salman van Saoedi-Arabië kondigde voor woensdag zelfs een nationale feestdag af. Al-Shahrani zal daar naar alle waarschijnlijkheid weinig van hebben meegekregen. In de extra tijd van de tweede helft sprong zijn doelman Al-Owais de lucht in om een bal te vangen. Bij deze actie plantte hij onbedoeld zijn knie tegen Al-Shahranis hoofd. De keeper had al snel door dat het foute boel was en zat enige tijd verslagen op het veld met de handen op het hoofd.

Daags na de wedstrijd blijkt de geleden schade groot te zijn. Na onderzoeken bleek dat Al-Shahrani zijn kaak en linkerjukbeen heeft gebroken bij de botsing. Omdat er ook inwendige bloedingen werden aangetroffen is hij meteen geopereerd. De kroonprins van Saoedi-Arabië, Mohammed Bin Salman, zou inmiddels opdracht hebben gegeven om Al-Shahrani met een privéjet naar Duitsland te vliegen voor verdere behandeling(en).

De overwinning van Saoedi-Arabië op Argentinië maakte een einde aan een reeks van 36 duels zonder verlies van la Albiceleste. In eerste instantie kwam Saoedi-Arabië er nauwelijks aan te pas en zette Lionel Messi Argentinië op 1-0. Direct na rust was Saoedi-Arabië echter twee keer trefzeker. De Argentijnen zagen in de eerste helft drie doelpunten afgekeurd worden vanwege buitenspel en slaagde er uiteindelijk niet meer in om een punt aan het openingsduel over te houden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Als je dan het WK vroegtijdig moet staken, dan vind ik na een overwinning op Argentinië als Arabier een prima aftocht is. Waarschijnlijk is het toernooi nu al beter dan verwacht voor mannen uit S-A

23 november 2022 om 15:44

Onzin, nu hebben ze juist de kans om door te stoten. Polen en Mexico zijn niet beter dan Argentinie.

Die wedstrijd had echt alles, buiten rode kaarten. Strijd , passie, spanning , het ondenkbare. Die keeper vliegt er ook los in met zijn knie.

Beterschap voor deze kerel!

23 november 2022 om 12:22

Alles op een leverende Messi op zijn laatste WK na, had het mooi gevonden om hem als een geïnspireerde dirigent een prachtige WK ouverture te zien hebben als oude maestro.

En dan te bedenken dat die oliebol van een scheidsrechter gewoon liet doorspelen. Ongelooflijk!

23 november 2022 om 10:39

Nou ja, ze grepen ook wel alles aan om tijd te rekken. Dus in dat opzicht snap ik wel dat de scheids het op den duur met een korrel zout neemt. Hij had in dit geval wel meteen poolshoogte moeten nemen.

23 november 2022 om 10:49

Jk ajax

Lekker makkelijk een eigen speler de vernieling intrappen zodat het spel stil gelegd kan worden, kwam als een debiel uit, zou gewoon een gele kaart moeten krijgen voor het zeer gevaarlijk inkomen, feit is ook dat spelers vaak geen vrije trap mee krijgen als dit was gebeurd bij een speler van Argentinië. Was echt een kamikaze actie

24 november 2022 om 08:09

Wat boeit dat in godsnaam wat je zegt? Die kerel ligt daar praktisch knock-out en dus moet de scheids affluiten, ongeacht of dat door zijn eigen keeper komt of door Sinterklaas.

23 november 2022 om 11:35

De scheids deed er alles aan om Argentinië terug te helpen in de wedstrijd!

Ik ben van mening dat er iets gedaan mag worden aan het uitkomen van keepers. Nu treft hij toevallig 1 van z'n medespelers. Maar keepers wanen zichzelf onschendbaar in de zestien. Levensgevaarlijk hoe zij soms denken uit te mogen komen, met opgetrokken knieën.

23 november 2022 om 10:50

Het eerste wat je leert als keeper is dat je om je zelf te beschermen met opgeheven knie moet uitkomen.

23 november 2022 om 10:55

En precies daarom gebeuren er ontzettend veel ongelukken

23 november 2022 om 11:12

Ik ken die leerschool ook, maar heb nooit begrepen wat je dan beschermd? Begrijp dat keepers bij het uitkomen risico lopen op hoofdletsel, maar daar is bij een hoge kopduel geen sprake van...

23 november 2022 om 12:38

Je edele delen, was ook mijn eerste les.

Als het bij enkele breuken blijft valt het mij eerlijk gezegd nog mee. Hoe vervelend ook. Die botsing (en ook de "landing" ) zag er echt heel naar uit. Hopelijk houdt ie er geen hersenkneuzing oid aan over.

23 november 2022 om 12:19

Dan ben je niet helemaal thuis in deze wereld. Je kan veel beter even met een hersenschudding rondlopen dan met gebroken kaak en jukbeen. Daar gaat hij nog maanden last van hebben...

Heel erg jammer. Die keeper kwam als een gek uit natuurlijk, maar wel met alle goede bedoelingen.
Je zag ook direct dat de impact van die klap echt heftig was. Vol met die knie tegen zijn gezicht/neus. Lijkt mij zeer pijnlijk.

Pijnlijke aftocht, maar wel eentje met een mooie overwinning op het grote Argentinië! Chapeau!

Die keeper is echt de grootste debiel die ik op de velden heb zien lopen afgelopen tijd. Wordt nog man van de wedstrijd ook, ongelofelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren