Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sao Paulo verbaast met driejarig contract voor gedetineerde Breno

Laatste update:

De clubs in Brazilië zijn momenteel druk bezig met ingaande en uitgaande transfers en ook Sao Paulo laat zich niet onbetuigd. De Série A-club maakte afgelopen week de komst van Lúcio wereldkundig en via de officiële kanalen van de Braziliaanse voetbalbond (CBF) is aan het licht gekomen dat men Breno tot oktober 2015 heeft gecontracteerd. De verdediger zit echter in de gevangenis.

/

Breno kreeg dit jaar een gevangenisstraf van drie jaar en negen maanden, omdat hij schuldig was bevonden aan brandstichting. De 23-jarige Braziliaan had in september 2011, toen in dienst van Bayern München, zijn eigen villa in brand gestoken. In januari 2008 kwam Breno voor twaalf miljoen euro over van Sao Paulo, maar bij Bayern brak hij nooit door. In vier jaar tijd speelde hij slechts veertig duels.

De kans bestaat dat het contract tussen Sao Paulo en Breno nooit vervuld zal worden, daar de gevangenisstraf van de verdediger pas in april 2016 ten einde loopt. Breno zou zich in de gevangenis echter goed gedragen en volgens diverse Duitse en Braziliaanse media zal hij eerder vrijkomen; mogelijk in januari. Sao Paulo wil weinig kwijt over de kwestie en laat weten dat men Breno op alle gebieden wil steunen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op zich is dit een goede motivatie om goed te gedragen in de gevangenis. Echter is het naar mijn mening wel heel dubieus

je bent prof voetballer , je bent milionair je hebt allles wat je hartje begeert , en dan doe je zo iets stoms en is alles 1 klap weg, ik snap dat echt niet..

21 december 2012 om 01:26

Je bent een mens, je leeft en je doet zo iets stoms.

21 december 2012 om 02:05

Drank kan erg veel doen hoor. De prijs is echter wel erg groot. Je steekt echt niet zomaar je eigen Villa in de fik lijkt me. Denk dat Breno letterlijk bezopen was.

21 december 2012 om 09:37

Hij had een prima contract bij Bayern, echter raakte hij geblesseerd en toen viel hij terug naar een veel lager salaris, een soort uitkering. Een bepaald percentage van zijn salaris.

En vervolgens schulden en alle problemen die erbij horen.

Wauw. Dat iemand zo een gast nog in zijn selectie wil vind ik eigenlijk al vreemd.

Weet iemand waarom hij in godsnaam zijn villa in de fik zette? Daar moet je toch echt wel een paar schroeven voor los hebben zitten...

21 december 2012 om 02:32

misschien iets met de verzekering,of ruzie met zijn vriendin(meer kan ik niet bedenken). Het blijft gekken werk

21 december 2012 om 08:51

Volgens de kranten in Duitsland over de rechtszaak was Breno onder invloed van alcohol en zwaar depressief en wilde hij zich zo afreageren. Een verzekeringskwestie zal het niet geweest zijn want hij had de Villa gehuurd en niet gekocht.

21 december 2012 om 08:39

@ Mezara_kadar_f

Dus omdat iemand zijn eigen villa in de fik zet, moet je hem maar niet meer laten voetballen? Vreemde redenatie hoor.

Alsof jij nooit een fout hebt gemaakt? Volgens mij wordt hij op dit moment al gestraft voor die daad, namelijk meneer zit in de gevangenis.
Maar jij bent dus een type mens dat een persoon als Breno (of ieder ander) na zijn straftijd gewoon nog een keer straft door hem niet meer te laten voetballen.

Nee hij is duidelijk.

Tsja, was destijds wel groot talent denk ik bij Sao Paulo. Zag ook dat 'ie daar al een heel seizoen heeft gespeeld (30 wedstrijden). Dus zullen dit zien als een buitenkansje, maar het is zeker opmerkelijk idd.

deze gap is eerder in het nieuws gekomen over zijn Gok - drank en vrouwen kwestie , niet goed bezig verdient het niet om een voetballer te zijn oprotten uit het spelletje dat voetbal heet

Ik stak ook weleens iets in de fik, maar om nou je villa in de fik te steken is natuurlijk vreemd, en hem gelijk uit het spelletje voetbal te gooien lijkt me ook wel wat ver gezocht! Maarja tis allemaal vreemd, Breno komt van Mars he!

Ik denk niet dat Bayern een "Mutu" gaat doen, toch al vier jaar gespeeld en mislukt gewoon. Brandstichting in je huis blijft gek, maar het is niet alsof hij iemand verkracht en vermoord heeft. Dus Sao Paolo kan hem vind ik gewoon tekenen.

Was het een soort van ongelukje of wilde hij de verzekering oplichten? Of is hij gewoon gek? Hij zal wel vrijkomen anders geven ze hem natuurlijk geen contract voor in de gevangenis zitten.

Dat zijn Balotelli praktijken!

zo iets doe je toch niet je eigen villa in brand steken

drie jaar en negen maanden voor brandstichting?
Dat is me ook wel erg fors gestraft, zeker als er nog niet eens een dode bij gevallen is.

Hij heeft wel geluk dat hij een nieuwe contract krijgt terwijl hij in de gevangenis zit, weet niet of hij het express deed of een ongelukje was met die brand, maar ik verwacht wel dat hij eerder vrijkomt omdat hij zich goed gedraagt.

Een beetje Balotelli praktijken dit Er zal ongetwijfeld meer in het spel zijn geweest want niemand steekt ff zijn eigen villa in de brand.

Goede zet dit, misschien wordt hij vroeger vrijgelaten en kan hij weer op zijn oude niveau komen, dan kunnen ze hem nog eens verkopen :D

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren