Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Sampaoli brengt bliksembezoek aan Amsterdam

Laatste update:
/
Indien een club 22 miljoen euro op tafel legt, is West Ham United bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor Andy Carroll. Chelsea zou zich inmiddels bij the Hammers gemeld hebben voor de spits. (Sky Sports)
/
Aleix Vidal is overbodig bij Barcelona en kan naar de Premier League verkassen. Manchester United, Manchester City, Everton en Liverpool hebben reeds contact gehad met zijn zaakwaarnemer, die ook een telefoontje van Sevilla heeft ontvangen. (Diverse Spaanse media)
/
Jorge Sampaoli heeft een bliksembezoek gebracht aan Amsterdam voor een ontmoeting met Nicolás Tagliafico. De bondscoach van Argentinië heeft zijn plannen aangaande de linksback van Ajax met hem besproken. (Canal 13)
/
Het avontuur van André Silva bij AC Milan is tot dusver uitgelopen op een mislukking. De Portugese spits kan zijn loopbaan in Groot-Brittannië, want Wolverhampton Wanderers en Swansea City zijn geïnteresseerd. (the Guardian)
/
Pavel Nedved, vicepresident bij Juventus, heeft zijn zinnen gezet op landgenoot Jakub Jankto. De Tsjech van Udinese bevindt zich echter ook op de radar bij Internazionale, AC Milan, AS Roma en verschillende Premier League-clubs. (Diverse Italiaanse media)
/
Volgens Jocelyn Gourvennec, trainer van Girondins de Bordeaux, kan Arsenal worden afgetroefd in de strijd om Malcom. Hij stelt dat de Braziliaanse vleugelaanvaller weleens naar Liverpool zou kunnen vertrekken. (The Sun)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja, de carrière van Tagliafico krijgt na zijn komst naar Ajax een boost.... Haha. Laat het zondag maar meteen zien Nico !!

17 januari 2018 om 15:50

Tsja wanneer ben je een hoogvlieger. Wat je zegt t.o.v. Dijks zal het zeker een verademing voor ze zijn.

En wat Bogarde ook stelt, zijn carriere kan hier een extra boost van krijgen, maar dat zal die dan wel moeten laten zien. Zal hun bondscoach ook wel vertelt hebben.

Wat jij ook zegt, op basis van alle verhalen overal, en filmpjes en Zuid-Amerikaanse media, kan dit een hele goede speler zijn idd. Sowieso een Argentijns international in de eredivisie is mooi toch. Hebben we zonder Oranje toch nog wat "nederlandse spelers" om naar te kijken van de zomer. Zet je competitie ook lekker op de kaart als er een flink aanatl (oud) eredivisiespelers actief zijn.

Al met al mooi en denk een zeer goede aankoop. Maar Bogarde en Frtorres, wat mij betreft stellen we dat laten zien maar effe een weekje uit goed?

Ja van wat ik gezien heb een goede verdediger. Positioneel etc. Schrok alleen van zijn voorzetten. Maar goed we gaan het zien..

17 januari 2018 om 15:48

Hoeft ie bij Argentinië niet te geven met Messi, Aguero en Dybala.

17 januari 2018 om 18:37

Daarom staat Higuain vrij wel altijd in de basis...

17 januari 2018 om 16:58

Welke voorzetten heb jij dan gezien in die wedstrijd? Hij heeft twee voorzetten gegeven waarvan er 1 aankwam. Ik heb in de oefenwedstrijd weinig van hem gezien. Enigste wat mij opviel is dat hij positioneel goede keuzes maakt bij een counter van de tegenpartij. De rest kon je niks zien in de oefenpartij tegen een zwakke tegenstander.

17 januari 2018 om 17:58

Gelukkig kan hij op dat gebied ook hoe dan ook niet slechter zijn dan dijks.

Wat moet Chelsea toch met die Carrol.. heb hem lang niet zien spelen maar zag nooit de speler die Chelsea gaat helpen Costa te vergeten..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren