Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Salaris Kurt Zouma door boete openbaar: ploeggenoten reageren woedend’

Laatste update:

De boete die Kurt Zouma van West Ham United heeft gekregen zorgt voor onrust in de selectie, zo schrijft de Daily Mail. De Franse verdediger kwam in opspraak nadat beelden opdoken waarop te zien is hoe hij zijn kat mishandelt en door zijn miljoenenvilla schopt. Uit de breed gecommuniceerde maximale boete van twee weeksalarissen is gebleken dat Zouma de bestbetaalde speler van West Ham is, tot grote onvrede van zijn ploeggenoten.

Zouma heeft een bedrag van totaal 298.000 euro - hij verdient 149.000 euro per week - gedoneerd aan de RSPCA, de Engelse dierenbescherming. Daardoor is zijn ploeggenoten ter ore gekomen dat hij de bestbetaalde speler binnen de selectie van West Ham is en dat zorgt voor onvrede. The Hammers hanteren namelijk een strikt salarisbeleid en ondanks dat bronnen tegenover de Daily Mail benadrukken dat hij niet zoveel verdient als nu naar buiten wordt gebracht, is wel duidelijk dat hij de bestbetaalde speler binnen de selectie is.

Het salaris van Zouma zorgt al sinds zijn komst afgelopen zomer van Chelsea voor onrust binnen de selectie van West Ham. Tot nu toe kon echter niet bevestigd worden wat de verdediger precies verdient, maar nu blijkt dat hij bijvoorbeeld een stuk meer krijgt bijgeschreven dan onder meer Declan Rice, Michail Antonio, Tomás Soucek, Pablo Fornals en Vladimir Coufal. De Daily Mail stelt dat West Ham nu mogelijk met Zouma om tafel moet om over salarisverlaging te praten.

Vitality, sponsor van West Ham, en adidas, sponsor van Zouma, distantieerden zich afgelopen week al van het besluit van de club om hem ‘gewoon’ op te stellen in de wedstrijd tegen Watford en het gedrag van de speler, en laten weten de samenwerking per direct stop te zetten. “Ik snap dat mensen boos zijn, maar ik ben ook manager hier", verklaarde Moyes het besluit om Zouma te laten spelen toe. "Ik moest voor een team kiezen dat me de grootste kans gaf om hier te winnen. Kurt heeft zijn excuses aangeboden en ik snap dat veel mensen dat niet voldoende vinden. Maar hij kwam naar mij toe en ik moest mijn werk doen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Woedend omdat Zouma de best betaalde speler is en zij zelf niet, maar dat Zouma lachend een kat door zijn huis schopt boeit ze niet zoveel?

11 februari 2022 om 11:19

Hoe kom je nou bij zo'n conclusie? Omdat het niet in dit artikel staat dat zijn teamgenoten zijn gedrag afkeuren?

11 februari 2022 om 11:23

oohh hij heeft weer wat gevonden hoor... jij bent zeker ook het type dat onder een post over iemand die 50 miljoen doneert schrijf: wat een aandachtgeile man dit kon toch ook anoniem? Edit: reactie was op ruiz

11 februari 2022 om 12:12

Hou toch op. Het gaat erom dat we die ploeggenoten nog niet gehoord hebben over die kwestie met die kat. Ik ben heel benieuwd hoe daarop gereageerd is namelijk, vind ik veel interessanter dan dat ze nu boos zijn over salaris. Dat dit nu het enige nieuws is doet het lijken alsof de kat kwestie niet relevant is.

11 februari 2022 om 12:13

Niet alles hoeft in de media gezegd te worden he.

11 februari 2022 om 12:14

Het 1 hoeft het andere niet uit te sluiten Ruiz. Wat een makkelijke conclusies trek jij zeg.

11 februari 2022 om 12:17

Ik trek geen conclusie, ik stel een vraag. Snap je het verschil? Ik denk zelfs dat het merendeel van de selectie die gast nu niet meer kan luchten of zien. Ben er gewoon benieuwd naar.

11 februari 2022 om 12:18

Die salaris kwestie is voor de spelers zelf ook gewoon een stuk relevanter. Logisch dat ze daar bozer en meer uitgesproken over zijn. En dat betekent niet dat ze de kat kwestie niet afkeuren.

11 februari 2022 om 12:26

Ik vind dat niet zo vanzelfsprekend Benzema. Als ik teamgenoot was van een dierenmishandelaar had ik me daar veel drukker om gemaakt dan omdat hij misschien wat meer verdiend. Want los van dat Kurt Zouma qua persoon een misbaksel eerste klas is, is het wel een prima speler die op zich wel de best betaalde speler kan zijn van West Ham.

11 februari 2022 om 12:29

Ruiz. Jij was naar de media gerend om je verhaal te doen? Kom op zeg. Jij denkt niet dat zijn teamgenoten even tegen hem hebben gezegd dat hij een lul is? Wat hadden zij moeten doen volgens jou? 'ik had mij drukker gemaakt als ik teamgenoot was van een dierenmishandelaar ipv dat hij meer verdiende' en waar staat precies dat zij dat niet doen?

11 februari 2022 om 12:37

De spelers zijn ook niet naar de media gerend om te klagen over het salaris, daar is de media helemaal zelf achter gekomen. Het gaat mij erom dat er op dit moment iets heel anders interessant is dan het salaris van Kurt Zouma. Hoe is de groep in West Ham eronder nu zij weten dat hun teamgenoot het leuk vindt dieren bewust pijn te doen? Wordt hij nu uitgekotst? Wat vinden de eigen supporters? Dat zijn vragen die ik interessant vind en waar je als journalist echt niet al te veel moeite voor hoeft te doen om achter te komen.

11 februari 2022 om 12:38

Dus dan ben jij boos op de journalisten?

11 februari 2022 om 12:45

Behalve op Kurt Zouma ben ik ben op niemand boos, ik stel een vraag. Maar laatmaar. Je kon die eerste reactie verkeerd opvatten maar volgensmij heb ik mezelf nu in meerdere reacties inmiddels aardig duidelijk gemaakt. Als jij nu vervelend wil blijven doen, prima.

11 februari 2022 om 12:46

Dan had je de Engelse pers moeten lezen. Of de West Ham fora waarin hij uitgekotst werd. Dat het niet op VZ komt wilt niet zeggen dat het bestaat.

11 februari 2022 om 12:48

Antonio is zo een speler die zich heeft uitgesproken in de media en zou me niet verbazen als er meer zijn. Ik vind het wel heel simpel dat je een conclusie trekt over spelers en wat zij belangrijker vinden, aan de hand van wat VZ wel of niet plaatst. Ik hoop oprecht niet dat dit je enige kader is en zelf ook een beetje onderzoek doet.

11 februari 2022 om 12:51

Ruiz. Boos is inderdaad overdreven. Verkeerde inschatting van mijn kant. En inderdaad in je eerste reactie richt jij je op de spelers, maar eigenlijk heb jij het dus over de journalisten. Ik wil niet vervelend doen hoor, maar vond je beklag richting de spelers gewoon vreemd. Maar blijkbaar bedoelde jij dat dus niet. Geen probleem

11 februari 2022 om 12:54

Maar hebben die spelers van West Ham dan iets laten horen over die kat? Ik heb het niet gezien. Maar we horen nu wel over onrust rond dat salaris. Dat zegt misschien niet alles, maar het is wel opvallend dat het ene wel naar buiten komt en het ander niet.

11 februari 2022 om 12:56

@troy, Dan vind ik de nieuwsselectie van VZ in dit geval matig. Meestal weten zij een gevoelig onderwerp als dit altijd volledig uit te melken.
@Psv Ik trek nergens een conclusie. Maar goed van Antonio! Daar had ik graag op deze site meer over gelezen.
Edit, wat ik lees van Antonio is dat hij de racisme kaart trok en het nog voor Zouma opnam dus hoe kom je erbij dat hij zich ertegen uitsprak?

11 februari 2022 om 13:21

@Vernon opvallend van wie? Er zijn geluiden te horen en te vinden van spelers die zich daarover uitspreken, er is echt helemaal niks opvallend aan. VZ maakt een keuze over wat zij plaatsen, so be it. Maar er vanuit gaan dat de spelers het niet boeit gebaseerd op wat VZ wel of niet plaatst vind ik een rare conclusie. Of ik vond de vraagstelling nogal beschuldigend (van Ruiz).

11 februari 2022 om 16:46

Misschien moet je de privé openen dan.

11 februari 2022 om 16:52

Wat maakt die klote kat nou uit. Het tekent hem als persoon. Het is gewoon vies en laag van hem. Thats it. Hij krijgt er zijn karma nog wel voor. De les om goed te zijn voor mens en natuur moet hij nog leren. Straffen en door. Of mag hij nou geen voetballer meer zijn? Omdat hij een kat mishandeld? We hoeven toch niet met zijn allen heel de week over een of andere kat te praten

11 februari 2022 om 18:03

Klote kat? Klote Kat!? Dat je dit zegt tekent jou als persoon. Als West Ham enig karakter had getoond hadden ze hem lekker op laten tyfen, met dit soort gastjes wil je toch niks te maken hebben en moet je je van distantiëren. We hebben hier niet over een kind hè, Zouma is een volwassen vent. Als je dan gaat filmen hoe je een kat door je huis trapt, moet je zsm hulp gaan zoeken.

11 februari 2022 om 19:54

Zwaar overdreven reactie, tegen het hypocriete aan.

11 februari 2022 om 20:30

Kun je dat uitleggen/beargumenteren? Of heb je dat nooit geleerd op school, als je dingen uitkraamt dat je het dan moet kunnen onderbouwen omdat het anders nergens op slaat?

11 februari 2022 om 11:28

Gozer als jij nog niet snapt dat de voetbalwereld puur ' ikke , ikke ikke' is en dat mensenrechten of dierenrechten vrij weinig boeien heb je echt lang onder een grote steen gelegen.

11 februari 2022 om 12:01

Ecuador en toch moeten we er ons over blijven verbazen vind ik. De wereld is zoals jij beschrijft maar beter nastreven kan alleen maar om je te blijven verbazen als iemand zn kat schopt of het huis wordt uitgezet door failliete zorginstellingen.

11 februari 2022 om 12:06

Ecuador en toch moeten we er ons over blijven verbazen vind ik. De wereld is zoals jij beschrijft maar beter nastreven kan alleen maar om je te blijven verbazen als iemand zn kat schopt of het huis wordt uitgezet door failliete zorginstellingen.

11 februari 2022 om 12:07

Ja maar dat is helaas niet zo het enige waar Lanzini aan denkt is zijn bankrekening en waarom verdient Zouma meer dan mij ? Die kat kan Lanzini een worst wezen het gaat puur om de centen.

11 februari 2022 om 12:57

Ben het met je eens hoor, Ecuador. Maar we moeten er niet uit concluderen dat de hele wereld zo is. We krijgen via social media alle misstanden te zien. Maar dat 99% van de mensen het goed met anderen voor hebben, dat zie je niet op social media. Kijk naar het verkeer. Het aantal mensen dat zich netjes gedraagt is veel groter dan het aantal tokkies dat bumperkleeft of door rood scheurt.

11 februari 2022 om 11:32

Dezelfde teamgenoten die met jou op de training lachen zullen bij de 1e beste keer dat ze horen als je meer geld verdient boos op de directie stappen uit jaloezie , dit is helaas een beetje de tijd waarin we leven , dat voetballers met een tonnetje per week gewoon hebzuchtig zijn en niet tevreden zijn met een broodje met dure zalm in de ochtend en een Ferrari voor de deur , netals die Gosens die doodleuk een tijdje terug vertelde hoe slecht hij het had bij Inter omdat hij niet voor Newcastle had gekozen die moet binnenkort ook naar de voedselbank en zen verwarming op 17 graden zetten anders komt hij niet rond de arme kerel😢

11 februari 2022 om 11:38

'die Gosens' heeft dat helemaal niet gezegd... HIj heeft gezegd dat, als ie voor Newcastle gekozen had, hij en de komende generaties zich geen zorgen meer hoefden te maken.

Maar tegelijk zei hij dat hij bewust voor Inter heeft gekozen (en dus ook bewust voor het financiele voorstel van Inter). Waar haal je het dat hij gezegd heeft hoe slecht hij het bij Inter heeft?

11 februari 2022 om 11:59

Ja op een formele manier! Met andere woorden ik heb het superslecht bij Inter ik verdien niet genoeg , kijk mij zielig zijn met mijn 5 miljoen netto per jaar ik had bij Newcastle 10 miljoen kunnen verdienen als die een echte kerel was had hij erover gezwegen dat hij bij Newcastle meer kon verdienen want het heeft 0,0% zin om dat erbij te vermelden dat komt over als hebzuchtig.

11 februari 2022 om 12:05

Nee je verzint gewoon wat zodat je kan zeiken.

11 februari 2022 om 12:24

@ecuadorgoal Zie je in dat jezelf fout zit in deze kwestie? Gosens zei niks geks zoals Thenry_228 al aangeeft, jij vult zelf de gaatjes in en verkondigd deze interpretatie vervolgens aan als een feit.

On: Pijnlijke situatie voor West Ham dit. Dat kunnen ze zomaar gaan voelen bij de komende contractonderhandelingen.



11 februari 2022 om 12:30

Ik zit zeker niet verkeerd 100% zelfs , als iemand bijvoorbeeld aangeeft ja bij die fabriek kon ik het dubbele verdienen en men kleinkinderen voeden dan betwijfel ik al of je voetbalt of werkt voor het plezier of puur uit hebzucht en voor financiële doeleinden want als het hem niks deed had hij hierover gezwegen en gezegd kan niet wachten om bij Inter te beginnen mijn droomclub!

11 februari 2022 om 12:49

Dat maak jij er van. Maar goed, jij bent dus blijkbaar iemand die voor een minimum loon de eerste de beste baan accepteert en nooit vraagt om salarisverhoging of naar een ander bedrijf gaat waar je een significante salarisverhoging kan krijgen.

11 februari 2022 om 12:52

Je vergeet dat voetbal ook gewoon hun werk is. Tuurlijk zullen ze genoegen nemen met minder bij hun droomclub, maar als er een significante salarisverhoging aankomt is het logisch dat ze overstappen. Feyenoord is mijn droomclub, maar als ik daar 1 miljoen verdien en bij Ajax kan ik 4 miljoen verdienen, pak ik toch echt de eerste trein naar de hoofdstad.

11 februari 2022 om 13:35

@ecuadorgoal

Jij bent echt wel koning in het dingen erbij verzinnen, zodat je lekker kan zeiken! Letterlijk niets dat jij hebt aangenomen is door Goosens gezegd of zelfs geïnsinueerd. Geef nou maar gewoon toe dat je gewoon helemaal fout zat.

Ben bijna geneigd te denken dat je gewoon jaloers bent!

11 februari 2022 om 11:55

Om er nog maar even een drogreden tegen aan te gooien. Jij verzint een standpunt dat zij helemaal niet innemen en windt je daar vervolgens over op. Natuurlijk! Ze spraken zich ook noet uit tegen de oeigoerenkwestie, die zullen ze ook wel goedkeuren dan.

11 februari 2022 om 12:15

Ik wind me niet op, ben gewoon erg benieuwd hoe er gereageerd is op de kwestie met die kat door zijn eigen teamgenoten. Dat is iets wat NU speelt daar en wat ik veel interessanter vind dan dat ze misschien ook klagen over het geld wat hij verdiend. Jammer dat ik dit meerdere keren moet uitleggen hier.

11 februari 2022 om 12:37

Als je het meerdere keren moet uitleggen, zou je dan heel misschien niet toch net iets te suggestief geweest kunnen zijn in je eerste reactie?

11 februari 2022 om 12:47

Ongetwijfeld.

11 februari 2022 om 12:06

@ruiz_fct hoe belachelijk ik het ook vind, het kan me ook helemaal niks schelen

11 februari 2022 om 12:24

De spelers hebben niet in een interview gezegd dat ze booos zijn. Het zijn conclusies die journalisten zelf hebben getrokken.

11 februari 2022 om 12:58

Echt grappig om te zien hoe mensen domme discussies voeren omtrent een artikel van de Daily Mail.. :'

@ruiz, je zegt 'het gaat erom dat we die ploeggenoten nog niet gehoord hebben over die kwestie met die kat.'

Heb jij de ploeggenoten dan gehoord over de salaris van Zouma? Heeft de Daily Mail toevallig privegesprekken aan jou getoond dat je zo gefrustreerd bent dat de medespelers zich uitlaten over zijn salaris maar niet om die arme kat?

11 februari 2022 om 13:13

Het is niet netjes wat hij heeft gedaan maar is dit erger dan racisme in de voetballerij waar ze geen reet aan doen? Zie hier ook alle moraalridders weer maar we meten vandaag de dag echt met twee maten.

11 februari 2022 om 20:01

"het is niet netjes wat hij heeft gedaan maar is dit erger dan racisme in de voetballerij waar ze geen reet aan doen?"

Er is geen reden om te wijzen naar racisme zonder belachelijk over te komen.

11 februari 2022 om 20:34

Ach Roscoe, het is tegenwoordig schering en inslag om bij een kwestie te verwijzen naar andere kwesties..totaal irrelevant en draagt niks bij aan een oplossing. Tuurlijk is racisme erg(er), maar daar gaat het niet om in deze zaak. En als je tegenwoordig opkomt voor anderen, of het dieren of mensen zijn, ben je een moraalridder...waar gaat het heen?

11 februari 2022 om 20:02

Als je dat erg vindt, dan heb je Michail Antonio aan wie wordt gevraagd om een reactie op de situatie en dan begint ie een heel lulverhaal over racisme omdat ie boos is dat zijn teamgenoot in de shit zit. En dan nog even zeggen dat hij "zouma's acties niet goedkeurt", maar het tegelijkertijd wel half opneemt voor hem.

12 februari 2022 om 00:59

Waarom kan iemand hier boos om worden? Dit is dus perfect uitonderhandeld door zijn zaakwaarnemer. Het zou een reden kunnen zijn om van belangenbehartiger te wisselen, maar om nu boos te worden? Wat een achterlijke, egoïstische wereld toch.

12 februari 2022 om 11:25

Precies dit dus. Ik wil geweld niet goed praten, Maar ik was waarschijnlijk wel met hem op de vuist gegaan. Iemand die een dier mishandeld verdient dat naar mijn mening en niks minder

"ik moest voor een team kiezen dat me de grootste kans gaf om hier te winnen. Kurt heeft zijn excuses aangeboden en ik snap dat veel mensen dat niet voldoende vinden. Maar hij kwam naar mij toe en ik moest mijn werk doen." Haha wat een slappe zak ben je dan als manager zeg, als je nou net begint en West Ham je eerste club is kan je dat nog als excuus verzinnen maar de beste man is zeer ervaren, dan valt dit gewoon niet uit te leggen. ''hij kwam naar mij toe en ik moest mijn werk doen'' Dat heb je dus niet gedaan, je hebt je werk niet gedaan als je zo'n gek nog één wedstrijd voor je club laat spelen.

11 februari 2022 om 11:17

Teambelang gaat voor, dit was gewoon een prima beslissing van moyes. Het gaat niet om een paar euro's bij west ham, het gaat om miljoenen. Zouma heeft zijn excuses aangeboden, geld gedoneerd en is zelfs zijn katten kwijtgeraakt. Daarmee is de kous af. Je bent een slappe zak als manager als je je oren laat hangen naar de mening van de menigte. Moyes heeft karakter getoont door zijn beslissing niet te baseren op de cancelculture.

11 februari 2022 om 11:24

Als je nou een keer te hard hebt gereden, of een broodje frikadel gegeten hebt, zou ik het wel zo makkelijk afdoen. Maar dat filmpje van hem vind ik persoonlijk echt schandalig en mag wat mij betreft wat langer op de blaren zitten, ongeacht teambelang. Zolang hij maar betaald en excuses aan biedt mag hij dus gewoon zo'n dier mishandelen op deze manier..

11 februari 2022 om 11:50

Als tegenstander had ik zouma meteen een doodschop gegeven ook al zou het een lange schorsing opleveren. Als teamgenoot zou ik weigeren nog met hem te spelen. En als trainer, die beweert dierenvriend te zijn, hoor je zo een speler lekker naar de bank thuis te sturen. Je hebt namelijk ook een voorbeeldfunctie en zaken als dit moet je zwaar afkeuren. Of mag Greenwood ook weer terugkomen als hij zijn ex geld geeft, zijn excuses aanbiedt of geld doneert aan een organisatie tegen huiselijk geweld?? Daar gaat het namelijk om nog veel meer miljoenen of is het dan weer ineens anders, omdat het een mens is.

11 februari 2022 om 12:08

Een dier is minder waard dan een mens. Sorry maar ik schrijf de regels niet

11 februari 2022 om 12:14

@bruh

Waarom is dat allemaal niet tegen Suárez gedaan?

11 februari 2022 om 12:21

Zegt genoeg hoe jij erin staat als je dit soort teksten hier neer kwakt. Cancelcultuur m'n reet.

11 februari 2022 om 13:04

Ramires. Nog belangrijker dan het teambelang is dat we ons verantwoordelijk gedragen in de maatschappij. En dat betekent de mensen om je heen daadwerkelijk aanspreken op hun gedrag. Een jeugdspeler die bij mij te laat komt begint op de bank. Een jeugdspeler die een kat schopt mag thuis blijven. Dat het bij West Ham om grotere belangen gaat, doet principieel niet ter zake.

11 februari 2022 om 13:06

Het gaat hier dus niet om teambelang, maar het belang van Moyes. Precies wat er mis is met de wereld: eigen belang boven collectief belang. Een slappe zak is het inderdaad.

11 februari 2022 om 13:16

fc ramires, je hebt het perfect verwoord!

11 februari 2022 om 20:37

Vreemd dat mensen hier geld schijnbaar meer waard vinden dan het welzijn van een dier...er is nog een lange weg te gaan.

11 februari 2022 om 11:19

Je weet natuurlijk niet op wat voor manier Zouma bij hem is geweest.. misschien wel flink door het stof met excuses en tranen all-in, waar Moyes dan weer gevoelig voor was en tegelijk aan het opstellen van zijn sterkste 11 dacht.. neemt niet weg dat ik het wel met je eens ben, gewoon een slappe zak en ongeacht de manier waarop had ik hem nooit opgenomen in de selectie. Wat betreft salaris overigens niet geheel vreemd gezien de staat van dienst, die iets anders is dan de genoemde namen en komt toch van Chelsea af.

11 februari 2022 om 11:20

Is dat niet wat overdreven? Hij heeft die kat niet vermoord en nu geleerd van zijn fout. Zijn katten wonen niet meer hij hem en heeft een boete betaald. En door! Ik snap Moyes ze keuze volledig en zou als West Ham fan zeer blij zijn met zijn keuze.

11 februari 2022 om 11:26

Hoezo overdreven ben je wel goed bij je paasei? Voor mishandeling ga je normaal gesproken de bak in hoor.

11 februari 2022 om 11:30

Hoe weet je dat hij geleerd heeft van zijn fout?

Sorry, in zijn geval vind ik dat hij er met een boete makkelijk vanaf komt. Hij verdiend 600K per maand en krijgt een boete van 300k... nou nou, hij zal alvast geen boterham minder moeten eten.

Trouwens, ze zouden beter eens een psychologisch onderzoek bij deze jongen want wie zo een ziekelijk genoeg schept in het pijnigen van dieren, heeft vaak psychopatische trekken. Kan nooit kwaad eens na te gaan hoe erg het is bij Zouma en eventueel in functie daarvan een behandeling opstarten.

11 februari 2022 om 11:33

Zolang hij het niet nog eens flikt kan je er vanuit gaan dat hij er van geleerd heeft. Zelfde als bij criminelen, dat weet je niet van tevoren.

11 februari 2022 om 11:34

Je hebt mishandeling in verschillende vormen, hiervoor zal nooit iemand de bak in draaien. Gelukkig maar.

11 februari 2022 om 11:39

Hij heeft vooral spijt omdat hij gepakt is.

11 februari 2022 om 11:48

Ik vind Zouma een walgelijk mannetje dat zijn kat in elkaar slaat. Van mij mag voor een lange tijd de gevangenis in. Hopelijk denken politie en justitie er ook zo over

11 februari 2022 om 12:04

@THenry_228 Je doet nu alsof 300k niks is omdat hij normaal 600k verdient .. denk je dat hij dezelfde uitgaven als jij en ik heeft , beetje makkelijk roepen van de buitenkant. Hoor je wel wat je allemaal zegt, hij moet naar een psycholoog etc.. ik merk dat wanneer het om dieren gaat bepaalde dierenvrienden je alles toe wensen en geen enkele straf goed genoeg is.Maar wanneer er iemand bv racistisch bezig is op de voetbalvelden dan is een boete voldoende, en die persoon heeft dan zeker wel geleerd van ze fouten. Ik denk eerder dat we voor die persoon psychiater moeten zoeken.

11 februari 2022 om 12:07

"zolang hij het niet nog eens flikt kan je er vanuit gaan dat hij er van geleerd heeft."

Haha, het is twee dagen terug. Hoe kan je nou zeggen dat hij er van geleerd heeft? Misschien zou hij het zo weer doen als hij weer katten heeft. Echt een onzin reactie. Zouma is gek in zijn hoofd en moet worden opgenomen.

11 februari 2022 om 12:08

Wat heeft racisme hiermee te maken?

"Ik merk dat wanneer het om dieren gaat bepaalde dierenvrienden je alles toe wensen en geen enkele straf goed genoeg is"

Jawel hoor als hij de bak in gaat ben ik tevreden.

11 februari 2022 om 13:34

@ronna: het feit dat iemand dieren kan mishandelen, en daar een ziekelijk genoegen in vind (en als je het filmpje gezien hebt dan kan je weten dat Zouma er plezier aan had), kan (nadruk op 'kan' een teken zijn dat er psychologisch meer aan de hand is (dat is gewoon wetenschappelijk aangetoond overigens)

En wat heeft deze topic overigens met racisme te maken? Waar stel ik dat een dier mishandelen erger (of minder erg) is dan racisme? Nergens toch? Tuurlijk is racisme absoluut onaanvaardbaar maar daar het hier toch niet om?

11 februari 2022 om 13:38

Gelukkig dat jij geen rechtertje bent.

ze moeten ten eerste al woedend zijn om hoe hij is omgegaan met de kat
en dat hij meer verdient dan de rest heeft Zouma goed besproken bij zijn contract had de rest beter moeten doen

11 februari 2022 om 11:17

Niet helemaal eens met het laatste. Zoals ik in het bericht kan opmaken hanteert West Ham een streng salarisbeleid waarbij deze niet al te hoog mogen zijn of waar een wat eerlijkere verdeling wordt gehanteerd. Als de club dit duidelijk zo communiceert en later blijkt dat er toch een uitzondering is gemaakt zonder dat iemand dit wist, dan snap ik die frustratie wel.

11 februari 2022 om 12:07

@vastrekuh22 waarom moet dat?
Ik heb totaal niks met dieren. Die horen in het wild of in de pan. Uiteraard vind ik het belachelijk dat Zouma dit doet, neem dan geen huisdier. Maar ik maak me er ook niet druk om.

Super. Hij kan mij niet genoeg problemen hebben. Hopelijk gaat het vanaf hier alleen maar bergafwaarts met hem. Menselijk is hij toch niet. Je krijgt wat je toekomt

Nou nou, wat een straf zeg... krijgt ie deze maand 'maar' 300K ipv 600k. Dat zal hem leren!! Hoe gaat die jongen nu moeten overleven... Ik hoop dat hij financiele bijstand krijgt want dit is toch haast mensonterend voor Zouma?

Ik blijf me afvragen waarom mensen het leuk vinden om een kat door het huis te trappen? Dat is gewoonweg ziek en toont aan dat deze jongen misschen grotere onderliggende problemen heeft.

En om het dan ook nog eens online te zetten... hoe dom kan je zijn? Onbegrijpelijk! Zouden ze dat doen in een waan van onaantastbaarheid?

Kennelijk heeft Zouma (en/of zijn entourage) goed onderhandeld. Lijkt me niks mis mee. Klasse gewerkt zou ik zeggen.
Ik kan me daarom alleen maar voorstellen dat er door de club aan de 'woedende' spelers een ander verhaal verteld is, wat resulteerd in wat onvrede. wellicht ook terecht.
je zou je maar druk hoeven maken of je 100.000 euro of 120.000 euro per week zou moeten verdienen. Dat lijkt me nou nog eens lekker.

Ik heb het filmpje zojuist gezien, maar als je zo met huisdieren omgaat dan spoor je echt niet en kan je beter geen huisdieren nemen. Hij schopt de kat weg en op het eind slaat hij hem ook nog. Alsof het een knuffel is? Dan zit er echt een steekje bij je los.

Oftewel een terechte boete + ik zou als ik de dierenbescherming was meteen die katten van hem afnemen, want als je dit zo ziet, is het echt geen dierenmens anders doe je zoiets niet..

En wat betreft die selectie: wat een stelletje pipo's zeg. I.p.v. te janken over salaris kunnen ze beter hun ploeggenoot op de vingers tikken dat je zo niet met dieren omgaat..salaris komt later wel..

11 februari 2022 om 11:37

De dierenbescherming heeft begreep ik ook de dier(en) afgenomen

11 februari 2022 om 12:09

"zouma heeft een bedrag van totaal 298.000 euro gedoneerd aan de Rspca, de Engelse dierenbescherming"

Ik denk dat die dierenbescherming bijna hoopt dat nog een paar voetballers de actie volgen. Dit is serieus geld voor ze, wat ze vast goed kunnen gebruiken.

11 februari 2022 om 12:14

Hoe weet je wat er in de spelers kabinet gebeurt? Moeten alle spelers openbaar maken wat ze tegen Zouma hebben gezegd? Misschien hebben ze tegen hem uitgelaten. Wat weet jij nou

Als een huisdier een ander huisdier aanvalt is het allemaal normaal en natuurlijk, maar als een mens een kat een schopje geeft is de wereld te klein. Ik vind de heisa om die Zouma een beetje aan de overdreven kant. Ook al keur ik het absoluut niet goed.

Het is namelijk nooit goed om je huisdier met fysiek geweld te corrigeren. Misschien alleen als zo'n kat je kind daarvoor heeft aangevallen, maar die hele cancel cultuur om Zouma heen is lachwekkend. We gaan toch ook niet alle voetballers die hun hond 24/7 aan een korte ketting in hun tuin hebben vastgeketend neerzetten als dierenmishandelaars? Dat vind ik persoonlijk veel erger. Dat kom je ook vrij veel in het zuiden tegen als je door een gemiddelde buitenbuurt loopt. Dan moeten we behoorlijk wat voetballers gaan cancellen met z'n allen.

11 februari 2022 om 11:34

Je vindt het overdreven dat mensen mishandeling afkeuren. Gaat het wel goed met je?

11 februari 2022 om 11:52

Heb je het filmpje wel gezien? Zo erg is het ook weer niet. Dierenmishandeling ziet er vele malen erger uit. Waarom denk je dat de politie geen actie onderneemt en een strafrechtelijk onderzoek begint? Omdat ze daar niet dom zijn. Kortom, gaat het wel goed met jou en de rest van de cancel cultuur? Ik ben hier enkel aan het relativeren.

Zoals ik al eerder aangaf. Ik keur dit gedrag absoluut niet goed. Maar er wordt van een mug een olifant gemaakt. Het is een kat.

11 februari 2022 om 11:59

Cacel cultuur? Dat iemand gecanceld wordt om een fout grapje is inderdaad belachelijk maar als je iemand die crimineel gedrag vertoont cancelt en veroordeelt is dat gewoon terecht hoor.

11 februari 2022 om 11:37

Ik durf het niet te vragen, maar is de vergelijking die je in de eerste zin trekt serieus?

11 februari 2022 om 12:10

Hahaha, ja echt hoor, wat een idiote vergelijking. Alsof mensen en katten met elkaar te vergelijken zijn qua fysiek. Twee huisdieren staan veel meer gelijk aan elkaar. Bovendien kunnen wij mensen ook nog eens logisch nadenken. Dat hoop je ten minste. Maar bovenstaande reactie laat maar weer eens zien dat ook wij mensen simpele zielen zijn.

11 februari 2022 om 12:38

De meeste mensen zijn inderdaad simpele zielen, omdat ze ten eerste niet begrijpend lezen en ten tweede een zinnetje uit z'n context halen.

Beetje hetzelfde als die heisa om Zouma heen. Niemand weet de context van wat die kat heeft uitgespookt, de politie vind het allemaal niet zo boeiend en vervolgt hem verder ook niet. Misschien omdat er geen conclusies getrokken kunnen worden na een slecht gefilmd filmpje? Het is een momentopname en die schop valt reuze mee. Daarnaast is het een kat en geen mens.

Ik merk overigens weinig van dat "logische nadenken" bij jullie 2 haha

11 februari 2022 om 13:42

Knul. Jij vergelijkt twee vechtende huisdieren, met een volwassen persoon die zijn kat behandelt als een object. Ik vrees dat je weinig kunt zeggen van andermans vermogen tot logisch nadenken.

Dat jij denkt dat een beetje context verzachtend kan werken in een situatie waarin een volwassen persoon een kat door de keuken schopt, hem achterna zit en bekogelt met voorwerpen en vervolgens een klap geeft is redelijk stuitend. Mogen er excuses zijn om een beest zo te behandelen?

Maar goed, het zal ons dus blijkbaar aan logisch nadenken ontbreken. Zeker niet bij degene die vechtende huisdieren (die fysiek en mentaal natuurlijk gelijkstaan aan de mens) vergelijkt met een volwassen persoon (met hopelijk redelijke verstandelijke vermogens) die een kat lachend behandelt als schroot.

Jammer dat de politie niet heeft ingegrepen. De normale mens zou hiervoor gewoon in de gevangenis belanden.

11 februari 2022 om 11:36

De Essex Police heeft aangegeven het wel op te pakken, toch?

11 februari 2022 om 12:16

Niemand zou voor dit in de cel gaan. In welke wereld leef je?

11 februari 2022 om 13:48

Ik vind dit een en al grappig wat er hier allemaal word geschreven over één kat... waarom zetten mensen zich even niet in voor de dierenbescherming en doneren ze geld aan zulke instanties? Omdat ze het werkelijk waar niet boeit. Als je hier aan de dierenliefhebbers vraagt of ze ooit wat hebben gedoneerd aan de dierenasiel, of iets wat dieren vertegenwoordigd weet ik zeker dat geen wat geld heeft gedoneerd. Lachwekkend allemaal.

11 februari 2022 om 13:23

Ik denk dat de normale mens nooit zo veel media-aandacht ging krijgen..

Om meerdere redenen vind ik de nasleep van dit incident echt heerlijk! Vooropgesteld is het merkwaardig dat Zouma met zulk opzichtig bewijs van crimineel gedrag - kennelijk voorziet de wetgeving hier niet in - niet juridisch wordt veroordeeld. Maar ik vind het geweldig dat als gevolg zijn eigen wereldje binnen een week instort. Slapzakkerij natuurlijk van West Ham om hem niet maar zijn filmende broertje wel te schorsen, maar dat Zouma nu niet meer voor de nationale ploeg uitkomt en zijn ploeggenoten hem nu met de nek aan kijken doet me gniffelen namens die kat.

Dat dit laatste weer gebeurd vanwege het salaris en niet vanwege de hele grond van de rel zegt weer voorspelbaar veel over de heertje voetbalmiljonairs. Klep schijnheilig dichthouden als het gaat om thema's die ertoe doen, maar zodra ze centen mislopen is de wereld te klein. Kortzichtige eikels.

ik vind het altijd zo verwonderlijk dat mensen altijd zo'n lekker eigen kijk hebben op de wereld , op 1 staat natuurlijk de mens , op de voet gevolgd door dolfijnen en unicorns en dan kom je al snel bij de hond en kat . maar mensen die mishandeling van katten zo sterk afkeuren zetten vanavond net zo makkelijk een muizenval / mollenklem of plaatsen ratten gif / slakkengif . brengt ons bij George Orwell . all animals are equal but some are more equal then others . wel bedoeld met een andere intentie als in deze maar toch.

het eten van hondenvlees, nee joh dat kan echt niet , maar een varken ( ja die ruim je toch ook gewoon prefentief als er varkenspest is) het God complex van de mens . bah

tuurlijk schandalig wat Zouma heeft gedaan , maar al die huilebalken met hun morele compas zijn even erg. de mens is in beginsel echt niet meer waard als pak hem beet een fruitvlieg.

11 februari 2022 om 12:15

Helemaal met je eens.
Ik heb ook niks met dieren. Ze horen in het wild of in de pan.
Maar als je niet van dieren houdt, zoals Zouma blijkbaar, moet je natuurlijk geen huisdier nemen, want je hoort er wel normaal mee om te gaan en er voor te zorgen.

Maar hoe een hond en kat op een voetstuk worden geplaatst boven andere dieren blijft me inderdaad verbazen.
Net als dat veel dierenliefhebbers alles zielig vinden voor dieren, maar t feit dat ze hun hond of kat in een klein flatje 3 hoog opsluiten wel normaal vinden. Dat hoort zo.... Nee, dat hoort niet zo, dat heeft de mens van die dieren gemaakt. Er is niks natuurlijks aan

11 februari 2022 om 12:10

Nou ja in dit geval heb je al het bewijs dat er nodig is gewoon in de video hoor dus lijkt me logisch dat iedereen mag oordelen.

Het was bevestigd dat dit simpelweg niet waar was. Daily mail is alleen opzoek naar sensatie en VZ op clicks

Als je een dickpic stuurt als TD is de wereld te klein en schreeuwt iedereen om je vertrek. Twee weken loon inhouden als je je huisdier mishandelt. Mooi dat we zelf de strafmaat bedenken tegenwoordig.

Doe gewoon lekker aangifte als je je ergens niet fijn bij voelt en laat hen het lekker uitzoeken... daar betaal ik toch ook belasting voor.

Gezeik de hele dag door. We hebben weer een mooi groepje mensen gevonden als kop van jut, kan de rest van Nederland weer een tijdje lekker wijzen en zijn of haar handjes in onschuld wassen... chapeau!

Om reacties voor te blijven: Ja, hoge bomen vangen veel wind en wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten.

Ongelofelijk hoeveel geld zelf beperkte spelers in Engeland verdienen. De Premier League is echt ontspoord.

Als dit mijn teammaat zou zijn
Had ik hem even op de schoen genomen .
Kreeg van mij geen woord meer , wat een klootz..

Het is natuurlijk ook wel komisch dat je pas ongelukkig wordt over je eigen situatie als je hoort wat een teamgenoot verdient...

Als je nou gewoon gelukkig bent met je eigen salaris, dan is dat echt een stuk fijner. Vergelijken met anderen (groter huis, grotere auto, hoger salaris, meer vakanties) maakt je als mens eerder ongelukkiger dan gelukkiger...

Wees blij met wat je hebt, voetballers in de PL hebben op dat vlak sowieso heel weinig reden tot klagen, als je kijkt naar wat ze écht bijdragen aan de samenleving. Dan zou ik de mensen in de zorg (zeker op basis van de afgelopen paar jaar) nog veel beter begrijpen als ze naar het salaris van Zouma kijken en vervolgens naar hun eigen salaris-strookje en dan concluderen dat deze flapdrol van een vent dus per wéék meer dan drie keer krijgt van waar zij een jaar voor moeten werken.

Dit kan west ham op termijn veel geld gaan kosten deze kwestie. Buiten het gegeven dat deze hele kwestie ethisch en moreel terecht het nodige losmaakt. Zouma, Moyes en West ham directie liggen in Engeland allemaal behoorlijk onder vuur.

Heb gewoon ff dumpen bij de grote katjes in een dierentuin. Dit filmen en dan rondlaten gaan op internet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren