Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Saúl Ñíguez spreekt met twee kapers op de kust

Laatste update:
/
AC Milan hoopt Julian Brandt met optie tot koop te huren van Borussia Dortmund. I Rossoneri beschouwen Marcel Sabitzer van RB Leipzig, die beschikt over een volgend jaar aflopend contract, als alternatieve optie. (Tuttosport)
/
Crystal Palace hoopt snel zaken te doen met Olympique Lyon voor Joachim Andersen. De verdediger, die afgelopen seizoen een goede indruk maakte op huurbasis bij Fulham, staat ook in de belangstelling van Tottenham Hotspur. (Sky Sports)
/
Nu de overgang van Saúl Ñíguez naar Barcelona afgeketst is, lonkt een overgang naar de Premier League. De middenvelder van Atlético Madrid heeft al contact gehad met Liverpool en Chelsea over een potentiële transfer. (Marca)
/
Sergio Rico is in beeld bij Lille OSC als vervanger van Mike Maignan. De doelman van Paris Saint-Germain, die bij zijn huidige club geen toekomst heeft, schermt ook met interesse van Olympiacos en Besiktas. (Foot Mercato)
/
De transfer van Jens Petter Hauge naar Eintracht Frankfurt is zo goed als rond. De aanvaller vertrekt voor een bedrag van tien miljoen euro naar Duitsland, ongeveer twee keer zoveel als AC Milan een jaar geleden betaalde. (Diverse Duitse media)
/
Napoli hoopt dat Matías Vecino van Internazionale beschikbaar is om Diego Demme te vervangen. Laatstgenoemde liep in de voorbereiding een kruisbandblessure op en is maandenlang uitgeschakeld. (La Gazzetta dello Sport)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op deze manier zijn de wandelgangen simpel te vullen natuurlijk. Als we alle geruchten moeten geloven dan heeft Milan interesse in James, Ziyech, Isco, Coutinho, Sabitzer en Brandt. Zo ken ik er ook nog wel een paar. Benieuwd of Saul het tempo in de Premier League aan kan, daar waar het tempo bij Atletico niet heel hoog ligt en ze vooral erg gestructureerd te werk gaan.

26 juli 2021 om 18:39

Ik denk dat hij juist beter in de PL past dan in Spanje. Fysiek is hij dik in orde, maar hij is waardeloos in de kleine ruimte. Is ook niet voor niks zijn basisplaats kwijtgeraakt vorig seizoen.

26 juli 2021 om 18:46

Verwacht je ook dat hij naast zijn fysiek voldoende handelingssnelheid heeft? Oprechte vraag aangezien ik Saul al een tijdje niet heb zien spelen. Viel me inderdaad op dat hij niet speelde vorig seizoen wanneer ik af en toe een wedstrijd van Atletico keek.

26 juli 2021 om 19:02

Anders leg je even precies het principe van 'de wandelgangen' uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren