Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten: ‘We kennen geen enkele angst voor AS Roma’

Laatste update:

AS Roma is de favoriet voor het Europa League-duel met Feyenoord, maar trainer Fred Rutten is er heilig van overtuigd dat hij met zijn elftal een goed resultaat kan boeken in Stadio Olimpico. Dat zei hij woensdagavond op de persconferentie tegen het ANP.

/

“We spelen tegen een ploeg met veel individuele kwaliteit, maar we kennen geen enkele angst en moeten gewoon ons eigen spel durven spelen. WeWe hebben bewezen dat we thuis erg sterk zijn, dus moeten we een goed resultaat voor volgende week neerzetten”, zei Rutten. In Metro voegde hij daaraan toe: “De kracht van Italiaanse ploegen is vaak dat ze de tegenstander het gevoel laten krijgen dat je heel goed bent. En juist dan slaan ze toe.”

Rutten maakte op de persconferentie overigens bekend dat Khalid Boulahrouz weer fit is en waarschijnlijk in de basis zal starten, als vervanger van de geblesseerde Sven van Beek. Hij krijgt de voorkeur boven Joris Mathijsen. Ook Luke Wilkshire is weer terug en hij begint als rechtsback. Feyenoord wordt in Rome gesteund door ruim vijfduizend supporters en dat zegt volgens Rutten iets over de ‘enorme beleving’ van het duel: “En dat Feyenoord een grote club is.”

Denk jij dat Feyenoord donderdag van AS Roma wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet je ook niet zien. Als je met stront in de broek al daarheen gaat kun je beter al 3-0 opschrijven. Gewoon strijden zoals ze dat tegen sevilla deden en dan thuis afmaken. Ik ben positief gestemd!

Nu misschien niet maar dan kan wanneer je in de catacombe staat langs sterren als Totti en de Rossi wel anders zijn. Laten we hopen dat Feyenoord geen enkel respect toont voor Roma en vol erop klapt zoals ze bij Sevilla deden.

18 februari 2015 om 20:20

Totti doet waarschijnlijk niet mee. Maar alsnog zou ik niet in me broek schijten voor hem. Een levende legende, maar ook een mens en 'collega' voor zover je dat kan gebruiken in de voetbalwereld.

18 februari 2015 om 20:36

Lees net op gazzetta.it dat totti en pjanic vanaf minuut 1 starten aangezien zij afgelopen zondag nog afwezig waren tegen parma.
Roma zal in de volgende opstelling spelen: GK: Skorupski
DEF: Cole, Mbiwa, Manolas, Florenzi MID: De Rossi, Pjanic, Naingollan ATT: Gervinho, Totti, Ljajic

18 februari 2015 om 21:20

Pfoe, wat een middenveld en aanval. Achterin valt er wat te halen, jammer dat de aanval van Feyenoord dan weer zwak is....

18 februari 2015 om 23:02

En toch denk ik dat Feyenoord kan verassen..
Ze kunnen het alleen maar goed doen, niemand verwacht iets?

18 februari 2015 om 20:41

nou nou poepoe, sterren als Totti en de Rossi. Sorry, het zijn echt prima voetballers maar zo geweldig is het ook allemaal niet. Roma is sterk maar echt geen wereldploeg. En ook wereldploegen kunnen een rotdag hebben en verliezen.

Feyenoord moet gewoon niet bang zijn en inderdaad hun eigen spel spelen. Als ze tot de rust de 0 kunnen houden zijn ze goed bezig en zit er een stunt in. Daar ben ik van overtuigd.

18 februari 2015 om 21:39

Nou de rossi speelt gewoon elke week fantastisch voetbal?

Geen enkele angst, maar ook maar 1 aanvaller morgen waarschijnlijk.

18 februari 2015 om 20:15

Vilhena op plaats van Boetius.

Ik had liever Bilal of Boetius op rechtsbuiten gezien, en Toornstra op 10 ipv Immers.

18 februari 2015 om 23:06

Ik blijf er bij; Vilhena blijft qua talent en potentie de beste 10 voor Feyenoord. Dat gaat er weer een worden die via de zijdeur er uit gaat, maar dan vervolgens uitblinkt bij een concurent!

Waarom zou je ook bang zijn. Het heeft geen enkele zin, net als bij een rijexamen bijvoorbeeld

Op de een en ff andere manier heb ik een positief gevoel over deze wedstrijd. Ik geef feyenoord een goede kans om door te gaan. Harde werkers komen vaak ver in knock-out fases.

Op andere sites las ik dat Vilhena groot kans heeft op een basisplaats morgen en dat wel eens ten koste van Boetius of Immers zal gaan. Hoop dat Immers eruit gaat en Vilhena daar een kans krijgt. Als Rutten het flikt op met Toornstra en Vilhena op de flanken te spelen ben ik toch wel een beetje klaar met hem.

18 februari 2015 om 20:11

Kans is groot dat vilhena linksbuiten gaat en toornstra rechtsbuiten. Die italianen lachen ons uit..

18 februari 2015 om 20:17

Wat is er zo raar aan die keuze? Boetius maakt tegenwoordig geen actie meer dus dan kan je daar beter een voetballende middenvelder zetten

18 februari 2015 om 20:26

Daar ben ik het helemaal mee eens. Ik denk zelfs dat het zó pijnlijk gaat worden dat ze Immers compleet vrijlaten om hem aan de bal te krijgen. In de Eredivisie kan het nog, maar tegen AS Roma gaan we zien waarom Immers nooit door topclubs benaderd wordt, maar door Middlesbrough en Leicester City (wat ook prima clubs zijn overigens).

18 februari 2015 om 21:34

Helemaal mee eens! Iedereen ziet dat het grootste manco is dat we te weinig scoren, en dat wil Fred oplossen door met vijf middenvelders te gaan spelen. Ik was aanvankelijk wel onder de indruk van hoe Rutten ons aan het voetballen heeft gekregen, maar hij is snel krediet aan het verliezen. Ik vind het ook vreemd dat hij bijna nooit wisselt.

geen enkele angst? ik weet het nog net zo niet, groot stadion, hun harde kern, sterren als Totti,de rossi,ljajic pjanic, naingollan dat is niet niks. dat soort spelers en niveau lopen niet in de eredivisie, wel beetje anders dan spelen tegen 19 jarige sinkgraven'tjes (slechts voorbeeld)

gewoon lekker voetballen, maar ik denk niet dat ze niet nerveus zijn voor Roma, er zal vast wel enige angst/nerveusiteit zijn

18 februari 2015 om 20:43

Als Roma zo'n geweldige ploeg was met alleen maar wereldsterren en topvoetballers hadden ze wel in de CL gespeeld of bovenaan gestaan in de eigen competitie.

Ook ploegen als Real Madrid, Barcelona en Bayern Munchen verliezen wedstrijden. Geen ontzag hebben en gewoon er voor gaan. Ze hebben niets te vrezen.

18 februari 2015 om 22:05

ze staan ook bijna boven aan, 2e, bedoel, Barcelona staat toch ook gewoon 2de. dus Barca is ook niet top? kom op he.
AS Roma is inprincipe gewoon te sterk

19 februari 2015 om 11:19

Napoli is pas na de winterstop begonnen met voetballen en alles daaronder heeft veel minder kwaliteit dus 2e staan is niet moeilijk voor roma, wordt het misschien nog wel als napoli goed blijft spelen.

Goed dat Boulahrouz weer fit is altijd beter als Mathijsen .
Vilhena er in ik hoop dat beter uitpakt als met Boetius in de basis.
Toch wel mooi dat we weer gesteund worden door ruim vijfduizend supporters ,
als ze zich maar gedragen .

In voetbal is alles mogelijk maar ik schat Roma toch iets hoger in als Heracles, maar Fred ik zit ook maar dom te lullen toch succes morgen.

19 februari 2015 om 08:25

Roma "iets" hoger dan Heracles? Je bedoelt roma is 7 klassen beter.

Ik als ajacied hoop op een mooie wedstrijd en een goed resultaat voor de rotterdammers

Poll: denk je dat voetbalzone nog meer reclame op site kan plaatsen?
- Ja
- Nee

Duizenden Feyenoord fans hebben zich weer misdragen in het centrum van Rome. Flessen gooien en pissen op pleinen. Arrestaties en ME erbij. Lekker dan weer.. Leren ze het nooit?

18 februari 2015 om 23:14

Dat gebeurt ook tijdens elke willekeurige stapavond van mij alleen zonder me dan, nobody gives a ....

On: rutte moet niet zo dom doen. Altijd maar weer die nederlandse clubs die weer niet bang zijn en hun eigen spelletje spelen. Onzin. Wat krijg je dan? Een beetje rondgetik, balletje terug, een foutje teveel en weer in het mes van de tegenstander. Omdat de tegenstanders in europa op papier het beste team en spelers hebben en ook nog eens thuis spelen, zal je zo altijd 18 van de 20 keer verliezen, als je frank en vrij speelt. Immers nederlandse clubs hebben en zullen nooit meer de teams en spelers krijgen om te domineren. En dat is er wel voor nodig om buitenshuis je eigen spel lees aan te vallen en daarmee te winnen.
Als je wel kans wilt maken zul je a la mourinho de bus moeten parkeren en zelf moeten counteren. Dit is een heel vies begrip voor de Nederlanders maar lwg heeft aangetoond dat heel effectief is. En dat het ook aantrekkelijk kan zijn. Het gaat uiteindelijk om het doorgaan. En dat vergeten we nog wel eens. Al dat gezwets over de vol opklappen, hoor ik al jaren. Daar ligt helemaal niet onze groeimogelijkheid. Dat is het verdedigen, slimmigheid en tactiek. Kortom of je spreekt uit dat je a la dordrecht je eigen spel wilt spelen met een zelfmoordtactiek of je je aanpast aan de tegemstander en of reactievoetbal gaat spelen.

Feyenoord is morgen de gladiator die moet vechten met grote romeinse leeuwen. Dus ik schat Feyenoord niet kansloos maar ik geef Roma toch 2x de winst.

Angst voor Roma met een fantasie opstelling hoeft Feijenoord ook niet te hebben een volledig Roma is denk te sterk voor de Rotterdammers. Waar je alleen maar door uitgeschakeld kan worden is door je eigen supporters, het schijnt weer uit de hand te lopen in de binnenstad van Rome.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren