Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rummenigge bevestigt onderhandelingen tussen Bayern en Dortmund

Laatste update:

Bayern München en Borussia Dortmund zijn inderdaad met elkaar in gesprek over een transfer van Mario Götze. Net als drie jaar geleden is er contact tussen de Duitse grootmachten over de overgang van de middenvelder, maar dan de andere kant op. Götze is er in drie jaar tijd niet in geslaagd zich onmisbaar te maken bij Bayern en wil graag weer voor zijn oude club gaan spelen.

/

Donderdagavond bracht BILD naar buiten dat Borussia een som van 23 miljoen euro geboden had voor Götze en dat Bayern nog wat hoger zat met zijn vraagprijs: 27 miljoen euro. Karl-Heinz Rummenigge wilde die bedragen zaterdag niet bevestigen, maar erkende wel dat er gesprekken gaande zijn tussen zijn club en de concurrent uit Dortmund.

Een akkoord is er nog niet en het heeft er de schijn van dat Borussia beter zijn best zal moeten doen. Er is namelijk ook belangstelling voor Götze vanuit Engeland, dus heeft Bayern meer ijzers in het vuur.

Denk je dat Bayern en Borussia Dortmund er uitkomen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou ik niet doen als ik Bayern was.
Want je maakt je concurrent er sterker mee.
Aumabeyang - Gotze - Reus is zeker niet minder als muller - lewandowski.
Als ze alleen af willen koersen op de titel volgend jaar dan zou dit onverstandig zijn.

16 juli 2016 om 17:51

2 tegen 3 is ook niet eerlijk.

16 juli 2016 om 17:52

Ben je nou serieus??

16 juli 2016 om 19:09

Aubaneyang, gotze reus of robben, costa lewandowski. Ik weet het niet hoor.

16 juli 2016 om 20:16

Costa Lewa Muller is veel beter dan Reus Auba Gotze.
Bayern kan nog Coman en Robben inbrengen, BvB heeft veel mindere spelers.

16 juli 2016 om 22:29

Zoveel verschil zit er niet tussen hoor. Tuurlijk is bayern sterker zeker als je naar de bank kijkt maar de basis opstelling van dortmund is echt niet veel minder dan jij doet melden. Daarnaast is Dortmund nog niet klaar op de markt.

16 juli 2016 om 23:23

Bvb heeft mindere spelers. Heel grappig ja. Let maar op wie de nieuwe lichting van bvb weer wegkoopt..

zal wel goed zijn voor Götze. Meer speeltijd en kan de nieuwe aankopen goed begeleiden

Hoop echt dat hij komt. Ook al vinden veel supporters dat hij Dortmund verraden heeft. Ik zie hem als een grote versterking.

Rummenigge zei dit in de aanloop van een oefenwedstrijd tegen zijn heimat en dat ter gelegenheid van zijn 60ste verjaardag.
Momenteel is de jongste Götze, Felix, van de partij als centrale verdediger. Het zou grappig zijn als hij het wel zou waarmaken in tegenstelling tot Mario.

16 juli 2016 om 18:30

Nou, Mario heeft het al een paar keer op fantastische manier waargemaakt, alleen niet voor Bayern.

16 juli 2016 om 22:28

Zo slecht als de meesten vermelden vond ik götze helemaal niet bij bayern, hij heeft alleen de pech dat bayern zoveel middenvelders heeft. En als je zijn statistieken bekijkt met het aantal gespeelde wedstrijden en hoevaak hij als invaller speelde, heeft hij het gewoon goed gedaan. Heeft ook wel op rot momenten een blessure gehad. Als de transfer inderdaad word afgerond zit hier een dolblije Dortmunder.

17 juli 2016 om 12:02

Mee eens, alleen was hij bij Bayern niet in staat het spel naar zich toe te trekken. Dat is dan wel een belangrijke bouwsteen voor zijn goede functioneren. Ik hoop ook dat we weer die fantastische voetbal van hem zijn maatje Reus

Komend seizoen dus een aanval met auba, reus Götze en schürrle en als ik de geruchten mag geloven komt er ook nog een controlerende middenvelder en een centrale verdediger bij. Daar staat het vertrek van subotic, ginter en sahin tegen over. Geruchten voor middenveld zijn sissoko van newcastle en kovacic van real en voor verdediging toprak en mistaffi

Ben benieuwd hoe Dortmund supporters hierop zullen reageren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren