Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rúben Neves heeft transfer te pakken en verlaat Europa al op 26-jarige leeftijd

Laatste update:

Rúben Neves heeft Wolverhampton Wanderers definitief verlaten voor Al-Hilal, zo bevestigen de clubs via de officiële kanalen. De Portugese middenvelder verlaat Europa daardoor al op 26-jarige leeftijd en gaat Karim Benzema en N’Golo Kanté achterna richting Saudi-Arabië. Ook Hakim Ziyech, Kalidou Koulibaly en Edouard Mendy staan op het punt om de overstap te maken naar de Saudi Pro League.

Neves is met zijn 55 miljoen euro de grootste verkoop uit de clubgeschiedenis van the Wolves. De Engelsen namen de destijds talentvolle spelmaker in 2017 voor ruim achttien miljoen euro over van FC Porto. Dat was een grote stunt te noemen, daar Wolverhampton toen uitkwam in de Championship en Neves ook werd gevolgd door Europese topclubs. In 2018 werd promotie naar de Premier League afgedwongen.

De rechtspoot groeide in Wolverhampton uit tot smaakmaker en droeg geregeld de aanvoerdersband in het Molineux. Neves stond ook in de concrete belangstelling van Barcelona, maar zij pakten mede door de Financial Fair Play-regels niet door en zien hun target nu dus naar Saudi-Arabië vertrekken. De Portugees heeft een contract tot medio 2026 getekend.

Neves en Koulibaly lijken teamgenoten te worden bij Al-Hilal. De Senegalese mandekker van Chelsea is al akkoord met de Saudi’s, die ongeveer 25 miljoen euro voor zijn diensten betalen. Koulibaly wordt, net als Ziyech en Mendy, de komende dagen medisch gekeurd en gaat dan zijn miljoenencontract ondertekenen in Saudi-Arabië. De verdediger kwam dit seizoen in 23 competitiewedstrijden in actie voor the Blues, waarvan iets meer dan de helft als basisspeler.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen ambitie, alleen maar voor de centen. Jammer, want het is een goede speler.

Maar er gaat zoveel geld mee gemoeid dat zowel club als speler zeer happy zijn.

23 juni 2023 om 21:11

Hou toch op met je geen ambitie! Iedereen met een beetje gezond verstand tekent voor dit soort bedragen. Je zet gehele generaties goed, en iedereen maar zeggen dat het alleen om geld gaat. Laatste keer dat ik heb gechecked is de locatie waar hij gaat spelen en het niveau minder. Maar hij krijgt er ontiegelijk veel geld voor. Goeie keus Ruben

23 juni 2023 om 21:16

Kom op zeg dit is echt 100% ambitieloos. Hij is 26, hij had makkelijk nog 4-6 jaar in Europese topcompetities kunnen spelen en dan alsnog naar SA kunnen gaan. Ambitieloos eerste klas.

23 juni 2023 om 21:22

Heel veel geld verdienen kan ook een ambitie zijn hé

23 juni 2023 om 21:40

Dat gelul over generaties goed zetten slaat natuurlijk ook nergens op. Dat kan ook met 50 miljoen. Ik bedoel... Jan Modaal zou dat al kunnen met 5 miljoen indien je een beetje verstandig met geld om kan gaan.

23 juni 2023 om 21:42

Jij je zin Young_boss, dan gaat tie z'n geldlust, ik bedoel geldambitie achterna.

"je zet hele generaties goed", natuurlijk, maar dat kun je bij een Europese (top)club ook. Daarnaast kunnen die generaties prima hun eigen geld verdienen, dus om dat nou als een hele goede daad te zien.
Het komt erop neer dat het echt puur om het geld gaat, en het op sportief vlak compleet ambitieloos is.

Tenzij het zijn droom is om samen te spelen met Dawsari of tegen Ronaldo ofzo. Maar dat lijkt me toch erg onwaarschijnlijk.

23 juni 2023 om 22:25

Geld kun je nooit genoeg hebben toch?
Volgens mij moet je echt multi miljardair zijn voordat je niets meer kan bedenken om je geld aan uit te geven. Heb je het allemaal nodig, natuurlijk niet, maar dat zelfde geld voor alle aankopen die we zelf doen ook.

En welke ambities zou hij sportief verder nog moeten hebben. Hij kan ook niet naar een club die volgend seizoen de CL gaat winnen.

En hij kan natuurlijk ook best over een paar jaar nog weer terug naar een leuke Europese club. Hij zou niet de eerste zijn die vanuit het midden oosten of China toch nog weer bij een aardige club komt.

23 juni 2023 om 22:30

@Young_Boss als je op je 26e, in je prime als middenvelder, nu al naar de zandbak gaat dan is heb je geen ambitie. Klaar. En niet iedereen met een gezond verstand tekent daar, kijk bijvoorbeeld naar Messi of Lukaku. Niet dat ze op een houtje hoeven te bijten, maar ze zeggen alsnog nee.

23 juni 2023 om 22:37

Nee je hebt gewoon rijk, idd een paar miljoen en asociaal loaded. Daar zit nog een enorm verschil tussen. Dan kan je een jacht kopen en alles wat je hartje begeert dat redt je niet met 5 miljoen.

23 juni 2023 om 22:46

Hoezo anbitieloos mischien is zijn ambitie wil ze eigen zo rijk mogelijk spelen

23 juni 2023 om 23:58

Makkelijk praten vanaf de zijlijn, stel hij word mank geschopt, weg zogenaamde ambitie. Waarom voetbaltransfers ook altijd met ambitie worden gemeten. En jij dan, wat doe jij voor werk hoe zit het met jou ambitie als er een ander bedrijf naar je toekomt waar je met simpel werk het tienvoudige kunt verdienen?

24 juni 2023 om 01:13

Wat een reactie🤣 Riddle zegt letterlijk dat de speler harstikke happy zal zijn met deze deal, maar het is toch gewoon een feit dat deze overstap puur en alleen met geld te maken heeft en sportief gezien 0 ambitie toont... Hoezo moet Riddle ophouden, hij heeft toch 100 % gelijk dat de speler deze keuze puur maakt voor het geld? Voor de rest is daar niks mis mee, iedereen is daar vrij in haha, maar als je ook maar met 1 procent durft te beweren dat dit met iets anders dan geld te maken heeft ,dan kan werkelijk niemand je meer serieus nemen...

24 juni 2023 om 01:47

Leuk man dat voetbal. Goldiggers zonder enig karakter.. niveau regelmatig om te huilen en als stervende zwanen naar de grond bij een briesje. Scheidsrechter voor alles en nog wat uitmaken en dan lekker cashen in de zandbak waar ze journalisten omleggen en homo's stenigen. Allemaal bekostigd door geld uit olie waar de halve wereld zich scheelt al betaald. 3x op de foto met een ziek kind en ze zijn heilig. Echt kansloze ontwikkelingen vinden er plaats in het voetbal. We gaan er nog een WK spelen ook.. Ongeacht of dit individueel lekker is voor je bankrekening vind ik het label "voorbeeldfunctie" echt compleet uit zijn verband.

25 juni 2023 om 05:17

En zo denken heel veel mensen misschien wel, MAAR: na 1 dienstverband in Saoedi Arabië en z’n klein, klein, klein kinderen hoeven niet meer te werken. Wellicht krijgt hij die kans nooit meer. Ik snap het wel aan de ene kant. Meer dan slechts snappen zelfs

23 juni 2023 om 21:16

Er gaan geruchten dat Neves uitgeleend gaat worden aan Newcastle.

23 juni 2023 om 21:44

Ik mag hopen dat zo'n constructie niet eens mogelijk is. Zou wel zeer triest zijn als dat echt zou gebeuren.

23 juni 2023 om 22:15

Er zijn toch meer clubs die dit doen?
Meestal met jonge talenten maar er is geen reden waarom het met jonge talenten wel zou kunnen en met een oudere speler niet.

24 juni 2023 om 02:03

Tja dat gebeurd idd heel vaak. Zie de City Group bijvoorbeeld. Ook de Red Bull clubs kunnen er wat van, al zit daar nog een redelijke constructie achter voor talentontwikkeling. Al met al vind ik het maar droevig gesteld met het huidige voetbal. City wint de CL, mag het?! PSG ook totaal zonder idee. Spelers worden er verwende nesten van zonder enig moraal Compas. Messi staat verdomme in een jurk de WK beker omhoog te tillen. 3 van de 4 potten gaan om resultaat, want dat geld heb je toch al.. Man wat verlang ik weer naar de tijden dat er nog gevoetbald werd omwille van eer en wilskracht. Een 6 + 5 regel zou al een hoop goedmaken. Ook vind ik het reëel dat clubs een verplichte salaris huishouding van 20% mogen hebben en een x percentage van hun winst mogen investeren en een maximale selectie van 30 spelers + jeugd tot aan 23 jaar mag niet in een 2e elftal of satallietclub uitkomen. Dan doe je het maar lekker met de spelers die je hebt of komt je jeugd transfervrij beschikbaar. Niks mis mee en een veel eerlijkere verdeling. Je krijgt dan hooguit enkele monstertransfers die weloverwogen moeten zijn. 100 miljoen voor Mudryk en Antony. 100! Miljoen!!!! Je gaat mij niet vertellen dat dat geld er ineens allemaal is. Barca verkoopt alles wat los en vast zit en moet nog saneren. Dat kan toch gewoon geen bestaansrecht hebben?

23 juni 2023 om 22:07

Heel veel geld naar binnenharken is ook een vorm van ambitie...

23 juni 2023 om 22:36

Als jij voor een miljoen per jaar vakkenvuller kan worden terwijl je nu misschien leraar zal zijn voor 50k per jaar dan ga jij dat toch ook doen? Dan maakt ambitie toch niet uit want je gaat zoveel meer verdienen zodat je de rest van je leven lekker relaxed kan leven zonder zorgen om geld. Ik snap die jongen wel denk dat ik in zijn situatie ook hetzelfde zou doen. Is niet dat hij nu al de sterren van de hemel speelt bij City.

24 juni 2023 om 00:07

Ik zie het anders. Hij is nu voor een paar miljoen leraar en heeft de mogelijkheid voor een paar tientallen miljoenen les te gaan geven op Harvard maar kiest ervoor tientallen miljoenen te gaan ontvangen als poetshulp in de woestijn.

24 juni 2023 om 02:14

Deze vergelijking slaat kant nog wal. Van vakkenvuller naar leraar is ook nog eens een heel ander beroep en expertise, waarbij het qua loonverdeling echt om rondkomen gaat en niet 2 Rolls Royce in je Batman Cave in de woestijn waarbij een aquarium moet worden aangelegd om er haaien omheen te laten zwemmen.... Deze jongens blijven voetballer en zijn he-le-maal binnen. Dan toon je toch karakter en sluit je af bij je jeugdclub en/of doe je lekker waar je zin in hebt? Er dan voor kiezen om nóg meer geld te gaan harken in een zeer discutabel land ook nog eens met de wetenschap dat je betaald wordt voor de promotie hiervan vind ik niks met ambitie te maken hebben. Dat is voor mij puur egoïsme en hebberigheid.

23 juni 2023 om 23:21

Geen ambitie? Haha … ik snap hem volkomen. Dit soort bedragen kan je toch niet laten schieten?

Alsof hij nu basis zal staan bij de volgende CL winnaar. Goede speler, maar niet een speler die op het allerhoogste niveau zal gaan spelen. Lijkt mij meer dan een logische beslissing.

23 juni 2023 om 23:59

Misschien lees ik eroverheen maar wat gaat ie nu uiteindelijk zelf nou verdienen? Overigens mee eens, jammer natuurlijk.

Haha 55 miljoen voor Wolves. Lekker gaan cashen Neves .

Toch best triest dat je op 26e jarige leeftijd de PL inruilt voor zo'n nietszeggende competitie.

23 juni 2023 om 21:13

Haha niks triest aan als hij over over over kleine kinderen zelfs on financiël onafhankelijke toekomst kan bieden. Geld is niet alles maar dit soort bedragen ben je gewoon verplicht om te tekenen

23 juni 2023 om 21:41

Ik leer m'n kinderen liever dat ze hun geld zelf moeten verdienen. Als je dan na je dood een miljoen of 10 nalaat is het toch prima?

23 juni 2023 om 21:45

Ja snap hem zeker. Bij Wolves moesten zijn kinderen op straat bedelen om rond te komen.

Gewoon gelul natuurlijk, staat 6 jaar bij Wolves onder contract dus ga er maar vanuit dat hij al een aantal miljoenen heeft verdiend. Zijn goed recht om nog meer te verdienen maar doen alsof zijn kleinkinderen niet al een makkelijk leven konden leven is nonsense.

24 juni 2023 om 02:20

En alsof hij morgen anders bij Beverwijk 3 zou moeten spelen? Deze speler gaat iig nog 5 jaar bij goed betalende clubs spelen normaliter. Als een pakweg Bart Vriends nu ineens 50 miljoen kan pakken snap ik het nog, maar als je een zekerheidje in de PL en het Portugese elftal bent heb je hier toch schijt aan? Ben sowieso benieuwd wat de Portugese bond hiervan vindt. Spelen 2 van je basisspelers in een competitie die niets voorstelt?

Zo’n Oscar verhaal. Veel te vroeg gaan en dan op je blote knieën terug willen over een paar jaren. Omdat geld geen rol speelt daar, zal hij vast ook niet voor een habbekrats te koop zijn. Ambitieloos, maar hij speelt wel 10 generaties financieel onafhankelijk. Bij sommigen ligt de prioriteit nou eenmaal niet perse bij het sportieve succes.

23 juni 2023 om 22:13

Oscar is toch niet ontevreden in China? Die jongen heeft okk nooit ontkent dat geld in zijn carrière op de eerste plaats komt.

Was ooit bestemd als een vd grotere talenten. Nooit het gevoel gehad dat die het heeft aangetikt. Jammer

Lekker Ruben, cashen daar voor 2 jaar en dan transfervrij terugkomen. Zover geld kun je niet weigeren en zou je ook niet moeten doen. Al die azijnzeikers hier.

Haha, al die moraalridders hier die roepen dat hij ambitieloos is en alleen voor het geld erheen gaat. Ik ben benieuwd wat jullie zouden doen als er een werkgever langskomt die jou 5 keer je huidige loon wil betalen. Dan is de handtekening snel gezet hoor. Bij mij iig wel!

Wel lachen dat de zandkasteelbouwers zoveel geld over de balk smijten voor spelers die ofwel klaar zijn in de serieuze competities, ofwel geen enkele kans hebben om ooit bij een Europese topclub te slagen.

Toch snap ik een hoop mensen hier niet! Ze klagen over dat hij alleen maar voor de centen gaat maar doen wij niet hetzelfde, voor hem is het ook maar werk! Als hij ergens anders ervoor kan zorgen dat zijn kleinkinderen niet meer hoeven te werken! Lekker doen! Als een ander bedrijf mij het dubbele aanbied ben ik ook pleite!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren