Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Room is duidelijk: ‘Ik denk dat ik dan wel voor een nieuwe uitdaging zou gaan’

Laatste update:

Eloy Room mag zich sinds twee seizoenen eerste keeper van Vitesse noemen. De 27-jarige sluitpost won de concurrentiestrijd van Piet Velthuizen en is sindsdien niet meer weg te denken tussen de palen in Arnhem. Mocht de keeper straks weer op de bank belanden, dan wil hij zo snel mogelijk vertrekken.

/

"Ik denk dat ik in dit geval dan wel voor een nieuwe uitdaging zou gaan", reageert Room op de vraag van Voetbal International wat hij zou doen als hij zijn basisplaats zou verliezen. "Ik heb het al een keer meegemaakt, en ik heb er toen hard voor gevochten om weer terug te komen. Dus als ik nu weer in dezelfde situatie terecht zou komen, zou het mentaal moeilijk voor me worden hetzelfde proces opnieuw te doen. Vooral omdat ik nu eindelijk speel. Dus dan zou ik hier wel weggaan, denk ik."

Room denkt dat Vitesse weet hoe hij denkt over een rol als reserve. "Ik denk dat ze wel weten dat als ik nu weer op de bank terecht zou komen, ik wel naar iets anders zou gaan kijken, ja." Het contract van de doelman loopt door tot de zomer van 2018.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie geen reden om Room op de bank te zetten. Doet het goed bij Vitesse.

Je kon destijds in het seizoen dat Vitesse door doelsaldo +1 ternauwernood nacompetitie wist te ontlopen al zien dat hij wel kan keepen. De kritiek op hem was onterecht.

Vitesse mag blij zijn met zo'n keeper.
Ik zie hem nog wel een leuke transfer maken over een seizoen of twee.

Room is heel degelijk. Al vind ik hem voetballend minder. Kiest nog weleens voor een wilde trap naar voren, wat dan meestal tot balverlies leidt. Maar zeker de onbetwiste eerste keeper.

26 oktober 2016 om 15:24

In de 16 is hij inderdaad een uitstekend doelman maar daarbuiten en op basis van zijn voetenwerk is er nog veel werk aan de winkel. Voor teams die met een hoge verdedigende lijn spelen en op balbezit is hij eigenlijk niet zo geschikt. Laten we hopen dat Vitesse hem gauw een jaar of twee laat bijtekenen want de kans is groot dat hij nog best wat kan gaan opleveren in de toekomst voor de club.

Goede keeper voor vitesse en doet het daar gewoon goed. Ik zie hem echter geen transfer maken naar een van de grotere competities. Misschien dat hij ooit nog gaat cashen in China de Vs of de zandbak

26 oktober 2016 om 15:28

Nouja, clubs die op het niveau van Augsburg, TSG Hoffenheim, Watford, Sunderland, Torino, Sampdoria, Alavez of Guinkamp zitten zal hij best wel eens kunnen halen hoor. Is voor een doelman nog vrij jong en kan zich nog flink verbeteren imo. Bij een club als Arsenal zal die flink door de mand vallen, dat klopt. Echter zal hij zelf best wel realistisch zijn en zijn beperkingen kennen.

26 oktober 2016 om 15:35

Als Room gaat cashen in de zandbak kom ik persoonlijk een draai om zijn oren geven. En dat weet die zelf ook.

Room zit goed in zijn vel en heeft het bij Vitesse uitstekend naar zijn zin, zit ook nog tot 2018 bij de club , dus laat het dan ook zo , want hij is en blijft eerste keeper

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren