Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo maakt loepzuivere hattrick voor Al-Nassr; ook hoofdrol Virgil Misidjan

Laatste update:

Cristiano Ronaldo heeft zaterdagavond een hattrick gemaakt voor Al-Nassr. In de met 5-1 gewonnen wedstrijd tegen Al-Ta’ee was hij drie keer trefzeker. Namens de tegenstander scoorde voormalig Eredivisionist Virgil Misidjan, die later ook nog rood kreeg. Al-Nassr staat al enige tijd op de tweede plek in de Saudi Pro League, momenteel met twaalf punten minder dan koploper Al-Hilal.

Al-Nassr, met naast Ronaldo ook Sadio Mané en Marcelo Brozovic in de basis, kwam na twintig minuten spelen op voorsprong. Een voorzet van Otávio viel zomaar binnen: 1-0.

Misidjan, in het verleden actief bij onder meer Willem II, PEC Zwolle en FC Twente, tekende niet lang daarna alweer voor de 1-1. De spits schoot de bal prachtig vanaf de rand van het strafschopgebied in de verre hoek.

Toch eiste Misidjan een kwartier later ook op negatieve wijze de aandacht op. Hij raakte de uitkomende doelman David Ospina en kreeg daarvoor zijn tweede gele kaart, en dus rood.

Met een rake kopbal diep in blessuretijd zette Abdulrahman Gharib Al-Nassr weer op voorsprong: 2-1. In de tweede helft was het Ronaldo die vervolgens opstond.

De Portugese superster scoorde eerst knap in de korte hoek na een lage voorzet van Mané: 3-1. Twee minuten later maakte hij ook de 4-1, door een rebound binnen te schieten, nadat de bal eerst nog van de lijn was gehaald.

Drie minuten voor tijd maakte Ronaldo zijn hattrick compleet. Bij de tweede paal kopte hij een voorzet binnen: 5-1. Met 26 goals dit seizoen is Ronaldo momenteel topscorer van de Saudi Pro League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uh ja. Waar ik merk dit eerst nog ergens interessant te vinden lijkt die competitie toch wel heel erg matig. Daar doen die paar sterspelers weinig aan af. Superknap dat Ronaldo ze erin blijft schieten daar niet van. Echter clubvoetbal buiten Europa is van nagenoeg laag niveau op wat Zuid-Amerikaanse clubs na.

Sadio Mane is zo bizar slecht de laatste maanden zelden zo verval gezien in 2 jaar tijd.

30 maart 2024 om 23:06

Hij is oud aan het worden, niet iedereen is zoals Ronaldo of Modric.
Maar een Mahrez is in Saudi Arabie toch ook gewoon een heel stuk minder dan dat hij bij City was.

30 maart 2024 om 23:11

Ik heb ook het idee dat die mannen niet meer voor het voetbal leven nu ze zo'n dik contract hebben aan 't einde van hun loopbaan. Totaal geen idee of het zo is, maar dat SA project.. Ik weet het niet

31 maart 2024 om 08:36

Als zo’n goede Afrikaanse voetballer eind 20 begin 30 begint af te takelen, dan bekruipt mij altijd het gevoel dat hij… Zie ook de rel in Kameroen

31 maart 2024 om 14:12

Mane was in z'n laatste 2 seizoenen bij Liverpool al zwaaaar wisselvallig, daarna ronduit matig bij Bayern, dus dan is dit allemaal natuurlijk geen verrassing. Helemaal niet voor de gemiddelde LFC fan, die zagen dit jaren geleden al aankomen.

Terwijl de rest van de toppers aan het afbouwen zijn, heeft Ronaldo op die leeftijd nog steeds passie, zijn 26ste alweer. Wat een machine! Die is klaar voor het EK hoor!

30 maart 2024 om 23:24

Klaar voor het EK? Dat was afgelopen dinsdag tegen Slovenië niet te merken. Bakte er heel weinig van helaas.

31 maart 2024 om 00:07

Beste man is ook al 39 jaar hé en is recent nog steeds belangrijk voor Portugal geweest.

31 maart 2024 om 04:11

Logisch, want dan heeft hij ineens voetballers tegenover zich staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren