Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo als voorbeeld: ‘Hij werd toen Wereldvoetballer van het Jaar’

Laatste update:

Bartholomew Ogbeche was een zeer waardevolle kracht bij SC Cambuur, maar bij Willem II werd de spits geteisterd door blessureleed. Afgelopen zaterdag was de Nigeriaan echter zeer belangrijk voor de Tilburgers door in de tweede helft drie keer te scoren tegen VVV-Venlo (3-3). Ogbeche genoot van het duel in Limburg, na lang aan de kant gestaan te hebben.

De aanvaller raakte geblesseerd op 15 januari van dit jaar in het duel met NEC. "Mijn seizoen was meteen klaar. Het was mijn kruisband. Ik moest er keihard voor werken om terug te komen. Fysiek is één ding, maar mentaal is het ook moeilijk", vertelt Ogbeche in gesprek met de NOS. De Nigeriaan kreeg hoop door te denken aan zijn idool Ronaldo.

De Braziliaanse oud-spits van onder meer PSV, AC Milan, Barcelona en Real Madrid raakte in zijn voetballoopbaan drie keer zwaar geblesseerd aan zijn kruisband. "Iedereen kent het verhaal van Ronaldo", aldus Ogbeche. "Ook hij raakte geblesseerd aan zijn kruisband. Hij kwam terug en werd Wereldvoetballer van het Jaar. Ik denk dat als ik mentaal sterk ben, ik ook terug kan komen als een betere speler."

Verwacht jij dat Willem II degradatie gaat ontlopen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bartholomew Ogbeche als wereldvoetballer van het jaar, zou wat zijn. Prachtige naam en een leuke voetballer, kan echt goed voetbal laten zien.

Wat een aanval heeft willem II nu zeg. En dat voor een laagvlieger. Netjes!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren