Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronald Koeman zorgt voor hoop op nieuwe kans in Oranje: ‘Het is een droom’

Laatste update:

Jeremiah St. Juste hoopt op een nieuwe kans in het Nederlands elftal, zo laat de 26-jarige verdediger weten in gesprek met Ziggo Sport. De pijlsnelle mandekker van Sporting Portugal is bezig aan een goede serie bij zijn club en hoopt op de radar te verschijnen bij bondscoach Ronald Koeman. St. Juste werd al eens opgeroepen onder Frank de Boer, maar wacht nog altijd op zijn eerste interland.

Na een lastige start in Portugal is St. Juste inmiddels basisspeler onder trainer Rúben Amorim. De verdediger besloot afgelopen winter ondanks Duitse interesse om in Lissabon te blijven en dat lijkt nu te lonen. St. Juste hoopt nog altijd te debuteren in Oranje, zo laat hij weten. “Ja tuurlijk. De loop van mijn carrière is zo geweest, dat ik dat altijd in mijn hoofd houd. En dat het een droom is.” St. Juste kreeg in zijn carrière meermaals te maken met blessures. De rechtspoot kwam keer op keer terug.

St. Juste vindt het logisch dat hij nog altijd denkt aan Oranje. “Ik heb er twee jaar geleden al eens bij gezeten onder Frank de Boer, maar toen heb ik geen minuten gemaakt helaas. Maar ja, ik heb daar meegetraind, goed getraind. Dus ik wil er zeker bij zitten. Ik heb even mogen proeven, dat smaakte naar meer.” De verdediger speelt sinds afgelopen zomer voor Sporting, dat 9,5 miljoen euro betaalde voor zijn diensten aan 1. FSV Mainz 05. In 21 officiële wedstrijden voor Os Leões was St.Juste goed voor één treffer en één assist.

Dat Oranje vanaf maart aan de slag gaat met een nieuwe bondscoach, is volgens de voormalig Feyenoorder gunstig. “Het is een heel lange tijd geleden, maar ik hoop dat ik daar onder de nieuwe bondscoach in beeld kom. Dan moet ik zorgen dat ik consistent speel, dat ik goed speel. En dan gaan we kijken. Maar het is in ieder geval een droom, absoluut”, aldus St. Juste. Het Nederlands elftal begint op 24 maart aan de EK-kwalificatie en start met een uitwedstrijd bij Frankrijk.

Zie jij St.Juste ooit terugkeren in het Nederlands elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is zo ongeveer de snelste CV ter wereld denk ik (?), samen met Lacroix. Heeft dus wel specifieke kwaliteiten. Maar met Van Dijk, De Vrij, De Ligt, Timber, Aké, Botman, Van de Ven en eventueel Schuurs (ja, die doet het goed in Italië) en dan optioneel nog Blind (hoop het niet) en wat jongens uit de Eredivisie voor backup wordt het toch lastig voor hem.

10 februari 2023 om 20:07

Nou ja, De Vrij en Timber steken nou niet in topvorm. Waarom wel van de Ven en Botman een kans gunnen en hem dan niet? Snelheid is een groot wapen, kun je wat verder van je doel afspelen.

10 februari 2023 om 20:18

Botman centraal in de beste verdediging van de prem, en wolfsburg doet ook bovenin mee dit seizoen waar van de ven gewoon basis is. St juste zit best vaak bank bij sporting volgens mijEdit: van die 21 wedstrijden waren er 6 in de basis

10 februari 2023 om 20:27

Hij was de laatste tijd ook weer geblesseerd volgens mij. Heeft sowieso vaak blessures dus dat helpt hem ook zeker niet

10 februari 2023 om 22:07

Wat we ooit met aanvallers hadden, Hasselbaink (tweevoudig topscorer PL(?)) en Makaay (Das Phantom in München) op de bank, hebben we nu met verdedigers.

10 februari 2023 om 21:03

Ale en Virgil de rest is niet top hoor.

Helaas voor hem is de CV positie prima bezet. Dus ja, die gaat geen kans krijgen.

Had met zijn kwaliteiten in 2010 misschien wel een WK-finale gespeeld, en komt er nu niet aan te pas. Terecht trouwens, we zitten echt ruim in de CV's

10 februari 2023 om 22:34

Leuke quizvraag: welke invaller speelde op linksback de WK finale? Niet opzoeken.

10 februari 2023 om 22:50

Edson Braafheid natuurlijk. De grote gangmaker tijdens de rondvaarthuldiging ook.

10 februari 2023 om 22:52

Edson

11 februari 2023 om 07:17

Leuke vraag, ik wist hem niet

11 februari 2023 om 08:51

Klopt, Edson Braafheid. En die werd vooraf als laatste geselecteerd, in een tweestrijd met Vurnon Anita. Laten we zeggen dat je een beetje geluk moet hebben soms...

We hebben wel echt ruim keuze op die positie in iedergeval haha. We hebben Van Dijk, De Ligt, Timber, De Vrij (helaas is die wisselspeler momenteel), Aké, Botman en nu jongens zoals St Juste. Denk zelf niet dat St Juste op dit moment een goeie keuze is.

10 februari 2023 om 23:13

En dan heb je bv ook nog Doekhi die het uitstekend doet in de Bundesliga

Te veel toppers en talenten op zijn positie!

Dat is nou net de positie waar we geen nieuw bloed nodig hebben…

Dit seizoen volgens whoscored maar gemiddeld een 6,52. Ben opzich wel fan van hem met zijn snelheid maar als rennen het enige is wat hij kan...misschien iemand die meer duidelijkheid kan geven over hoe hij speelt die de portugese competitie volgt?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren