Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romelu Lukaku doet opvallende uitspraak over Saudische competitie

Laatste update:

Romelu Lukaku heeft vrij opvallende uitspraken gedaan over de Saudische competitie. Volgens de spits van AS Roma zal de Saudi Pro League binnen twee jaar tot de beste competities ter wereld behoren, zo niet de beste.

Roma speelde woensdagavond een oefenwedstrijd in Riyad tegen het Al-Shabab van onder meer Yannick Carrasco. De ex-aanvaller van Atlético Madrid scoorde, maar verloor met zijn ploeg door treffers van João Costa en Lukaku.

Na afloop van het duel werd Lukaku geïnterviewd door de aanwezige pers. “In de komende twee jaar zie ik deze competitie uitgroeien tot één van de beste ter wereld, zo niet dé beste." Lukaku had afgelopen zomer de kans om bij Al-Hilal te spelen, maar wilde in Europa blijven en opteerde voor een huurtransfer naar Roma.

"De clubs doen veel inspanningen om de ‘grote’ spelers hiernaartoe te halen. Daardoor gaan de teams en de voetballende kwaliteiten er sterk op vooruit.” Na de komst van Cristiano Ronaldo vorig jaar winter volgden afgelopen zomer vele grote namen, waaronder Neymar, Karim Benzema en Kalidou Koulibaly.

Lukaku kreeg daarna ook de vraag 'of ze hem op een dag terugzien in Saudi-Arabië'. "Absoluut", antwoordde Lukaku met een knipoog. Waar de toekomst van Lukaku ligt, is vooralsnog onduidelijk.

De spits, die dit seizoen op negen Serie A-doelpunten staat, staat nog tot medio 2026 onder contract bij Chelsea. Daar lijkt de Belg echter geen toekomst meer te hebben.

Chelsea stelt volgens de berichtgevingen alles in het werk om Victor Osimhen naar Londen te halen. Lukaku's toekomst lijkt in ieder geval niet in Rome te liggen. Chelsea verlangt naar verluidt meer dan veertig miljoen euro voor Lukaku, maar dat kan het in financieel zwaar weer verkerende Roma niet ophoesten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi zo. Hij wilt dus naar Saudi Arabië anders kom je niet met zulke uitspraken. Dat is een probleem minder in de komende zomer.

Solliciteert ook alvast zo te zien 👋🏼

Mag hopen van niet! Anders blijkt weer heel duidelijk dat geld het voetbal is! En niet meer voor de supporters!

26 januari 2024 om 11:29

Ik hoop dat je dit toch al wel een tijdje door hebt.

En zo, dames en heren, sluit u een verzekering af van 250 miljoen.

Haha dit is gewoon een open sollicitatie omdat hij bang is dat ze hem niet meer willen nadat Lukaku hun had afgewezen. Die wilt nog lekker cashen en ik geef hem geen ongelijk!

Weer 2 miljoen extra erbij in de pocket, we weten inmiddels wel dat Lukau zegt wat hem op dat moment het beste uit komt. Het is een troep competitie. Net een artikel gelezen van Laporte, veel van die jongens vinden het echt verschrikkelijk daar. 3 uur in de auto per dag, in de warmte voetballen. Ach een paar jaartjes en dan kunnen je achter achter klein kinderen ook als een vorst leven.

Hahaha dit is wel heel sneu hengelen naar een cheque.

Als Mbappe naar Saudi Arabie gaat dan is het wel klaar met Europa. Dat is 1 ding wat zeker is.

25 januari 2024 om 22:02

Net zoals de Uber Eats League nu de beste van Europa is omdat Mbappe er speelt natuurlijk

25 januari 2024 om 22:53

SPL zal een influx krijgen van topspelers. Mensen zijn gewoon bitter en jaloers dat Europa voorbijgestreefd word.

25 januari 2024 om 23:16

Lol, zonder ook maar iets over jouw te weten proef je gewoon dat jij zelf meer met die regio dan Europa heb. Wellicht in je roots. Allemaal helemaal prima natuurlijk, maar geen enkele Europeaan is bang voorbij gestreeft te worden hoor.

26 januari 2024 om 16:20

Ja, zonder Mbappe zijn City, Liverpool, Real Madrid, Bayern etc niet meer relevant. Champions League? Wie kijkt daar nou naar zonder Mbappe? Toch?

Was hij sarcastisch of meende hij dit echt? Ik kan me niet voorstellen dat iemand met mijn kennis en ervaring dit roept (tenzij de Arabieren hem een gevalletje "secure the bag" hebben beloofd).

26 januari 2024 om 03:44

Lukaku is gezien z'n recente verleden/interviews/acties toch nauwelijks serieus te nemen. Vraag maar aan Chelsea, vage gast wmbt

Haha wat een sneue sollicitatie naar geld.

Hij heeft wel een punt het is de beste competitie voor veteranen. Bij geen enkele andere competitie kun je zo veel verdienen als je niet meer in Europa mee kunt komen.

Achjaa dit zeiden ze destijds over China en de MLS ook.

China is niets meer.
En de MLS is meer een pensioensfonds voor oude uitgerrangeerde voetballers. Die nog even lekker in een goedbetaalde vriendenteam willen voetballen



Afrikanen en Zuid Amerikanen kunnen wel aarden daar in het Midden Oosten, de een omdat het cultureel (christenen zijn net als in het MO ook in Afrika verdreven of worden verdreven) dichtbij ligt en Zuid Amerikanen, vooral Brazilianen, houden wel van een portie geld. Voor een Europese speler maakt geld veel minder gelukkig, die willen ook wel eens met hun vrienden naar de kroeg (was pas echt geluk is).

Lukaku wil gewoon nog een laatste financieel top contract verzilveren en dat niet meer bij de Europese topteams. Deze zullen geen topsalaris meer uitkeren aan Lukaku.
Nog effe lekker cashen in de zandbak en dan nog effe uitbollen in de USA.....let maar op, ik zal er niet ver naast zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren