Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Rodrygo mist zijn steun en toeverlaat: ‘In alle opzichten, in alles’

Laatste update:

Rodrygo zegt zijn landgenoot Casemiro erg te missen bij Real Madrid. Laatstgenoemde vertrok vorig jaar zomer bij de Koninklijke om een avontuur aan te gaan bij Manchester United. Rodrygo stelt dat de ervaring van Casemiro van onschatbare waarde was voor de jongelingen bij Real Madrid. "In alles, in alles", antwoordt Rodrygo wanneer GOAL hem vraagt op welke manier Casemiro wordt gemist.

"Hij wordt erg gemist bij ons, omdat hij ons altijd hielp. Binnen en buiten het veld. We zijn een jong team en we hebben veel dingen nodig en hij, net als Marcelo, was al langere tijd bij de club." Casemiro maakte in juli 2013 de overstap van São Paulo naar Real Madrid. Met de Spaanse topclub won hij onder meer liefst vijfmaal de Champions League. Net als Casemiro vertrok ook Marcelo in de zomer van 2022 uit de Spaanse hoofdstad. "Zij hielpen ons altijd en we missen ze allebei."

Rodrygo koos in 2019 voor Real Madrid, maar onthult dat rivaal Barcelona lange tijd zijn nieuwe club leek te worden. De interesse van de Madrilenen stelde Rodrygo voor een keuze. "Toen mijn vader het nieuws vertelde...", brengt hij in herinnering. "Ik vertel dit verhaal altijd. Ik had twee shirts: één van Barça en één van Real Madrid, dus ik moest kiezen. Het was een makkelijke keuze voor me, maar er was al een akkoord bereikt met Barcelona. Het was een verrassing voor me dat Real Madrid zich meldde. Het was even schrikken, maar daarna werd het één van de gelukkigste momenten van mijn leven."

Rodrygo won sinds zijn komst al zeven prijzen met de regerend Champions League-houder. Zo werden er na zijn komst twee Spaanse landstitels en een Champions League veroverd. In 141 wedstrijden voor de club was hij goed voor 28 doelpunten en 27 assists. Rodrygo is inmiddels twaalfvoudig international van Brazilië en speelde tijdens het afgelopen WK in Qatar in iedere wedstrijd van a Seleção mee. Na een spannende wedstrijd in de kwartfinale tegen Kroatië werd er na strafschoppen verloren. De eerste misser van de Brazilianen kwam op naam van Rodrygo. "Ik neem mijn verantwoordelijkheid altijd, net als op het WK. Toen er gevraagd werd wie er een penalty wilde nemen bood ik me aan. Ik zal mijn verantwoordelijkheden nooit uit de weg gaan."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Casemiro is ook de speler die zo erg gemist nu wordt bij Real Madrid. Die man kon alles verdedigen, aanvallen, speler uitschakelen, passen en scoren. Wat een complete voetballer is Casemiro die gaan ze moeilijk kunnen vervangen. Tchouameni is ook een goede speler maar of hij het niveau van Casemiro ooit aantikt is maar de vraag.

16 februari 2023 om 06:27

Dat denk ik wel. En voetballend is Tchouameni beter, denk ik. Maar je hebt wel een punt dat hij gemist wordt. Zijn ervaring, en ervaring is van onschatbare waarde, wordt erg gemist want dat heeft Tchouameni (nog) niet.

16 februari 2023 om 07:55

Tchouameni is nog jong. Hij gaat nog zeker veel stappen maken hoor!

16 februari 2023 om 09:33

Kon jij maar normaal Nederlands typen. Niet te lezen dit.

Daarom speelde hij altijd basis . Je kon altijd op hem rekenen . Had meer verwacht van zijn vervangers maar die moeten nog groeien. Missen hem zeker bij madrid

15 februari 2023 om 23:55

Tchouameni doet het niet slecht toch? Is helaas alleen veel geblesseerd. Camavinga doet het ook gewoon erg goed, hoewel die op linksback haast beter lijkt dan op het middenveld.

16 februari 2023 om 04:06

Volgens mij heeft Tchouameni 2 blessures gehad, een paar dagen begin oktober en bijna geheel januari. Hij miste 8 wedstrijden en dat lijkt veel, maar dat is ook omdat Real zo ontiegelijk veel wedstrijden speelt.

16 februari 2023 om 05:51

Wat zijn vervangers doen op hun leeftijd deed Cas nog lang niet toen hij zo oud was als hen.

16 februari 2023 om 06:14

Haha precies dat lijkt iedereen te vergeten. Op de leeftijd van Camavinga speelde hij nog in Brazillie, op die van Tchouameni had hij pas net de stap van Castilla naar het eerste gemaakt en werd hij uitgeleend aan Porto

Tja Casemiro was ook echt een geweldenaar. Voetballend niet de beste, maar wel enorm belangrijk voor Real. Daarnaast scoorde die ook nog regelmatig. Als je ziet hoe die het nu bij Man United doet is dat ook fantastisch. Tchouameni vind ik ook een mooie speler, maar die heeft natuurlijk nog veel te bewijzen.

Geef ze wat tijd.Ze hebben echt belachelijk veel talent daar rondlopen. Als Bellingham ook nog eens komt word het helemaal krankzinnig.Hoop wel dat ie naar Madrid gaat.En verder moet Carlo maar eens een lijntje uitgooien naar Roberto Carlos anders voor een beetje begeleiding voor de Brazilianen, kan de verdedigers/wingers ook nog wel wat leren lijkt me. Zo'n man kan ook goud waard zijn. Zeker met het oog op de komende transfer ook

Hij is een ervaren landgenoot en de beste CVM ter wereld. Wie zou hem niet missen?

Kan ik me voorstellen. Hij is inmiddels ook al DE steunpilaar bij United. Je merkt het echt nu hij een paar wedstrijden op de bank zit. Is denk ik een vd belangrijkste redenen (zo niet de) voor de huidige goede vorm van United. Beste aankoop in tijden!

16 februari 2023 om 11:49

Niet normaal hoe belangrijk hij is. En laten we eerlijk zijn, het is ook nog wel echt een niveau omlaag. Mooi dat hij het er voor over had.

Vervloekte Casemiro altijd. Op cruciale momenten maakte die man overtredingen en kreeg daar zelden een gele kaart voor. Leek wel alsof hij scheidsrechters had omgekocht. Maar dat kwam waarschijnlijk gewoon omdat hij Real speelde. En dat ze mede dankzij hem veel prijzen gewonnen hebben. We praten vaak allemaal over Modric en Ronaldo, maar Casemiro is net zo belangrijk geweest voor dat team.

Had trouwens niet verwacht dat hij het zo goed zou doen bij United. Ander land, andere cultuur, ander klimaat en een compleet andere trainer dan hij gewend is, dit leken allemaal ingedriënten om het avontuur te laten falen, maar hij heeft bewezen naast een klasse speler ook een klasse persoonlijk te zijn door zich moeiteloos aan te passen.

Beste aankoop van United sinds tijden

Wie zou hem niet missen. Real had eerst een perfect middenveld als hij bleef. Helaas dat United nog voor hem ging maar ik gun het hem wel voor die stap. Hij verdient meer dan bij Real en ook wou die altijd wel eens in de PL spelen. Maar dat hij niet alleen op het veld maar ook buiten veld belangrijk was stond buiten kijf natuurlijk.

Na Haaland de beste transfer in de Premier League, misschien wel in alle competities, deze zomer. Zonder hem ziet het er verdedigend bij United enorm kwetsbaar uit en Real is ook aan het kwakkelen zonder hem. Tchouaméni is een geweldige speler, maar nog lang niet van het niveau dat Casemiro zo'n 7 jaar heeft aangetikt bij Real. Bewijst maar weer dat je niet alleen een elftal met fantastische voetballers nodig hebt, je hebt ook spelers nodig die het vuile werk willen opknappen. Lijkt een uitstervend ras.

Casemiro is vervelend om tegen je te hebben maar heerlijk als hij in je eigen ploeg speelt. Ik heb beide medailles jarenlang ervaren als Barca fan en Selecao fanaat. Uitstekende aankoop van ETH.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren