Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roda kan kampioenstrainer van PSV vergeten: ‘Dat is niet goed voor mij’

Laatste update:

Sef Vergoossen heeft zeven jaar geleden zijn laatste trainersklus uitgevoerd. De 67-jarige Limburger gaat namelijk nooit meer aan de slag als coach, zo vertelt hij in het L1-programma AvondGasten.

/

Vergoossen werkte bij onder meer VVV-Venlo, Roda JC Kerkrade, Racing Genk, Nagoya Grampus en PSV en daar blijft het ook bij. Roda, dat op zoek is naar een opvolger voor de vertrokken René Trost, hoeft dus ook niet meer bij Sefke aan te kloppen. “Dat is niet goed voor mij en niet voor de club.”

“In 2008 ben ik gestopt als trainer en dan moet je niet nu weer beginnen. Soms schaamde ik me ervoor om nee te moeten zeggen, maar ik zei in het verleden nooit nee tegen de club, maar tegen de functie die ik aangeboden kreeg”, besluit Vergoossen, die in 2008 nog kampioen werd met PSV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou in mijn ogen wel ideaal zijn geweest. Een trainer MET ervaring en een Roda verleden. Hopen dat plum zijn papiertje haalt en de boel over neemt

ik ga er van uit dat hij ook helemaal niet gevraagd is of zal worden gevraagd . oud trainers terughalen is zelden een succes . daarbij , eerst eens kijken waar we volgend jaar gaan spelen . boessen lijkt mij de ideale man voor bij roda , al ligt dat natuurlijk wel een beetje moeilijk . ook de jong van eindhoven lijkt me geschikt maar ik denk dat die naar utrecht gaat .

Ernst Faber, Jean Paul de Jong, zouden in mijn ogen wel geschikt zijn.

Wat dachten jullie van Darije Kalezic voor volgend seizoen? Lijkt mij een goeie trainer voor Roda JC. En dan voor nu laat Plum en Vrede het seizoen maar uitblazen. Of misschien Wiljan Vloet? Anton Janssen? Adrie Koster? of Aad de Mos? het seizoen laten afmaken.

9 april 2015 om 23:23

kalezic zou assistent worden van cocu omdat faber waarschijnlijk weggaat . plum en vrede maken als het goed is dit seizoen gewoon af want volgens de knvb regels mogen ze dat tot 15 juni . die andere 4 trainers wat je opnoemde mogen wegblijven , dat is echt 3 x niks .

10 april 2015 om 05:30

Faber gaat zeker weg niet waarschijnlijk. Kalezic wordt daarnaast ook zo goed als zeker assistent van Cocu dus dat gaat um ook niet worden. Faber is een goed alternatief.

Anton Janssen ook? Die kan toch wel een beetje trainen. Maar jij wilt zeker Hans de Koning of niet? En Foeke Booy, Ernst Faber, JP de Jong, Joop Gall of André Wetzel of is dat ook niks?

9 april 2015 om 23:38

faber , de jong en boessen . al heb ik bij faber nog mijn twijfels . hans de koning lijkt me niet zo'n denderende optie . gall en booy vallen wat mij betreft ook af .

9 april 2015 om 23:50

En André Wetzel de ex-trainer van ADO Den Haag dan?

9 april 2015 om 23:58

nee , lijkt me ook niks . mijn favoriet blijft boessen . heeft het bij fortuna met beberkte middelen goed gedaan en doet het nu bij oss ook weer goed . lijkt me ook iemand die doorpakt als het erop aankomt . een harde trainer , dat heeft roda momenteel nodig en het liefst niemand die al op een andere wijze aan roda is verbonden geweest . ik weet alleen niet of dat kan met zijn fortuna verleden , je weet niet hoe de supporters reageren want het is en blijft in principe een fortuna man .

Vergoossen is een Judas met zijn pro Sporting Limburg verhaal. denk niet dat de Roda aanhang hem dat zal vergeven.

10 april 2015 om 00:00

Maar hij heeft wel gelijk, ik vind het zonde dat er geen club uit het altijd gezellige Limburg speelt in de eredivisie.

10 april 2015 om 00:06

Gelijk? Gewoon een geniepige jaknikker die graag een graantje ( lees bak met euros) wilde meepikken.

10 april 2015 om 00:07

dat judas verhaal leeft alleen bij de harde kernen . ik ben al meer dan 40 jaar fan van roda maar ook ik denk dat het een aflopende zaak is met 3 ploegen in zuid-limburg . mocht er dadelijk in het nieuwe seizoen onverhoopt een ploeg degraderen is het meteen over met die club . er moet eens een fatsoenlijk onderzoek komen wat de mensen willen , en dan niet bij een wedstrijd waar meer dan de helft toch niet de waarheid durft te zeggen . het rare is dat de ploegen onderling helemaal geen problemen hebben , nu alleen de supporters nog .

10 april 2015 om 00:14

@diekertje

Meent u dat? Als Roda zou fuseren met MVV en Fortuna, zou ik niet meer kijken. Ik heb alleen iets met Roda, kijk zelfs bijna geen andere wedstrijden meer. Ik heb liever dat Roda een amateur club wordt dan fuseren met de twee eerder genoemden.

Als we moesten fuseren, zou ik, het aller liefst met Alemannia Aachen samengaan. Een vraag; Hoe ziet u het voor zich, op west de Roda supporters, zuid MVV en oost Fortuna? Als je gewonden wilt moet je deze groeperingen bij elkaar op een tribune zetten....

10 april 2015 om 00:22

het heeft ook bij mij ff geduurd voordat ik van mening aan het veranderen was . want geloof me als me iets heilig is dan is het dat ploegje wel . maar de tijden zijn veranderd en het is eigenlijk fout gegaan voor roda met het bosman arrest . voor die tijd heeft roda daar echt goed gebruik van gemaakt . als je nu kijkt naar mvv en fortuna , die spelen echt een rol in de marge . roda momenteel ook , al heeft roda natuurlijk nog dit jaar of volgend jaar om te promoveren . er is nu eenmaal niet genoeg sponsor geld beschikbaar in zuid-limburg en laten we eerlijk zijn , roda en fortuna zijn al fusieclubs . maar je kaart ook het probleem aan , de supporters . maar mogen een paar honderd man van de harde kernen de toekomst van het z-limburgs betaald voetbal bepalen ? ik zeg van niet .

10 april 2015 om 09:17

M.b.t tot niet genoeg sponsor geld ben ik het niet met je eens. Ik noem een Medtronic, Sabic en VDL Nedcar stuk voor stuk multinationals. Met name de afwachtendheid van Sabic bij Fortuna snap ik niet. Sabic ligt op 500 meter van het stadion. Maar ja its all about the money.

10 april 2015 om 09:22

de multinationals stappen in geen van de 3 ploegen . als er 1 ploeg zou zijn denk ik dat de situatie anders zal worden . maar nu branden ze zich daar de vingers niet aan .

Ga toch weg, deze vuile verradende judas wil echt *niemand* bij Roda Ooit nog terug zien, als die ooit terug komt is het oorlog tussen supporters en Roda!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren