Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Robin Gosens kan salaris verdrievoudigen in de Premier League’

Laatste update:

Robin Gosens heeft de mogelijkheid om zijn carrière voort te zetten bij Newcastle United, meldt Sky Italia. De verdediger van Atalanta, die nog een contract heeft tot de zomer van 2023, liet pogingen van de Italiaanse club om de verbintenis te verlengen vooralsnog op niets uitlopen. Newcastle hoopt te profiteren van de moeizame contractonderhandelingen en heeft een jaarsalaris van 3,5 miljoen euro klaarliggen, drie keer zoveel dan het huidige salaris van de linkervleugelverdediger.

Gosens was een van de meest opvallende spelers aan de kant van Duitsland tijdens het afgelopen EK. De verdediger speelde zich bij verschillende Europese topclubs in de kijker, maar zag het niet tot een transfer komen. Atalanta ondernam al verschillende pogingen om het tot volgend jaar doorlopende contract van Gosens te verlengen, maar slaagde daar niet in. De Duitser kwam al enige tijd niet in actie in de Serie A. Gosens speelde vanwege een hamstringblessure zijn laatste wedstrijd op 29 september.

Volgens Sky Italia is Newcastle al persoonlijk rond met Gosens. De ambitieuze en steenrijke clubleiding heeft een contract voor 3,5 jaar klaarliggen met een jaarsalaris van 3,5 miljoen euro. Gosens zou er in dat opzicht financieel behoorlijk op vooruitgaan. Het salaris van de verdediger zit momenteel rond de miljoen. Zodra de volgende medische tests positief zijn, gaat Newcastle officieel een bod uitbrengen bij Atalanta, zo klinkt het. Transfermarkt schat de huidige waarde van Gosens op 35 miljoen euro.

Verwacht wordt dat Newcastle gaat mikken op een bedrag van rond de twintig miljoen euro. Gosens heeft nog een contract voor anderhalf jaar in Bergamo, maar liet pogingen van de club om zijn contract te verlengen op niets uitlopen. De voormalig speler van FC Dordrecht, Vitesse en Heracles Almelo is een belangrijke schakel in het elftal van trainer Gian Piero Gasperini. Sinds zijn komst van Heracles in 2017 was Gosens in 121 wedstrijden in de Serie A goed voor 25 goals en 16 assists. Bij de Duitse nationale ploeg kwam hij tot tien officiële duels (1 goal, 2 assists).

Zie jij Robin Gosens slagen bij Newcastle United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke aankoop wel. Ritchie op de linksachter was het ook niet natuurlijk. En met Gosens en trippier kan je wel een balletje naar Wood gooien.

15 januari 2022 om 21:47

Dan zit je qua backs idd wel goed. Goede backs zijn zo belangrijk, Zou hem ook wel bij Juventus willen zien

15 januari 2022 om 22:48

@JuventusPuglia Hoe zou die passen bij Juventus? Jullie spelen toch met een 4 mans verdediging, dit lijkt me juist een ideale speler voor een ploeg als Inter of Chelsea of zelfs Spurs met Conte nu.

16 januari 2022 om 09:39

Jaa klopt, hij is beter als wingback. Maar meer van de style hoe hij speelt etc zou ik graag bij Juventus zien

Een Duits international die gewoon een miljoentje verdient, ik vind 3,5 miljoen nog weinig voor hem. Een van de beste opties voor een wingback systeem, hoog rendement. Maar nog altijd het risico dat ze degraderen, al scheelt Gosens wel een procent of 5 vergeleken met zijn concurrent.

15 januari 2022 om 21:25

WAT!? Betaald Atalanta ZÓ WEINIG? Dan mag Robin wel naar Amsterdam komen voor €3 mil per jaar hoor.
@Marc Overmars kijk je mee?

15 januari 2022 om 20:34

Robert Muhren

15 januari 2022 om 21:08

Is ook gewoon wat ver van volendam

15 januari 2022 om 20:48

Luuk de jong

Qua ploeg, champions league, spelplezier, stad, land, keuken etc zou ik altijd Bergamo boven Newcastle verkiezen. Naast het salaris heeft Newcastle alleen voor op Atalanta dat ze in de meest sexy competitie ter wereld spelen. Maar als je loon natuurlijk meer dan verdrievoudigd wordt, is de keuze simpel.

15 januari 2022 om 20:33

Maar Atalanta zal hem ook wel een verhoging bieden toch? En 3,5 mil is niet onoverkomelijk voor Atalanta. Als Atalanta gewoon 3 mil bied, zou ik lekker blijven.

15 januari 2022 om 21:12

Even een half miljoen laten liggen 😁
Alsof het niks is.

Ik snap je hoor gap.
Merk zelf ook altijd op als ik hoor dat een voetballer 1 miljoen per jaar krijgt, dat ik denk oh dat is ook niet veel 😅
Gewoon jonge gasten zonder opleiding die dat pakken bizar.
Zal wel door het referentiekader komen, dat je ook vaker helemaal lijpe bedragen hoort

15 januari 2022 om 21:14

Als geld echt zo leidend is, kan je net zo goed in China spelen

15 januari 2022 om 20:37

Tja dat is natuurlijk subjectief. Ik zou persoonlijk veel liever in Engeland wonen dan in Italië.

Gosens zal ook wel eens een nieuwe uitdaging willen gok ik, en Newcastle is een erg interessant project om in te stappen.

15 januari 2022 om 20:41

Als oudere speler valt dat ook wel mee. De eerste jaren zullen echt nog geen wonderen zijn dus dan moet je maar hopen dat je nog niet te oud bent voordat dat wel gebeurt.

15 januari 2022 om 20:49

Een city deed na 3 jaar al mee om de titel en won het in hun 4de jaar. PSG won na 2 jaar al hun eerste titel.

Natuurlijk is het niet te garanderen dat Newcastle een zelfde soort route gaat bewandelen, maar ze hebben meer geld te besteden dan deze twee clubs.

Gosens is nog maar 27 jaar en kan vast nog wel 3 tot 5 jaar mee, haha. ;-)

15 januari 2022 om 20:51

In mijn hoofd was Gosens al 29/30, dus dat verandert de zaak wel inderdaad 😅.

15 januari 2022 om 20:56

Ik dacht laat ik het maar even opzoeken, want je deed me namelijk twijfelen!

15 januari 2022 om 21:38

Zo sexy is de Championship nou ook weer niet.

Jezus, een Miljoentke is ook wel erg karig voor niveau Gosens. Maar ook gewoon goed onderhandeld van Atalanta. Valt in het zelfde categorie als Theo; verdiend ook “slechts” 1,5 miljoen.

15 januari 2022 om 23:01

Theo Hernandez verdient 1,5 miljoen?!!! Hoe is dat mogelijk joh. Dat is wel 1,5 miljoen netto, zoals ze in Italië altijd benoemen als ik het goed heb? Nog steeds is 3 miljoen bruto ook echt weinig voor een Theo Hernandez. Die zou ergens anders aan 6/7 kunnen komen.

Als er nou één ploeg is waar het plezier vanaf spat is het Atalanta, wat moet het leuk zijn daarvoor te voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren