Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC neemt na Van der Wiel ook drievoudig Oranje-international op proef

Laatste update:

Vurnon Anita verschijnt vanaf woensdag op het trainingsveld bij RKC Waalwijk, zo communiceert de Brabantse club via de officiële kanalen. De 31-jarige middenvelder zit sinds zijn vertrek bij het Bulgaarse CSKA Sofia in maart zonder club. De komende tijd krijgt Anita de kans om een contract bij RKC te verdienen.

RKC verwelkomde eerder al Gregory van der Wiel en Chris David op proef en zij krijgen nu gezelschap van Anita. De drievoudig international van Oranje begon zijn loopbaan bij Ajax en maakte in 2012 de overstap naar Newcastle United. Na vijf jaar bij the Magpies verkaste hij naar Leeds United, maar het dienstverband bij the Whites werd geen succes. Na een huurperiode bij Willem II liet hij een jaar geleden zijn contract bij Leeds United ontbinden.

‘Ik wilde blijven, maar door de prijs zei Ajax: ‘We nemen het liever aan’’

Voetbalzone sprak in juni uitgebreid met Vurnon Anita over zijn carrière en toekomstplannen.Lees artikel

Na een halfjaar zonder club te hebben gezeten, ging Anita aan de slag bij CSKA Sofia. De coronacrisis maakte al heel snel een einde aan zijn avontuur in Bulgarije. “De MLS vind ik wel interessant. Ik krijg nu ook wel belletjes vanuit die kant en de Verenigde Arabische Emiraten, dus het is afwachten wat er gaat komen”, gaf Anita in juni te kennen in een interview met Voetbalzone. Volgens het Brabants Dagblad meldde de middenvelder zich zelf bij RKC met het verzoek om de komende tijd mee te trainen.

Anita zou zich ‘fit en gretig genoeg’ voelen voor een dienstverband in de Eredivisie en krijgt de komende periode een kans om dit te bewijzen. Naast proefspelers Van der Wiel en David verwelkomde RKC met Kostas Lamprou (afkomstig van Vitesse), James Efmorfidis (afkomstig van Almere City FC), Thierry Lutonda (gehuurd van Anderlecht) en Nicolas Olsak (afkomstig van Maccabi Netanya) reeds vier versterkingen.

Is Vurnon Anita een aanwinst voor RKC Waalwijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel leuk dat Grim al die spelers van Ajax haalt, mede omdat hij ze natuurlijk nog kent toen hij nog jeugdtrainer daar was. Daarnaast was het soms schikbarend hoe de verdediging van RKC stond. En ze missen ook nog een doelpuntenmaker, want hoeveel kansen ze wel niet nodig hadden om hun kansen af te maken was best pijnlijk, terwijl Grim zijn visie lang niet verkeerd was en dat hij nog best leuk voetbal speelde. Alleen heeft hij niet de spelers voor die 100 kansen nodig hebben om een doelpunt te forceren.

12 augustus 2020 om 10:48

Als hij dan maar niet een aanvaller haalt die hij nog kent van Ajax. Dan krijg je er een van het kaliber van Castillon...vind Anita en wiel nog wel leuk.

12 augustus 2020 om 15:10

Haha Castillion was destijds een groot talent. Hij werd de nieuwe Kluivert genoemd en kent de club. Nee maar even kijken als die ook nog wat goeie aanvallers kan halen.

12 augustus 2020 om 22:43

Van la parra is transfervrij. Optie?

Onbegrijpelijk de loopbaan van Anita. Bij Newcastle in de BPL gewoon een vaste kracht. Bij Ajax in het laatste seizoen een sterkhouder en nu op slechts 31jarige leeftijd proeftrainen om een contractje bij RKC te verdienen. Ze zouden Emanuelson en Van Rhijn ook moeten benaderen. Voor het geld hoeven ze het niet te doen, maar deze Ajax-boys samen, daar kan RKC veel plezier aan beleven.

Zou de 4e speler met een Ajax verleden zijn die gehaald wordt deze zomer. Laat de 5e dan maar Verthongen zijn 🙂

12 augustus 2020 om 09:54

Verthongen heeft ook al een RKC verleden. Dus hij weet al wat voor een bruisende stad Waalwijk is. Van het drukke Londen naar het idyllische Waalwijk, ik had het wel geweten.

12 augustus 2020 om 10:01

Die gaat naar as roma

12 augustus 2020 om 10:15

Oh jammer, dan heeft RKC zitten slapen zeg. Misschien Suarez maar polsen dan, die heeft ook aangegeven ooit nog in Nederland te willen terug keren. 1 en 1 is 2 denk ik dan.

12 augustus 2020 om 10:49

Emanuellson kan ook nog , due mag vertrekken bij Utrecht.

12 augustus 2020 om 11:43

@fr-rkc ene vd Hoorn is ook gratis op te halen en Ajax verleden . Zou ook wel versterking zijn haha. Zo krijg je vd Wiel op rechts, vd Hoorn en links Emmanuelson. Op 6 Anita. Lopen nog wel paar waar ik nu niet snel op kom.

12 augustus 2020 om 12:00

Lamprou, Quasten Verthongen Van de Hoorn Van der Wiel, Anita Emanuelson De Jong, Kishna Suarez Erfmorfidis. Daarmee blijven we er dit jaar wel in 😉

Gaaf als RKC dit soort spelers weet te strikken. Met Lamprou, Van der Wiel, Meulensteen, Mulder, Anita, Tahiri en David staat er echt een leuk team!

Als het allemaal door gaat dan worden wij het Ajax van het zuiden.

12 augustus 2020 om 10:03

Hou eens op joh. RKC is Rkc. 15 km naar het zuiden noemen ze zich het ajax van het zuiden. Ieder vergelijk met die club uit kruikenstad moeten we zien te vermijden.

12 augustus 2020 om 10:27

Hoho wij noemen ons geen Ajax van het zuiden dat doet de rest van Nederland.

12 augustus 2020 om 10:51

Jullie delen nota bene een jeugdopleiding.. Ieder vergelijk met die club uit kruikenstad zul je dus nooit weten te vermijden, jullie clubs hebben immers een samenwerkingsverband!

12 augustus 2020 om 10:55

Al 7 jaar niet meer maar goed.

12 augustus 2020 om 11:24

Dat is zeker waar maar de spelers die we lijken te gaan halen hebben een verleden bij Ajax.

12 augustus 2020 om 11:35

Dat is al 7 jaar geleden !

12 augustus 2020 om 11:53

Jullie TD is een Willem IIer, Hans Mulder, Lamprou en Quasten ook,. Anita ook bij ons gespeeld.. daarnaast hebben jullie door ons een flink bedrag kunnen bijschrijven...

12 augustus 2020 om 12:04

En wil je nu een taart? Mosselveld heeft 9 jaar bij RKC gespeeld en 3 jaar bij jullie. Mulder 9 jaar bij RKC, 2 jaar bij jullie. Paul quasten 4 jaar bij RKC, 2 jaar bij jullie. Allemaal echte Willem2-era die bij ons spelen. Daarnaast vriendelijk bedankt voor jullie incompetente TD die zo goed onderhandeld heeft dat wij 5 miljoen ontvangen voor een speler die geen seconde voor RKC gespeeld heeft 😀

12 augustus 2020 om 19:05

Zeg jij dit nou omdat je het echt denkt of gewoon omdat het leuk klinkt? Mathijssen is een van de beste TD’s van de Eredivisie en dat weet jij best. Sowieso een beetje triest hoe RKC fans een soort rivaliteit proberen te creëeren met Willem II terwijl ze daar veel te irrelevant voor zijn. NAC vs Willem II, dat is de rivaliteit van Brabant.

13 augustus 2020 om 10:44

Haha niet door jullie hoor. Ik heb destijds vernomen, dat Willen II in eerste instantie Frenkie voor miljoenen aan Ajax wilde verkopen. De TD van RKC destijds (Oversier) heeft op dat moment gezegd dat hij de jong nog veel verder zag komen dan Ajax, en het beter was voor beide clubs om een goed doorverkooppercentage af te dwingen..

13 augustus 2020 om 12:38

Wij wilde Frenkie voor 8ton aan Ajax verkopen maar de RvC van Ajax vond dat te veel en keurde die transfer niet goed. Toen heeft willem II voorgesteld om hem voor 1 euro te verkopen met 15% doorverkoopclausule en 4 huurspelers. Daar is Oversier helemaal niet aan te pas gekomen. Sowieso heeft Oversier nooit iets te zeggen gehad binnen willem II en kan hij dus ook nooit bepaald hebben wat die 8ton te weinig was. Het enige wat hij kon doen, en dat heeft ie ook gedaan, is geen genoegen nemen met die 33cent van de transfer van Fenkie. Dat hebben we toen afgekocht door te stellen dat ie niet 1/3 deel van de toekomstige transfer van Frenkie zou krijgen maar 40%.

12 augustus 2020 om 11:36

Frank van Mosselveld is een echte Waalwijker!! En Hans Mulder heeft eerst 5 seizoenen bij RKC gespeeld en is toen naar Willem 2 gegaan.

Wat ik vreemd vind: hoe kan het dan Emil Hansson niet gewoon nog een jaar bij RKC speelt ipv bij Fortuna? Afgelopen maandag hem weer eens zien spelen tegen ons en hij viel me weer positief op net als de RKC wedstrijden tegen Twente.

12 augustus 2020 om 10:39

RKC wilde hem alleen transfervrij en vgm kreeg hij bij Fortuna ook meer salaris

12 augustus 2020 om 11:30

Omdat Fortuna dankzij Illicali meer salaris kan bieden dan RKC. Veel meer zeg maar. Tevens kan Fortuna de transfersom ophoesten. RKC niet. Niet vergeten: Fortuna heeft nu al meer dan 2 miljoen transfersommen binnengeharkt en dat word waarschijnlijk snel 3 miljoen dankzij Smeets. Plus bij Fortuna met Illicali is de ambitie aanwezig en je speelt niet automatisch voor plek 18. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom wat jij vreemd vindt, zeer logisch is.

12 augustus 2020 om 11:43

Excuseer mijn domheid dan maar Andrevidigoal, ik heb me niet erg verdiept in welke van de 2 clubs meer te besteden heeft, vandaar de vraag.

12 augustus 2020 om 14:33

Sorry ik wou niet denigrerend klinken. Maar dat zijn dus de redenen.

Er goede speler voor Rkc, Als ze het kunnen zou ik hem aanstellen. Speelde goed in Tilburg alleen hebben we daar nog 2 andere goeie rondlopen waardoor we hem niet definitief aantrokken.

Nu nog een goede spits erbij en ik denk dat ze kunnen verrassen. Voetballend was het goed, alleen naïef en erg inefficiënt voorin. En vaak zat het ook net niet mee. Met ervaren jongens als van der Wiel, Anita en een goede spits kunnen ze het misschien wel ineens omdraaien.

12 augustus 2020 om 10:32

Paul Gladon ophalen in Tilburg? is nu toch 3e spits dus die zal wel willen vertrekken. Staat nu in belangstelling van NEC dan kan ie beter voor RKC kiezen denk ik.

12 augustus 2020 om 10:39

Weet niet of rkc zijn salaris kan betalen + transfersom. Wij gaan hem natuurlijk niet gratis weg doen.. en wellicht vertrekt pavlidis nog..

12 augustus 2020 om 11:22

NEC dan toch ook niet? denk dat hij verhuurd wordt en volgend jaar transfervrij is.

12 augustus 2020 om 11:55

Heb eerlijk gezegd dat niet meegekregen..

12 augustus 2020 om 10:34

@13nesta13ervaring wil niet alles zeggen. Tuurlijk hebben Anita en vd Wiel een flinke ( internationale ) ervaring, maar ze zijn wel erg ver afgedreven als ze allebei transfervrij zijn en bij RKC uitkomen, niet waar? Daarnaast is het ook maar de vraag hoe gemotiveerd deze ervaren mannen zijn. Nu teren ze enkel op hun naam, want ik denk dat hier vrijwel niemand Anita of van de Wiel afgelopen jaar ( of jaren ) in de gaten heeft gehouden.

12 augustus 2020 om 10:40

Lijkt me dat vooral van der Wiel wel gemotiveerd is hoor. Voor het geld hoeft hij het niet te doen en iedereen dacht dat hij al gestopt was. Hij doet dit dus echt omdat hij het leuk vind lijkt me.

12 augustus 2020 om 11:08

Ik denk dat die gasten nog gewoon lekker willen ballen. Voor het geld hoeven ze het niet te doen. En wie weet als ze het een jaartje goed doen welke clubs en nog voor ze komen

12 augustus 2020 om 11:15

Ze weten wel wat er gevraagd wordt in de top. Misschien dat ze tactisch en organisatorisch vanwege hun ervaring van toegevoegde waarde zijn. Dat is wel het manco van afgelopen seizoen bij RKC. En Anita kan echt nog wel mee. Van der Wiel is inderdaad een vraagteken, aangezien hij al een tijdje uit het voetbal is gestapt. Maar daar is een proefperiode voor. Dus ik snap jouw argwaan niet zo goed. Volgens mij zijn ze gewoon goed bezig bij RKC.

12 augustus 2020 om 11:30

Ja als Willem II supporter heb ik Anita 27 wedstrijden live gezien in 2019. Goede drive motivatie en viel ook erg goed in de groep. Zou het zelfs niet erg vinden als ie nu wordt aangetrokken om als back-up achter Llonch en Sadikki te spelen maar ik denk dat Anita in deze fase gewoon zelf op het veld wil staan en lekker voetballen. Anita kan echt wel nog een jaartje of 2 misschien 3 van grote waarde zijn voor Rkc.

12 augustus 2020 om 11:55

Wij moeten nu wel echt hoger mikken dan Anita.. vond hem veel te traag.

12 augustus 2020 om 12:28

Daarom ook als Back-up, voor de basis moeten we hoger mikken inderdaad. We hebben nu Llonch, Sadikki en Saglam op die 2 plekken daar zou m.i. Anita nog prima bij passen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren